0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (4,261 puan) tarafından

Kızlar namaz kılarken devamlılık sağlayamıyorum nasıl sağlanır neler yapabilirim yani 5 vakti tam vaktinde kilamiyorum ya kazaya kalıyor yada geç kalıyor ne yapabilirim bu durum beni huzursuz ediyor ama düzeltemiyorum da:(

Önceden böyle değildi son 1 2 aydır böyle :(

2 Cevaplar

+2 oy
(7,243 puan) tarafından
Size tavsiyem tasavvufi kitaplar okumanız. İmam gazali öneririm, insanı sarsıp kendine getiren bir anlatımı var. İlme yönelin hem öğrenmiş olursunuz hemde şeytana o boşluğu vermemiş olursunuz. Bana çok büyük etki ettiği için öneriyorum.
(4,261 puan) tarafından
Bu durum beni rahatsız ediyor ama şeytan da vesveseden geri bırakmıyor beni :( çok üzülüyorum vicdanım da çok rahatsız:(
(7,243 puan) tarafından
+1
Sana verebileceğim tavsiye her zaman abdestli olmaya gayret göster ezan okunur okunmaz da ne iş yapıyorsan bırakıp namazını kıl. Namazın yeri dinimiz de çok çok önemli aslında önce bunları öğrensen vs daha sıkı sıkıya bağlanabilirsin o yüzden kitap okumanı söyledim.
(4,261 puan) tarafından
Namazın yeri dinimizde çok önemli bunu biliyorum ama diyorum ya şeytan a uyuyorum Kızım var 5 yaşında o kılma anne şunu yapalım edelim diyor sonra kılarsn diyor sonra araya başka şey giriyor vakti daralıyor
(7,243 puan) tarafından
+2
Ey iman edenler (ve Müslümanlık iddiasında bulunanlar!) Ne mallarınız ne de evlatlarınız, sakın sizleri Allah’ı anmaktan (her durumda ve her konuda Kur’ani buyruklara göre yaşamaktan geri bırakmasın ve sakın tutkuyla dünyaya bağlanarak ahireti hatırlayıp hazırlanmaktan sizi) alıkoymasın. Her kim böyle yaparsa işte onlar hüsrana uğrayanlardır. Canım çocuğun da gayet büyükmüş sen gayret göster önce namaz de her zaman hatta çocuğun anlayabilecek yaşta ona da anlat söyle kılman gerektiğini onunda beklemesi gerektiğini.
(4,261 puan) tarafından
Bugün üstüne gitcem dua ediyoruz ama ben namaz kıldım mi korkuyor çok
-Reklam-
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Ecrin-Büşra sın sanırım? 

Babam bizi ,yeğenlerini çok severdi. Vefat edince onu mezara abimler ve sevdiği yeğenleri indirdi. Ya o akşam y diğer akşam hepsi oturup maç izledi ve çabucak kendi hayatlarına dönüverdiler. Aralarındaki bağ öyle böyle değil di. Sonuç herkes kaldığı yerden hayatına devam etti. Babamsa o çok sevdiklerinden sebep geçe bıraktığı namazların hesabını vermekte. Sende bunu düşün. Kızın seni 10 dk beklesin. Rabbim seni bekleyeceğine. Aldğımız nefesin bile şükrünü veremiyorum,diğer nimetleri demeye bile lüzum yok. Kır nefsini. Abdestli bekle ezanları. Zamanla rutinin olur inşAllah
önce (2,266 puan) tarafından
Büşracım ikizlerin teki aynısı yapıyor. Hatta etini kesmişsin gibi :)) bakma güldüğüme bende kriz geçiriyorum namaz içinde ama yapacak birşey yok. Üstelik üstüme atlayıp hep düşüyorlar,kafalarını vurup. Hemde saçımı açıyorlar. İnan ağlıyorum bazen. Hepimiizn cahiliye devri oldu. Önemli olan sağlam bir tövbe.
İzin verirsen bende senle etkinlik yapacam yada istediğini yapacaz diye ödüllendir. Eğer durmazsan dediğin oyun olmayacak diye ufak bir tehtit. Linçleyecekler gelmesin boş yere :) Cehennem ateşinden daha büyük bir tehtit yok,benim dediğim masumane
önce (4,261 puan) tarafından
Benimki de öyle canım inan böyle kesiyorlar sanki çocuğu çığlık atıyor namaza durdum mu önüme geçiyor saçımı acıyor . Sinirden ağlıyorum. Ben namaz kılmanın önemi biliyorum ve gerçekten huzur buluyorum basım her secdeye vardım mi ama işte çocuk korkuyor nedendir bilmem
Namazdan önce Ecrin i oku özellikle Ayetel Kürsi falan. Şeytanın işi işte. Biz onu yensek o bize çocuklarımızı yolluyor
önce (4,261 puan) tarafından
Evet malesef :( çok korkunç bir hal alıyor çocuk
Rabbim iyi eder inşAllah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaanaras (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
11 cevap 128 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 221 göst.

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...