+1 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından
Slm kizlar benim 2 ay 9 günlük bebegin var kafasi yamuldu hep hir tarafa donuyor destek falan koyuyorum agliyor dun kafa yastigi siparis ettim kullanacam da ise yarar mi hep sirt ustu mu yatirayim o yastikta

4 Cevaplar

+1 oy
(4,268 puan) tarafından
Yatırma yönünü degistirseydin canım öyle de düzeliyo
(293 puan) tarafından
Vucudun tamamini mi dondureyim oyle yapiyorum agliyor hic durmuyor uyumuyor uykuda yapiyorum yine agliyor kafasını tek sondurdugumdede yine hep cevirdigi tarafa çeviriyor
(4,268 puan) tarafından
Yok ayaklarının geldiği tarafa kafasini koy bu defa ***** olan tarafına yatir
(293 puan) tarafından
Yapiyorum cnm yine ***** olan tarafa donuyor bakalim insallah yarar ise
(4,268 puan) tarafından
Sen öyle yapmaya devam et başının arkasına bisey koy dönemesjn yakın zamanda düzelir
-Reklam-
+1 oy
(341 puan) tarafından
Merhaba canım benim bebegimde de aynı sorun vardı hep tek taraf uyuyordu bitarafi yamuldu doktor torkiikols diye biseyden şüphelendi ama çıkmadı çok şükür öyle bişey zamanla dönmeye başladı ama gene bı tarafı sivri saçtan belli olmuyor  ve bı kulagida açık beya
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Doktora sormadan hareket etme.
0 oy
(157 puan) tarafından
Benimle doğum esnasında kızımın başına çekerken sağ tarafını alnıyla baş tarafını söylüyorum orası ezilmişti içine gömüktü artık nasıl tutacaklarını bilemedikleri için ezmişlerdi başına artı boynu ezilmişti böyle hep ya.mu.k duruyordu boynu böyle sağa dönüktü biz diyorduk ki kesin boynunu kırdılar filan zannediyorduk çok şükür kafası 4 aylıkken düzelmeye başladı ama boynu yaklaşık 6 ay 7 ay sürmüştü o da operatör doktorlara götürmeme rağmen anca düzeldi kızımın boynu yoksa boynu bükük duruyordu sürekli aslında doğum esnasında boynu boğaza sıkıştığı için yanlış çevirmeden dolayı öyle olmuştu çok şükür operatör özel doktorları götürdüğümde güzel sonuçları aldım hem de olsun bu günlere şimdi 1 yaşında çok güzeldi bir sıkıntımız yok acaba doğumda mı öyle oldu kafası 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 55 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 175766 (341 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,223 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...