+3 oy
466 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (6,076 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

kaşimi uzatmama degdi ben sevdim :) 

image

image

image

image

25 Cevaplar

0 oy
önce (6,076 puan) tarafından
suan yaptirdim eve donuyorum biraz odemli ve kiyu kaş solacak birkac gune daha oturacakmis
bu kasi  uzatacam komple dogal halde olacak diye aynalara kustum :))
-Reklam-
0 oy
önce (808 puan) tarafından

kız maşallah ne güzelsin <3

goz altlari uorgunluktan pertingen ama:))
0 oy
önce (7,764 puan) tarafından

Güzel olmuş :)

diki begendim bikac gune oturacakda. dovme hibinolmadi kas . kil teknigi gibi oldu
0 oy
önce (5,100 puan) tarafından
Ben de begendım 
sagilasin canim
0 oy
önce (3,226 puan) tarafından
Sen kendine bakıyosun :) olmus yüzünde tam oturmuş soyulmalar gitmiş, güzelsin güzel 
sagol kuzjm
0 oy
önce (180 puan) tarafından
Harika olmuş işlem var mı 
kalıcı kaş microblnding bide kalici dipliner
Leke için ne tür bu uygulama yaptırdın yüzün soyulma aşamasında sanırım bı de kullandığın önerdigin bakım ürünleri neler canm bakım rutinin özetle
Çok soru sordum ama dipliner çok aciyo mu işlem yapılırken ve sonrasında
dipliner hic acimadi gidiklandi sadece . ama kaş baya acidi avuclarimi parmaklarimi birbirine kenetleyip sıktirdim kendimi tirmiklarcasina :) baya acidi yani ikisindede uyusturucu suruyorlar ama sanirim goze surulen daha etkilir
leke icin bisey yaptirmadim canim kasima uyusmasi icin vazelin gbi kivamli bir krem surduler. soyulma islemini mart  gibi yaptircam . gecen sene yaptirmistim aralikda. deniz protokolu deniz koleoglunda yaptirmistim . yine oraya yaptircam mart gibi
Anladım cnm  kaşı biliyorum ya yaptırmıştım anam ağlamıştı yine de değer yani yakin zamanda tekrar yaptircam
aynen deger. anneme dedim sana da alcam goturcem . annem kasini aldiriken boyatio nasil boyuyorlar gormedim . birbucuk iki ay haff dogal boyali gibi duruyor kas kalemiyle makyaj yaparken boyanmis gibi  oluo yani birbucuk ay kalici kalio. dedim senide mcroblandoge goturcem . :)
İyi yapılırsa pudralama daha uzun süre kullanisli canım ben pudralama yaptırıyorum 5 yıldır akmadi uçması olduğu gibi duruyor tee evlenirken yaptırmıştım biraz soldu artık bı de şeklinden sıkıldım kalın biraz kusturup yeniletcem
Annenin yaptırdığı dovmedir
hic bilmiom gitmedim annemin yaptirdigi yere
0 oy
önce (2,058 puan) tarafından

Zaten çok güzelsin maşallah 

Kendime bakamıyorum  diye içimden geçerken seni görmem

bak bak ya su hayatta bi kere gelioz dunyaya. coluk cocuk zaten piskljimizi alt ust edio. calissam is ortaminda kafam dagilir . bende kendimi iyi hissediyorum bole kafa dagitiyorum seviyorum kendimi deger veriyorum.:)
önce (2,058 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsun
Ben de çok istiyorum ama
Benim bebek daha 47 günlük ikizler 1 buçuk yaşında say 19 aylıklar. Onların büyümesi lazım önce
bencede. ilk 6 aylik farz donemde afedersin tuvaletten cikarken bile zor taharet alinio bakim hakgetire:) o donem atlatilmali :)
0 oy
önce (951 puan) tarafından

Maşallah canım çok güzel olmuş yanlış hatırlamıyorsam kasların inceydi önceden çok yakışmış gözlerin ben burdayım diyor :D

