+2 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar eşim bugün alıveriş yaptı eşyaları içeri koydu ve arabanın bagacini bacik bırakmış bende çöpü dökmeye çıkmıştım  arabanın ba gajı açık olunca kapatın dedim bi baktım bi poset vardı açtım posteti  içinden bir sise içki yarışı içilmiş bide 6 tane bardak vardı bende sinirlendim aldım poşeti balkona fırlarlatim bağırdım cagirdim 

Ben içmedim diyor yemin ediyor  

Parkta bulmuş koydum diyor 

Ne kadar inandırıcı geliyor. Bu ben bu adamla  ne yapacam aileme gitmek istoyorum 

15 Cevaplar

+4 oy
(11,927 puan) tarafından
Hemen öyle aileme gitmek istiyorum deme bacım dur bakalım.ama söylediği hiç inandırıcı değil.gozunu korkut.ben icmene değil yalan soylemene kızıyorum filan de bakalım ne dicek
(36 puan) tarafından
Ben içmesini istemiyorum
(11,927 puan) tarafından
Tabi ki de istemeyebilirsin.ama herkes senin gibi düşünmez canım.bende çok uzun süre her gün içen adam çektim.hem.de içip içip bize bağırıyordu.kac defa aileme söyledim bırak içsin dövüyor mu seni dediler.sadece ailem değil kendi ailesi de aynı düşündü.sonra bir gün içip geldi kör kütük .ona da sen evde içmesine kızdin dışarıda ictindediler.yani kimse içen erkeği suclamiyor
(36 puan) tarafından
Aynen haklisin vala
-Reklam-
+3 oy
(735 puan) tarafından
Alkol konusunda bu kadar sertsen tabiki ailene gitmek en doğal hakkın. Ama ben öyle git gel git gel durumlarını çok ergence buluyorum. Boşanacaksan git. Boşanmayacaksan olduğun yerde çözmeye çalışmalısın
(36 puan) tarafından
Ben artık ne yapacagimi  şaşırdım
+2 oy
(4,006 puan) tarafından
Yani içki içildi diye aileye gidilmez. Yuva yikmak bu kadar kolaymı?

Tabi başka huyları varsa esinin bilemem. 
(36 puan) tarafından
Ben bununla evlendigimde  söyledim içkin varsa olmaz yok dedi
(4,006 puan) tarafından
Ne kadar oldu evleneli. Bu zamana kadar yoktusa demekki yalan söylememiş.
Yalnış yola düşmüşse güzel dille anlat bir daha asla izin verme . Ama terk etmek doğru yol degil
(36 puan) tarafından
5 yil evliyiz 3yil once  kuzenin düğününde içti siz verdi bugün yakaladım bide
+2 oy
(274 puan) tarafından
İcilmis belliki başka bı sebebin varmı ailene gitmek için bunun dışında yoksa korkut bidaha icmesin hemen terk olmaz
(36 puan) tarafından
Bende korkutmak istiyorum
(274 puan) tarafından
Canım başka kötü huyu yoksa terk edecek kadar korkut yoksa o içkinin sonunu alamazsın söz gecirebiliyosan yani evliliğiniz daha o tazelikteyse  çevresinde içen varsa uzak durması konusunda uyar bu içki tüm kötülüklerin başı senin düşünce de katı kuralları olan biriyim ama gitmekde çözüm olmaz dahada itersin bu seferde gider hırsından daha beter alışır korkmuş yalan söylemiş bence korkmasibile bişey sadece sakın kal ama tepkin içki konusunda sert ve kesinolsun
(36 puan) tarafından
Canım zaten çevresi  bulaştiriyor
(274 puan) tarafından
Ozman o çevreden uzak tutcan başka çözümü yok
(36 puan) tarafından
Konu açıkça bagirara işte çıkıyor ben bağırınca sesi hemen acaliyor
+2 oy
tarafından
Yalan tabikide
(36 puan) tarafından
Bencede yalan
+1 oy
(291 puan) tarafından
Nasıl bulmuş poşeti mi parkta bulup almış. Öyleyse hiç inandırıcı değil koku filan almadinmi
(36 puan) tarafından
Ben anlamam kokudan ki
(291 puan) tarafından
Bunu kabullendigini anlarsa tekrar edecektir. Ama boşanma olmaz bunun için.  Fakat dediğim gibi tekrarlar
(36 puan) tarafından
Evet bide hamilyim  piskolojik bozuldu
+1 oy
(515 puan) tarafından
Ben görseydim sanırım çöpe atardım söylemeden. Soramazdı da sorsaydı da bilmiyorum der ona göre davranırdım
(36 puan) tarafından
Yok ben gördüm bahçeden  balkona fırlatim  kırıldı hata
(515 puan) tarafından
İyi yaptın
(36 puan) tarafından
Eşime bağırdım bak dedim atım sesi bile cikmadi
+1 oy
(6,093 puan) tarafından
Icki içti diyemi ailene gidiceksin..?

