+1 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizim 5 yasinda okula gitmiyor oynadigi insanlar hep kizima vuruyor yada bagiriyor kendini savunamiyor dun biri vurmus basimi yere egdim dedi kizimin oyuncaklarinida elinden almislar oynatmamislar ona cok uzuldum ve hâlâ onlarla oynamak icin etraflarinda dolasiyor ve oynamayinca agliyor kizim etraflarinda dolaninca onlarinda hosuna gidiyor daha cok eziyorlar bu durumdan kizimi nasil kurtaririm okula gidincede boyle olmasindan ve arkadasinin olmamasindan cok korkuyorum lutfen nasil duzelir yardimci olun

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından
Başında dur bir şey olursa müdahale et. Çok sıkıntılı çocuklarsa oynatma
önce (24 puan) tarafından
Herzaman farkli cocuklar bahsettigim ayni kisiler degil herkese oyle davraniyor yanima oturtuyorum agliyor cok onlarin yanina gitmek icin tutsamda
önce (3,452 puan) tarafından
Tamam işte gözünün önünde değiller mi güzel oynayın diye uyaracaksın. Tabi kızına da ne yapması gerektiğini öğretmelisin. Ya da nerde oynuyorlarsa oraya götürme mesela ben sokakta annesi takip etmeyen çocuklar olduğunda parka götürüyorum uğraşmamak için .
-Reklam-
+1 oy
önce (739 puan) tarafından
Bazıları da çocuklarını canavar gibi yetiştiriyor valla çok gıcık oluyorum öyle analara çocuklar birbirini yırtıyor oynuyo oynuyo diyo 
önce (1,916 puan) tarafından
+1
Bende hiç sevmem ya
0 oy
önce (4,463 puan) tarafından
Benim büyük oğlumda öyleydi sonra arkadaşımızın 1 yaşındaki oğlu sürekli vurmaya başlayınca oğlumun canına tak etti elindekeini aldığıyla oda ona vurdu. Bu bizden de kaynaklı sanırım çocuklarımızı kavga, gürültü bir şey bilmeden yetiştiriyoruz onlarda bu durumla karşılaşınca şok oluyorlar. 

Ha şikayetçi miyim değilim kavgasız bir evde büyüyen çocuk her zaman bir adım öndedir bana göre 
0 oy
önce (991 puan) tarafından
sakin büyütmüşsündür. etrafında çok çocuk olmadan büyüdüyse normal bence. biraz konuşarak biraz da sosyal ortamlara daha çok sokarak aşılabilir bu durum bence. tabi uzman değilim. küçükken ben de çok dayak yerdim pısırıktım ve ne yazıkki geçmedi büyüyene kadar. üniversitede açıldım ancak. inşallah seninki daha erken açılır
0 oy
önce (5,399 puan) tarafından
Uyar gülüm mudahale et ben oyun alanina goturuyorum bazen cocuklar ittiriyor onlarda küçuk oyle yapmiyoruz diyorum direk yada oglumun elinden oyuncak almaya kalkiyorlar bende elinden o sekilde almiyoruz diyorum onlar yüzünden benim oglumda ögrendi sessizce alip geliyor onada kiziyorum o sekilde olmaz arkadasin aglar uzulur diyorum 
0 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Kartal gibi gözetlerim..baktım miniğim öteliyorlar uzaklaştırıp yarardan çok zarar geliyorsa ben oyun arkadaşlığı ederim özgüveni gelişir # Bence✓
0 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Valla brnim kızım 15 aylık ona vurmaya kalkanın saçını çekiyor hemen bence ona karşılık vermeyi öğretin sessiz sakin olduğu sürece ezilir çünkü bazı insanlar çocuk değil canavar yetiştiriyor brnim kızımın da biri iki kere vurdu ona bende aynı akşam kızıma saç çekmeyi öğrettim vurmuş gibi yaptım saç çekmesi gerektiğini gösterdim sadece vurulduğu zaman saç çekilir sanıyor şuanlık 
0 oy
önce (219 puan) tarafından
Parkta da bence yanından ayrilmayn birlikte oynayın .Biri bişey diyecek olursa uyarın en azından size baktıkça daha özgüvenli olur .Çocukların yanında da kendini savun kızım izin verme diyerek diğer çocuklara da gözdağı verin.Biz ne kadar naif nazik çocuklar yetistirsekte herkes bizim gibi olamıyor maalesef.Gozunuzun önünden ayirmayin derim.Kadinlar sohbet muhabet ediyolar sitede  bana gel oturalım diyolar ama asla oturmam kimsede çocuğumdan kıymetli değil en azından okula gidene kadar bu şekilde arkasında gezmeye devam Allah izin verirse 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
24 cevap 984 göst.
0 oy
9 cevap 867 göst.
0 oy
2 cevap 36 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu

409,601 soru

12,313,575 cevap