cok inceltmeden dogal haliyle  duzlestirmeye calisiyorduk kasi. boyle dahaiyi oldu sevdim bu islemi senede bir buna da aboneyim artik:)
önce (951 puan) tarafından
Çok güzel olmuş güle güle kullan şuan bende baya uzattim yarın bende inşallah kuaföre gidecem
0 oy
önce (7,093 puan) tarafından
Dipliner i pek değil ama kaşlarını beğendim ☺️
sagol canim aslinda  dipliner da guzel oldu  minibusun isiginda cektim diye  bi garip durmus da dogal duruo aevdim .:)
önce (7,093 puan) tarafından
Sen mutluysan sıkıntı yok zaten fotoda öyle çıkmış demekki güle güle kullan ☺️
0 oy
önce (443 puan) tarafından
Aşırı güzel yapmıslar çok mükemmel ötesi  yok süper şimdi pekı bunun artıları nedır onşarı anlatsana  faydası guzellık dısında nasıl kolaylık sagladı belkı bende gıderım  ama benim kaslarım kalın 
kusum uste bi resim daha ekledim maskeli. orda kasimi kuafor normal aliyor sadece ben kursun kalemle bosluklari dolduru gibi boyuyordum. dogal sekli bu hale heliyor aldirinca. bunun artisi boyamaya aldirmaya gerek yok. cikanlari sagini solunu toparlasam yetecek kas 1 sene kalici iste. dipliner da gozu daha canli gosteriyor . eyeliner istedim az bi kuyrukli az bi kalini. ama yesillenir iki ay sonra sevmessin dedi. boyle yeterli senin gozunu zaten patlatir renkli diye dedi
Ben çok beğendim acayıp güzel olmuş esın ne dedı
esim  bana guzel olmus dedi sonra kizima dioki anan boyle
abidik gbidik seylere para harcarsa sen havuzlu villayi unut:) babasindan havuzlu villa istio bizim prenses hanim:)7
Hahaha eşin çok iyi bence   sanslısın
iyidir sagolsun:) bak kartalda oturuyorum pendikte yaptirmaya gttim 7 bucuga dogru cikacam ordan dedim gelim alim dio . iett ile 30 dk ozel araba ile 15 dakkalik yol. ula dedim kacirmazlar beni gecenin koru degil gelirim almaya gelme . usenmezsen gel al da sartda degil. binerin otobuse donerim geldigim gibi. neyse cikista isi vikmis . dio taksiye bin. :) ne gerek var taksiye okadar para verim. anne kartimla belese gelirim yani km33 e bindim dondum eve.
0 oy
önce (65 puan) tarafından
Güzel olmuş cnm
0 oy
önce (3,010 puan) tarafından
Kaş cok güzel olmuş dogal duruyor bilindik bir yere mi yaptırdın. Bende istiyorum aslinda ama bu işlem abdeste engel mi acaba
zannetmiyorum degildir cunku acigindan kapalisina herkeste var. sonucta herkes evet namaz kilmayabilir ama gusul illaki aliyordur . o yizden cok arastirmadim ama süru pisikolojisi olarak herhande engel degildir  diye dusundum gusule.  sevim alan a yaptirdim pendik sube
önce (3,010 puan) tarafından
Ben bi yerde okumuştum sanki abdest geçmiyor falan diyede aklimda kalmış bilene sormak lazim aslinda
evet bilene sormak lazim aslinda dedigin gibi yaotirdim ama ins cnabet de kalmam:)
0 oy
önce (1,902 puan) tarafından
Kaşların çok güzel olmuş:) kalıcı eyeliner mi yaptın yoksa kendin mi yaptın çok istiyorum yapmayı 
sagil canim kalici dipliner ve kaş yaptirdim . da aslinda eyeliner seklinde azcikdaha kalin ve az bi kuyruklu olsun istedim gozlerimi cekik gozterecek sekilde. kiz dediki iki ay seni mutlu eder o model sinra kuyrugu yesillenmeye. baslar hos olmaz kapatmaya ugrasirsin. bence ne baska yerde be burda kuyruklu eyeliner tarzi yaptirma dedi heryerde yaptirdigin yaptracagin mutlaka yesillenir birkac ay sonra dedi.  o yuzden sadece renk katsin gozlerimi patlatsin yeter bence dedi.
önce (1,902 puan) tarafından
Hm anladım canım bende kuyruklu istiyorum yaptirmiyim mi o zaman.
Yorumlara baktım kız ne kadar güzel böyle kendinle ilgilenmen idolüm oldun:)
Benimde yaşım 25 bana ne önerirsin bakım konusunda mesela saçlarımı boyatmayi düşünüyorum eksrta ne yapıyım bakımlı kadın olmak için malum dışarda kiler çok bakımlı kiskaniyom onları:D
yesillenir dedi yapan kiz . oylede kotu. ozaman surekli yesilin ustune eyeliner cekmek gerek. zor olur bence kuyruklu yaptirna vazcaydim yani ben.:)
0 oy
önce (1,355 puan) tarafından

Kaşı bosverr gozlerimin rengi ne güzel öyle kizzz. Hep böyle istemisimdir göz rengimi ah ulan olmadı şöyle bı göz rengim :O

❤️❤️ sagol canim anane anne genetik mirasi ama ben aktaramadim cocuklarima:)
0 oy
önce (1,844 puan) tarafından

