+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar bebeğim sabaha kadar uyumuyor ve 11 günlük bir bebek hiç mi uyumaz yaa ne yapmam lazım gazı var evet çıkarıyorum emziriyorum rezene çayı içiyorum ama yok işe yaramıyor ne zaman uykuları düzene girer acaba lütfen tecrübeli anneler yardım edin ya 

6 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar lütfen cvp verin şuan size çok ihtiyacım var 
-Reklam-
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Demekki yeterince gazı çıkmıyor canım ya çok gazlıdır yada kolik bir bebektir benşm 3 aylık oğlum var doğdun da uyurdu hiç sorun yaşamamıştım 
(41 puan) tarafından
İnan ki bende bilmiyorum canım uykusuzluktan ölüyorum
0 oy
(2,628 puan) tarafından
Bez durumu nasıl doymuyor olabilir mi acaba 
(41 puan) tarafından
Bezi gayet ıslak
0 oy
tarafından
Zeytinyağı verebilirsin, bisiklet sürdürme hareketi yap, karnini saat yönünde ovala ve kucağında uyut senin şefkatine ihtiyacı vardır.
(41 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum ama uyumuyor olmuyor lütfen dua edin de uyusun bende kendime geleyim biraz
tarafından
Rad suresi var onu aç dinle bebegin yanında
0 oy
(157 puan) tarafından
Açtır belki sütün yetiyormu 

Gazi vardır 
(41 puan) tarafından
Aç değil canm sütüm az evet ama ekstra mamada veriyorum
0 oy
(679 puan) tarafından
Doymuyor olabilir emzirdikten sonra mama verebilirsin acsa yer zaten degilse reddeder. Karnına sicak koyabilirsin gaz için. Beyaz gürültü acip dinletebilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ya actir ya gazi tam atamiyodur ama bence doymuyor olabilir mama her emzirmeden sonra bi vermeyi dene
(41 puan) tarafından
Veriyorum zaten ama 30 CC bile içmiyor aç değil eminim
(679 puan) tarafından
Ozaman muhtemelen gazi tam atamiyordur ayaklarını karnini sicak tutmaya calis bide kucaginda kollarini birlestirip sallayarak uyutmaya calis beyaz gürültü de etkili olabiliyor. Biraz sabir gerekiyor ilk günler hep oyle gecti endise etme
(41 puan) tarafından
İnşallah canm geçer çünkü uykusuzluk beni maf etmiş gazı var eminim acaba kaç aylık gazı biter
(679 puan) tarafından
Birazda bebeğine bağlı gaz durumu ama gaz icin damla yazdir doktoruna
(41 puan) tarafından
Yazdırmışm ama fayda etmiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 261 göst.
0 oy
3 cevap 38 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.