+1 oy
75 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlaaae beta 742 çıktı nelere dikkat etmem gerek ilk hamileliğim

3 Cevaplar

+2 oy
(1,545 puan) tarafından

Hayilirli olsun canım sağ saglim kucağına al inşallah . İlk 3 ay önemli ağır kaldırma bol bol dinlen hamilelegin tadını çıkar . 9 ay boyunca uyu dogurduktan sonra bebisin o 9 ayı senden bı güzel çıkaracak :D

(1,936 puan) tarafından
Çok güzel motive ettin kızı:)
(1,545 puan) tarafından
Şuan yaşıyorum  aynı şeyi napim ahah ama bir bakışı var herşeye bedel uyu kız diyorum gözümün içine bakıyor böle alıp isircan :D
(2,238 puan) tarafından
Ben hamileyken de uyuyamamıştım ki son haftalar dönemiyordum bana da uyu diyorlardı gece 50 kere çişim geliyordu karnından rahat edemiyordum yani hamileyken de rahat uyunmuyor :)
(11 puan) tarafından
Ay bise doktor 10 gün sonra gel dedi ultrason için
Bazı kısıler 3 4 gün arwywlq kan vermiş yükselir mi diye bana öyle bisey demedi yüksek mi 4 haftalığa göre aça a
-Reklam-
+1 oy
(4,273 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Vitaminli beslenmeye ve ağır işler yapmamaya özen gösteren yeterli. Unutmak hamilelik bir hastalık değildir norml hayatına büyük oranda devam edebilirsin :) kontrollerine gidersin.

(11 puan) tarafından
İnternete biraz girdin korktum ya düşük riski oluyormus 12gaftaya kadar bende günde 3 sigara falan içiyorum şimdilik :(
(324 puan) tarafından
Sigarayı bırakın direk cnm
(324 puan) tarafından
Bebeğin gelişimi geride oluyor ciğerlerine bulasiyr bebegide zehirliyrsnz hemde kendinizi yazık cnm
(11 puan) tarafından
Hemen nasıl bırakıcammm ki :(
(1,674 puan) tarafından
Bende içen anneydim hamileliği öğrendim bırakamam sandım ama bıraktım 5 haftalıkken öğrendim 7.haftadan sonra ağzıma sürmedim beyinde bitiyor ben sürekli bebeğim etkilenecek içmemeliyim dedim
(11 puan) tarafından
O zaman iki haftam daha bar aşkım ♥️  peki ihrenme geliyor mu ben iğrendim sayılır günde 3 tane benim için çok çok az bi paket içerdim cunku
(1,674 puan) tarafından
+1
Onu 2 haftam var diye düşünmeyin bi an önce bırakmam lazım demeniz lazım ne kadar erken o kadar iyi ben son sigaramı içince kusmuştum o şekilde bi daha içmedim
+1 oy
(324 puan) tarafından
Bol bol uyu misafir bile davet etme ugrsma kimseyle bile yat 9 ay boyunca hamileliğin tadını çıkar ve 3 ay kadar da ağır zor işler yapma  stres noo doğduktan sonra imdat ya sabır diye ezberleyceksb cnm;)))
(11 puan) tarafından
Valla evdeyim çalışmıyorum stres olmadığı takdirde ağır bir iş yok inşallah sağ sqlim gelir ♥️♥️♥️♥️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 179 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 13 göst.

409,790 soru

12,319,917 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...