0 oy
38 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (323 puan) tarafından

6.5 aylık olduk 6 aya girdik gireli meme reddi yaşıyoruz 6 aya karar sadece anne sütü aldı 5.5 aylıkken ek gıdaya başladık gündüz meme reddetmeye başladı geceleri full emiyor ama gündüz kalkar kalkmaz istemiyor zorla uzanarak nadir emiyor ne yapabilirim ek gıdayı da azalttım ama yine istemiyor ac kaliyor ağlıyor sonra göğsüm doluyor ama almıyor sütüm azalacak diye korkuyorum :(

4 Cevaplar

0 oy
(4,181 puan) tarafından
Dişten dolayı olabilir canım, damaklarina baktin mı. Biz 4 aylikken yaşamiştik, sessiz bir ortamda emzir veya beyaz gürültü aç  ben bu yöntemle emziriyordum
(323 puan) tarafından
Daha dişleri yok canım kaşınıyor ama daha çıkmadı ses olduğu an hiçbir şekilde yaklasmiyor kendini geri atarak ağlıyor
(4,181 puan) tarafından
Sessiz ortamda emzir, o bile etki edebilir canim. Ayrıca ek gıda gün içinde 1 kez mi veriyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(856 puan) tarafından
ek gidayi azalttim derken zaten tadim gitmiyor musunuz 
(323 puan) tarafından
Yok canım 5.5 ayda başladık doktorumuz her öğün besle dedi 3 öğün veriyordum 2 ye düştük
(856 puan) tarafından
neden boyle bisey onerdi bilmiyorum da osman gonulal takip et bence cunku o aylarda bebek icin ogun sayisi fazla biz 8 ayligiz ben daha yeni gectim 3 ogune ben de 5. ayda basladim tadima
0 oy
önce (363 puan) tarafından
Benim oğlum 1 hafta sonra 6 aylık oluyor 1 hafta önce başladi. Ne mama içmeye nede süt içmeye. Diş etleri şişmiş ondan olabilir
0 oy
önce (1,169 puan) tarafından
Açken almaz. Yarı aç yarı tokken vermeyi dene. Mesela son beslenmesinde 45 dk bir saat sonra vermeyi dene ama zorlama.  Zorladıkca reddeder. Bir de banyoda emzirmeyi dene ten tene temas yaparak. Su yüzüne değilse karın bacak kısmına gelsin sadece. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 89 göst.
+1 oy
4 cevap 70 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 143 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tahirbebek (475 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...