Ay MAssallah çok güzel olmuş canım bı kadın da dikkat ettiğim yer kaşları oluyor niyeyse :D

0 oy
önce (2,300 puan) tarafından
Kaş ve kirpik öyle bişey ki vallaha insanı resmen komple değiştiriyor gibi insan daha mutlu oluyor sanki yapan yerin eline sağlık vallaha çok güzel yapmış bazı yerler var kızıllaştırıp saçma sapan şekle sokup rezil edebiliyor vallaha yapan yere helal olsun ben çok beğendim hem doğal gibide olmuş 
evet  ya resmen 5 senedir aklimda ama inan cesaret edip karar verip yaptramiyirfum. kimisi dovme gibi oluo kimisi gri kimi kizil  cok risk . sildirmesi ayri dert.  en soncesareyimi topladim:)
önce (2,300 puan) tarafından
Vallaha şanslısın iyi bir yermiş öyle yerler varki ünlü diye geçinip milleti mahveden sonra bide o süreçle upraştıran yüz bide gözükmeyen bölgede değil insanı çok yıpratır
0 oy
önce (608 puan) tarafından

2020 de ne kadar farklı geldin gözüme. Bu arada güzel olmuş güle güle eskit:D

hareketli erkek cocuk. bide benlede alakali ben rahatima duskun insanim zora gelemem.  hayatim boyunca anam babam pohpohladi evlenince kocam da eklendi. :) yani rahatim ve rahat yasamaya aliskinim. bir cocuk da bana vok agir gelmisti. ilk cocukta 4 ay annemlerde kaldim cocuga beraber baktik ele avuca gelene kadar . hani el bebek gul bebek buyutuldum 37 yasindayim hala oyleyim. o yizden bana agir geliyor kaldirabilecegimden cok vok fazla sorumluluk. herkesin kaldiracagi bir kapasite vardir benim kapasitem bir cocuga bile zar zor:) iki cckla nasi yaşiyorum kendime sasiriyorum
Hahahah kendini bilen insan. Çok iyi anlıyorum biliyomusun bende el bebek gül bebek olmasa da hiç bi sorumluluk almadan 35 e kadar geldim istediğim saatte yatıp istediğimde kalktım yemek istersem yaptım karışan görüşenim olmadı şükür 1 kızım oldu ki çok zorlukla oldu aslında çok yaramaz diyemem çocuk sadece uyku sorunlarımız var tek ama bazen cinnet eşiğine geldim bazen bende acaba di kardeşi olsa mı diyorum ama senin gibi kapasite belli gözüm yemiyo yaş geçiyo pişman olmaktan korkuyorum bi yandan git gelliyim bende yani ☺️ Allah sağlıklarını versin bu arada çok da dillendirme sen yine Allah'ın gücüne gider imtihanın olur naçizane tavsiyem ☺️ senin kendine bu kadar özen göstermene de bayılıyorum maşallah bu konuda keşke senin gibi olabilsem.  ☺️
Kaç doğumlusun bu arada
88 liyim canim . aynen insan hani zora alisik olsa her turlu dayanio coluk cocuga. rahat yasayan rahati sevemeyene agir geliyor cocuk sorumlulugu.
Öyle valla kendimi sıka sıka ensemden ağrı giriyo artık. Bende 88  kız dur daha 37 olmadık :D bu arada hiç göstermiyorsun
0 oy
önce (42 puan) tarafından
Dipliner Bana sağlıksız geliyor göz olduğu için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum kaş heç çok doğal şekil kalınlık gerçekten çok iyi yapmışlar ben normalde böyle yapanları yapmacık itici buluyorum ama bu çok iyi olmuş. Benim şimdi kaşım iyi durumda tabi eskiye göre değil ama yine iyi herhalde anca çok kötü olursa yaptırırım çünkü böyle şeyler bana kendi güzelliğimi yansotmayacak gibi hissettiriyor sanki maske takmışım bana ait değiller gibi 
0 oy
önce (9,617 puan) tarafından
Güzel olmuş güle güle kullan 
sagol cnim
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Çok güzel olmuş güle güle kullan gözlerin ne renk Çok güzel maşallah bende yaptırmak istiyorum sarışınım acaba Çok mu yapay durur bilemi6
yesil bazen mavi oluyir gozlerim.  guzel olur sanada . ya sarisinlar kaslarinida actiriyorda ben acik renk kasi sarisina da sevmiyorum ben burdayim demeli kas yuzu patlatio cunku. acik kahve tonlu yapar .  yakisir bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
11 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
8 cevap 189 göst.
19 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
24 Aralık 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Aydanm (6,198 puan) tarafından soruldu

409,310 soru

12,302,151 cevap

38,470 kullanıcı

Kategoriler

...