+2 oy
208 göst.
önce Diğer kategorisinde (671 puan) tarafından
Ikinci doğumdan sonra tabiri caizse çuval gibi oldu kafaya koydum  vajina daraltma ameliyatı yaptırmaya ama çok korkuyorum hiç yaptıran var mı bilgi almak istiyorum ??

7 Cevaplar

+2 oy
önce (6,065 puan) tarafından
iyi hir sonuc aliniyorsa her aciya katlanilir bence sadece bu islem icin degil baska zimbirtilar icinde
-Reklam-
+2 oy
önce (4,976 puan) tarafından
Ben oldum ama tek daraltma değil sarkma vs de vardı kolay mı kolay değil zor mu zor da değil dikişli bir ameliyat 
önce (1,994 puan) tarafından
Abla peki degdimi yaptigina
Tabiki değdi ama benim salakligim tekrar hamile kaldım tekrar bollasma oldu şimdi yeniden hem sarkma hem daraltma ameliyatı olacagim
önce (6,065 puan) tarafından
+4
allah iyiligini:) tam km sifirlamisken buseferde airbagleri acmisin yine bir deforme olmus:)))
Ahaaa doktorcum da aynını dedi
+1 oy
önce (2,740 puan) tarafından
Bilgim yok ama. Dlgum dikisinden daha zor olmaz diye dusunuyorum 
+1 oy
önce (2,791 puan) tarafından
Ablamın eltisinin kızı yaptırmış uyuşturduğu halde çok acıdı demiş özelde oldu 
+1 oy
önce (313 puan) tarafından
Özelde yaptır estetik ameliyat ol cnm ben oldm çok memnunum cnm çok zor değil tabiiki normal ve sezaryen dikisi gibi değil bu dediğim tabiki yanma ağrı olck sonuçta dikiliyr ya birgün tek çekersin ikinci günü hafiflyr cnm 
önce (283 puan) tarafından
Kadin doğum doktorumu yapiyor
0 oy
önce (3,077 puan) tarafından
Bir hafta içinde ben de olacağım korkuyorum vallahi ne yalan söyleyeyim 4 doğum yapmama rağmen
0 oy
önce (228 puan) tarafından
Ben canım, labioplasti ameliyatı oldum birkaç sene önce. Tekrar çocuk düşünüyorsan daraltmayi şu an tavsiye etmem. Daraltma değil ama benimki de genital ile ilgili bir şeydi İnan o kadar özgüvenim yerine geldi ki anlatamam. Yani eşim o görüntüden rahatsız değildi ama benim sürekli sıkılıp çekilmemden rahatsızdı. Düzelen moralimi eşim de fark etti. Kesinlikle değer. Daraltma estetiğe giriyor mu bilmiyorum ama benimki estetiğe girdiği için devlet karşılamadı ben de özel de yaptırdım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
+3 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.

409,139 soru

12,296,503 cevap