+2 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından
  Iki konusma terapiatiyle konustum bugun biri devlette biri ozelde ikiside oglumun çok zeki oldugunu   algisinn yuksek oldgunu solediler  ama sonucta 3 yasina  geliyor  konusma geriligi var desiler desgek almasi gerekiyolar dediler  bole olup sonradan cocjklariniz konustumu   terapi aldrsam bni neler bekliyor sonuc alirmiyim

6 Cevaplar

+1 oy
(3,555 puan) tarafından
Kardeşim oğlu tam 3.5 yaşında konuştu ve üç dört kelime söylüyor du sadece dil terapisti doktor falan baktı zeki sorunu yok kreşe gönderin dediler kreşe başladı iki sonra bülbül gibi oldu
(846 puan) tarafından
Kresler aldi basini gdiyor cnm ya bn 17 milyar maasla  suan 22.5 oljcak onu nasl karsilarim blmiyorjm
(3,555 puan) tarafından
Doğru canım pahalı
-Reklam-
+1 oy
(827 puan) tarafından
Görümcemin oğluna da aynısını dediler 4 yaşına yakın konuştu çok zeki dediler 
(846 puan) tarafından
Inşallah   oglumda konusr
+1 oy
(58 puan) tarafından
Aynısını benim oğlum içimde dediler iki buçuk yaşlarındaydı 3e kadar bekle konuşmazsa destek alsın dediler üç yaşında destek almaya başladık 4 yaşında şimdi susmuyor nemi delirtiyor :D :D bir sene daha uzattık daha düzgün kelimeleri otursun diye zaten bu sene ana okuluna da başlayacak ALLAHın izniyle orda da kendini daha da geliştirir tamam işte 3 sene eğitim almış olacak birinci sınıfa güzel bir şekilde hazırlanmış olacak inşallah ALLAHın izniyle tabi
(157 puan) tarafından
Destek alması için nereye gönderdiniz
(58 puan) tarafından
Rehabilitasyon merkezine gönderdim rapor çıkarttım. Bu raporla ilgili çok ön yargılar var ama benim cocuğum ünlü gelişiminden daha önemli hiç birşey olamaz okul çapı geldiği zaman konuşmada güçlük çekiyorsa zaten okul yönlendiriyor destek alması lazım diye şuan olduğum kurum da çok kişi var okul taragından gönderilen öğrenci. Zamanında föndermeyip bu rapor olayı yüzünden hım pişman olan çok insan var. Pişman olmamak için gönderdim iyi ki gönderdim yukarda dediğim gibi şimdi de susmuyor
+1 oy
tarafından
Benim kızımda 32 aylık konuşmuyor kreşe verin dedi televizyon telefonu kesin dedi bilmiyorum kreş yok buralarda 
+1 oy
(1,166 puan) tarafından
Bir konuşma sorunu da bizde var kızım 30 aylık. En fazla 2 3 ay kadar beklerim olmazsa kesin dil terapisine götürecem artık. 
0 oy
(51,726 puan) tarafından
isaretle mi anlatiyor 
(846 puan) tarafından
Ewet cnm anlatiyor herderdini ama dile dokumuyor
(51,726 puan) tarafından
abim oyleymis isaretle anlatiyormus teyzemij torunu da oyleydi simdi annesi susmuyo diyo ☺️
(846 puan) tarafından
Insallah oglumda konusr

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tokyo (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,440 puan) tarafından soruldu