Parkta buldum aldim savunması  baştan  aşağı  yalan 

İcmis  demekki 
(36 puan) tarafından
Ben içmesini istemiyorum
(6,093 puan) tarafından
Konuşmak deneye bilirsin gitmeden önce
+1 oy
tarafından
Sırf içki içti diye mi gitmek istiyorsun 
(36 puan) tarafından
Evet  neden toplum içkiyi normal görüyor onuda çözmüş degilim
tarafından
Normal görmek değil toplumda içki insanların kendi tercihidir evet dinende günah ama içeninde günahı kendine.
Yani içki içinn boşanmak olmaz onun yerine al karşına konuş çözüm aramaya çalış
(36 puan) tarafından
Tamam cnm
+1 oy
(1,458 puan) tarafından
Bahane inandırıcı değil. Millet birbirinin suyunu bile içmiyor kaldı ki içkisini içecek. Hele de hiç tanımadığı birinin parka bırakmış olduğu içkiyi. Ayrıca eşin içki içip seni dovse, aldatsa vs evet haklısın ayrıl git ailene derim ama bunun için de yuva yıkmaya gerek yok, konuşarak halledilebilecek birşey bu.
(36 puan) tarafından
Diyorsun  ama beni çok şaşırttı
(447 puan) tarafından
Bence kadının belli bir çizgisi varsa o çizgiden taviz vermesin. Verdiği her taviz kendisine yarın geri farklı sekılde dönecek  .. Ayrıca şu mantık çok saçma   alkol almıs zararı kendıne  ... Hayır öyle degıl  belkı kadın alkol almıs adamın yatagında uyumak istemıyor  ondan iğreniyor  ... Ya neden herkes dayak mı attı sana yuvanı yıkma demiş  .. Kadının sorun ettiği  şey  eşinin alkol alması o masada oturması alkol masaları masum mu sanıyosunuz. Herşey döner o masada kadın vs
(1,458 puan) tarafından
İşte bende onu diyorum. Sağlam bı bahane varsa gerekirse yuvani bile bozarsin ama konu kokusundan igrenmekse yuva yıkmak yerine konuşarak veya aile terapisine gidilerek çözülebilir.
+1 oy
(447 puan) tarafından
Herkes yazmış ki içki içtiler dıye mi gıtceksın bu soru şaka mı :)  alkol içmiş daha napsın  belki zinada yaptı  kadın zaten hamıle 
(36 puan) tarafından
Normal görüyorlar haram istemiyorum çocuğa böyle mı örnek olucak baba
+1 oy
(1,821 puan) tarafından
Bir kereden ne olacak kafasında değilim çünkü bu bir zihniyet meselesi onu kabul ediyorsa ciddi bir sorundur benim için. Maalesef benim ki de yaptı ve özür dilemedi bir daha yapmam demedi oh sefam olsun dedi. Ben boşanicam bu aileme karşı benim en büyük kozum oldu bunu duyan ailem hadi yürü kızım derler. Maalesef bir de ben ilahiyat mezunuyum ve bu alanda çalışıyorum ben utandığımdam söyleyemedim aileme. Birine söyledim sadece adını bile eylemi bile zikredemedim 
(36 puan) tarafından
Bende kur-an okuyan namaz kılan artık güvenimi sarstı içki içtiyseler aldatirlarda
0 oy
(598 puan) tarafından
İçseydi fark ederdin kokusu fark edilir saatler geçse bile anlarsın ama eve gelmediği bir gün falan oldu mu içebileceği fırsatı var mıydı
(36 puan) tarafından
Eve geliyor ben hamilyim diye  diye yaninda uyumuyorum bana kotu kokuyor
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Ben yılda bir kere izin verim  yanımda içer ben içmem hayata 
(36 puan) tarafından
Yok ben h8c vermem ama çevresi çok içer
(243 puan) tarafından
Çok saçma ya kadın istemiyor içmesini  sen içme yanında içsin diye birde öneri mi verdin ne saçma bir yorum
(8,821 puan) tarafından
Tm sacma ama hemen nasıl bıraksın annrm babam bile mesela sigarayı bırakamıyo eşimde zaten icmez 2 yılda bir anca çok canı isterse ondan dedim yaninda icsin hic olmadı aklı kalmaz diye hemen bırakmasını bekleyemesin ki bu bağımlık gibi bisey sonra eşim hepten bıraktı ickiyi
0 oy
(4,600 puan) tarafından
Alkol içtiğini anlamayacak kadar saf olamazsın bence hiç içmemiş biri alkolün kokusunu 50 m öteden alır leş gibi kocan konuşurken senin kokudan bayılıyor olman lazımdı içtiyse
(36 puan) tarafından
Ben nasıl anlarim
(4,600 puan) tarafından
Konuşurken ağzı çok garip kokar ağız kokusu gibi değil ama
(36 puan) tarafından
Söyle bir kökü mu soğan sarımsak ıskembe çorbası gibi kokuyor
(4,600 puan) tarafından
Yok daha kötü işkembe kokusu içki kokusunun yanında melek kalır. Çürümüş bir şey gibi kokar
(36 puan) tarafından
Ben hamileyim eşinin yanında yatmıyorum  çünkü benim eşim sarımsak soğan yiyor ben de ayrı yatıyorum kokusundan hamile olduğum için miğdem bulamıyor kotu kokuyor bana

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 450 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,530 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimsiz457 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 165 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.