0 oy
94 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (61 puan) tarafından
Mart ayında yurtdisina gidiyoruz tatile. 4 gunluk. Makedonya uskupten başlayıp arnavutluk tiranda bitireceğiz.

Güzergahı uskup matka ohrid ve tiran olarak planladim.sorum şu ki 10 aylik bebekle nelere dikkat etmem gerekir? Disari da zorluk çıkartamamasj için öneriler?

Balkanlara bu guzergaha tatile giden var mı önerebileceğiniz lokasyonlar rastaurantlar araba kiralama şirketleri konaklama yerleri vs?

4 Cevaplar

0 oy
(4,080 puan) tarafından

Kenguru götüre bilirsin. Pek bilgim yok ama kanguruda bebek siz yururkennannenin sıcaklığıyla sesssiz duruyo.

(61 puan) tarafından
+1
10 aylik biraz zor sığar kanguruya gibi
(4,080 puan) tarafından
Aaa sığmıyormu. Pek bilgim yok ama benimki 4 aylik daha. Ay sigmazsa isim zor olucak desene
(12,864 puan) tarafından
İllaki sığar ama taşıması çok zor ya. Benimkiler çok kiloluydu mesela hiç kanguruda taşıyamadım. 4 aylıkken 10 kiloydu mesela
(4,080 puan) tarafından
Oy masallah kız. Benimki 7 kilo :)
(2,092 puan) tarafından
+1
Kızım 11 aylıkken eşim kanguruyla taşımıştı gezmede
(61 puan) tarafından
Hangi kanguru acaba markası nedir
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından

1 yaşındaki bebemle tuvalete gidemeyen ben:D

(2,231 puan) tarafından
İki tane aşkooo

Valla biz çok hastayız ma aile
(4,080 puan) tarafından
+1
Niye kız rabbim şifa versin ☹️
(2,231 puan) tarafından
Off hiç sorma çok kötü grib olduk sahsb hepimiz çok kötü uysndik nefes alamıyorduk

Kız hayat ne zor anam iki yakamoz bı araya gelmiyor
(4,080 puan) tarafından
Öyle vallah bu hayat.. neyse yasıyip gidiyoz iste. Acısıyla tatlısıyla geçiyor günlerimiz
(61 puan) tarafından
İlahi çok güldüm ..Bende öyleyim inan.bir deli cesareti aldım biletleri
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Tam yatabilen ama kolay katlanıp kuculebilen bebek arabası çok önemli elinize küçük krakerler kekler alın bebegi oyalanabilmek için sevdiği oyuncak kitap zaten alırsınız. Uyumlu bir bebekse çok zorlanmazsiniz mizmizsa her halükarda zor ama kraker kek gibi seuler guzel oyalıyor bu guzergahi kullanmadım ama sık seyahat ederiz: benim oğlum 6 buçuk aylık ben havuç falan da alıyorum eline verip oyalamak için he bir de mini kettleler var ya onlardan olabilir belki yolda bir yerde yemeğini ısıtmak için 
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Bebek arabasi, ucakta kagit kalem oyuncak cok isime yaradi, yiyecek vs. Genelde gezerken cok yormaz eger etrafi oturdugu yerden seyrederse :) ucakta veya disarda alt degistirmek icin direk cantaya buyuk cop poseti almistim ben, hafif ve bukunce kucucuk kalio. Kullanip atiyordum cope. Sicak su termosu, mama veya corba tarzi seyler için. Iyi gezmeler dilerim :)
(61 puan) tarafından
Soğuk havada dışarı da alt değiştirmek zor olur mu diye dusunuyorum bende
Yani ciste sıkıntı yokta büyük tuvalet temizliği çok zor olur gibime geliyor
(2,905 puan) tarafından
Illa ki gittiginiz yerlere magaza, cafe, restorant vs olacak.  Elinizden geldikce oralarda degisirsiniz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nur gencr (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 89 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.