+1 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Ben bu yıl ehliyet almayı düşünüyorum gerçi eşim izin vermiyor ama ikna edebilirsem yazdiricam kendimi yazılı sınavı rahat gececigimi düşünüyorum ama direksiyon dersinde çok panik yapacağımı düşünüyorum şimdiye kadar hiç arabada kullanmadım sıfırdan başlıyorum şimdiden videolar falan izliyorum öğrenmek için kursa yazıldıktan itibaren süreç nasıl işliyor detaylı şekilde anlatirmisiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(7,119 puan) tarafından
Kursa kayıt oluyorsun 

Kitap veriyorlar ve uygulama indirmeni söylüyorlar onlardan yazılı sınava çalışıyorsun 

Her ay sınav var zaten senin kayıttan sonraki ilk sınava para yatırıp giriyorsun 

Sonra direksiyon dersi başlıyor onlarda bitince uygulama sınavına giriyorsun bu kadar 

Bende 0 dan başladım 2 buçuk ayda aldım ehliyetimi 
(158 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(13,379 puan) tarafından
Kursa yanılırsın önce sınav olur sonra direksiyon kursu 15 gün kadar. Sıfırdan öğretiyor zaten panik yapma. Ümmet taşçı var onun videoları izle bak fikir edinirsin yazılı için de bol bol netten soru çöz
(158 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(133 puan) tarafından
Bende yeni öğreniyorum eşim öğretti sürüyorum hiç araba olmayan yerlerde iyice pekiştirip.ehliyet alacağım 
(158 puan) tarafından
Bizimde araba var bakalım eşim ikna olursa önce biraz sürüp ondan sonra yazılması dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 376 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyvallah (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,308 cevap

42,267 kullanıcı

Kategoriler

...