0 oy
237 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (873 puan) tarafından
8yillik arkdsmn haftaya nişanı var eşime dedim çocukları bırak git ben bakarım hepsine dedi 4 5gun kalıp gelirsin ailenide görmüş olursun dedi sömestir tatiline giriyor okulda gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım eşim çok iyi bakıyor çocuklara ben yokken anne yokluğunu aratmaz gidip bı kafa dagitsammi baharami biraksam bilemedim 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (953 puan) tarafından
Valla ben çocuklarımı bırakıp gitmezdim ya onları da gotururdum yada gitmezdim
önce (873 puan) tarafından
Hepsini götürmem mümkün değil birini götürsem dahi zaten gittigimden hiç bişi anlamam o yüzden kararsizim
-Reklam-
+1 oy
önce (3,024 puan) tarafından
4 çocuğa bakan kocam olsa her yere giderim :) benimki bi taneye bakarken perisan oluyor gittim yerde sadece market kuaför falan...
0 oy
önce (781 puan) tarafından
Gitme fırsatınız varsa tabiki gidin. Size de değişiklik olur. 
Annem de kaç aydır yatıyor belinden ameliyat oldu onu da görürüm dedim ama aklım çocuklarda kalacak geçen sene gittiğimde 3 çocuğa bakmıştı bu sene 4 çocuğa bakabilecek mi gerçekten bilmiyorum
Geçmiş olsun annenize, 4 çocuk olmuşsa demek ki bakabilecek ki olmuş. Bence içinizi ferah tutun, zaten 3üne önceden de bakmış. Dört gün zaten, gayet idare edilir.
Kaynanam da var o da git dedi ben de yardım ederim dedi
E tamam işte ne güzel, gitmemeniz için bir neden yok.
0 oy
önce (11,461 puan) tarafından

Allahtan daha ne istiyon git tabiki :D

önce (5,112 puan) tarafından
Ben 9 aylık cocugu bırakamazdım ya demek ki eşin iyi bakıyır gercı bılemem de
önce (19,822 puan) tarafından
9 aylık bebeği ben birakamazdim. Zaten durmaz da benimki.
9 aylık bebekten bahsetmemiş postta sakin olun :D
önce (5,112 puan) tarafından
İlk burda görunce 9 aylık dıye buraya yazdık :D post sahıbıne yani
Hee tamam canım :D
0 oy
önce (3,452 puan) tarafından
Öyle diyorsa ilgili bir baba demekki. Bizimkiler hafta sonu arada bir gün beraber köyde kalır. bi kaç kere de ben şehir dışına çıktım çok güzel baktı maşallah hiç gözüm arkada kalmaz. Sadece özlerim. Bence fırsat bulmuşken git sana da çok iyi gelir. 
Benden daha ilgili yemek yapar oyunlar oynar hiç sıkılmaz öf demez geçen sene de gittiğimde çok iyi bakmıştı ev de çok temizdi bu sene 4 tane oldular bebeğe de bakabilecek mi acaba
Bakar canım niye bakamasın. Bizden güzel yetişirler her şeye güçleri yeter. Dört çocuk varmış sana da güzel bir boşluk olur
He vallahi çok iyi gelir bu da görüyor son zamanlarda bayağı bunaldım soğuklardan dışarıya adam atamıyoruz 24 saat çocuklarla uğraşmaktan yemekte temizlikti yüzün çökmüş diyor git biraz toparlan
Kolay değil tabi. Valla senin yerine sevindim Rabbim muhabbetinizi arttırsın
0 oy
önce (8,015 puan) tarafından
Babadan eminsen giderdim ben.
Maşallah bacım daha ne olsun.Çık git hava al.
Arkadaşlarımla bahara sözleşmiştik Mardin Midyat Diyarbakır her birinde bir gece kalacaktım şimdi nişan çıkınca bir kararsız kaldım ama eşim baharda da gidebilirsin diyor senelik izne çıkarım yine bakarım diyor
Kız ne güzel işte değerlendir fırsatı sana da iyi gelir hem.
Aynen vallahi bir 4 gün her şeyi boş vereceğim keyfime bakacağım
önce (2,257 puan) tarafından
Bacım kadir gecesinde mi doğdun :)
0 oy
önce (2,528 puan) tarafından
Çocukların kaç yaşında olduğuna bağlı. Biri küçükmüş galiba onu yanıma alırdım 
6 5 3ve 9aylik
önce (2,528 puan) tarafından
9 aylık emmiyor mu
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Ben olsam kesinlikle giderdim çocukları yabancıya değil sonuçta babaya bırakıyorsunuz bu fırsaı kaçırmayın derim baharada belki beraber gidersiz ama bu kaçamağı değerlendir derim
0 oy
önce (7,789 puan) tarafından
9 aylık Bebeğe anneden başka kimse bakamaz süt emmiyor mu altını eşin temiz değiştirebilecek mi. Yani diğerlerinin yaşını bilmiyorum ama sonuncu çok küçükmüş bırakılmaz 
0 oy
önce (4,198 puan) tarafından
Sonuçta babası bakım konusunda için rahatça bırakabilirsin kafanı dağıtırsın ruhuna iyi gelir deşarj olursun 

Benim çocuklara da keşke 3-5 günlüğüne eşim baksa bende kendimi bir odaya kapatıp deşarj olsam 
0 oy
önce (51,542 puan) tarafından
kac cocugun var kiz 

aman git madem iyi bakiyo
0 oy
önce (1,460 puan) tarafından
15 yillik arkadasimin nisanina gidemedim valla. Cocuklarla gitsem, nişana değilde çocuk bakmaya gidecektim. Cocuklari birakip zaten gidemezdim aynı sehirde olmayinca. Sagolsun o da kırılmadı gelmediğime anlayisla karsiladi. Düğüne giderim ama insallah.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
13 cevap 322 göst.
0 oy
20 cevap 672 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 908 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

409,602 soru