+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

Yemek paylaşmam ama 

image

bu tesekkur postu hayytta tepsi boregi tutturamam bu börek şahane oldu 

&!DELYA_Huzurum& çok teşekkur ederim canmm çok yardimci oldun sordugum hersoruya cevap verdin 

2 Cevaplar

0 oy
(5,642 puan) tarafından
Ne demek canım afiyet olsun ❣️güzel gözüküyor
tarafından
Oyun yokmuu canim
(5,642 puan) tarafından
Yok canım kimse acmadı bende açmak istemedim uykum çok var sabah 6 da uyanmam lazım
(730 puan) tarafından
Öncekini nickinnneydi senin ya
(5,642 puan) tarafından
Benım mi gamze
(730 puan) tarafından
Evet canım
(5,642 puan) tarafından
Huzur91  canım Yeşim ben hatırlarsın ☺
(730 puan) tarafından
Valla tahmin ettim huzurum yeşim mi acaba diye :). Tamamdır canm (⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠♥
(5,642 puan) tarafından
O yüzden yanına huzurum ekledim (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)❣️❣️
(730 puan) tarafından
Tahmin etmiştim canımsın ෆ⁠╹⁠ ⁠.̮⁠ ⁠╹⁠ෆ
(5,642 puan) tarafından
Sende cansın ❣️❣️
(8,057 puan) tarafından
Kız bize tarif yok mu :)
(5,642 puan) tarafından
Atarım kız yarın uygulamada sıkıntı var özel msjlara girince çıkış yapıyor sürekli
(8,057 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ama unutma bak :)
(5,642 puan) tarafından
Unutmam canım ama neden böyle oluyor anlamadım msjlara giremiyorum umarim yârin düzelir
(8,057 puan) tarafından
Dur bi de ben deneyeyim.
(8,057 puan) tarafından
Sana mesaj attım görebiliyor musun?
(5,642 puan) tarafından
Evet msj acıldı ama yazamıyorum çıkış yapıyor neyse yarın denwrımp yine
(5,642 puan) tarafından
Canım ben yatayım çok erken uyancam uykumu alayım yarın okula gıtcem kızımın poğaça yapmam lazım erkenden
(8,057 puan) tarafından
Tamam canım iyi uykular sana görüşürüz  ❤
(5,642 puan) tarafından
Saol canım grş ❤
(846 puan) tarafından
Tadı goruntusnden daha guzeldi cnmm
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Tarifi bize de atabilir misin rica etsem 
(846 puan) tarafından
Tarif  yjkaridaki arkadas attim ben yaziyim yanlisim varsa duzeltsin  bnm tepaim kuçuk die  5 yufkadan yaptim sosu  3 yumurta 1 maden  suyu 1 su bardagi sut  yarim su bardaği sıviyag    1 kabartma tozu    sosun icinede tereyag erittim  karstrdim guzelce  yagli kagt serdim  herkata bol bol  doktum   3ncu katta peynor maydonot koydum iste sonra yine sostan   doktum     en ustte az kalmiati bnm sosum onu doktum heryerine kucuk kucuk tereyaglar kpydum bn 2 saat beklettim firinda    sonradan pisrdim  ama arkads aksamdan yapip strecleyip dolaba koyuyomus   bn unuttum dun aksam bugunde hastanedydim     ama az beklememe ragmen efsaneydi tadi  ilkkez becerebldim  boregi  firindan cikinca sert gibi gorunuyor ben ortu orttum biraz durdu pamuk gibiydi 5 10 dk sonra inşallah guzel anlatablmismdr

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 116 göst.
28 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
18 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sirac_23 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
5 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
27 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde AlpereninAnnesi (1,041 puan) tarafından soruldu

410,971 soru

12,367,635 cevap

42,146 kullanıcı

Kategoriler

...