+1 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Bulaşık makinem bozuldu markası Profilo tamirci gekdi 9 milyar masrafı var diyo yenisini alcaz mecbur hangi marka alsam kızlar hangiisi iyi sizce mağazaya gidip bakcam cuma günü A 101 de gelmiş SEG markası inox onlar iyi mi acaba kullanan varmı acaba marketten alan oldu mu emin olamadim fikir verirseniz sevinirim 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,053 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Teyzem a 101 den aldı seg çok bı randıman vermedi canm yaa belki kullanıma bağlıdır ama alacaksan marka al derim annem 10 yıl oldu Samsung aldı çok aşırı memnun 
(227 puan) tarafından
Ay sağol canım ya iyiki almamışım telefondan sipariş vercektim nerdeyse sonra vazgeçtim size sorayım dedim iyiki sormusum sağol fikrin için Samsung da  çok  pahalı değil mi cnm ne kadar aldı annenler
(5,053 puan) tarafından
Evet Samsung pahalı ama parasının ürünü canım gorumcemler aldı yeni ev kürdan 25 bine aldılar ama baya kapsamlı bir makina
(227 puan) tarafından
Evet doğru diyon cnm eltim de kullaniyo ama saatini ayarlayamadik bir türlü kısa devir yoktu en fazla 2 buçuk saat de yikiyo daha kısa devir almak istiyoz olmadı 1 saat gibi
(227 puan) tarafından
Çok pahalıymış kız benim bütçeyi aşar o eşim zaten 25 aliyo
-Reklam-
+1 oy
(3,564 puan) tarafından
Seg marka hiç alma bulaşma altus markaya bak hem kullanışlı hem uygun vede arçelik markasının ürünü
(227 puan) tarafından
+1
Evet cnm Altus çamaşır makine kullaniyom  dolap kullaniyom çok şükür iyi bakayım cnm tşk ederim fikir verdiğin için
(3,564 puan) tarafından
Rica ederim canım kardeşim de annemde altus kullanıyorlar televizyon aldık oda altus serviside iyi hem güzel günler de kullan inşallah
(227 puan) tarafından
İyi günlerde kullansınlar inşallah canım evt çok iyi Regal Altus markası bunun ikisine bakcam tşk ederkm cnm ❤️
+1 oy
(52 puan) tarafından
Bosch aldım memnunum
(227 puan) tarafından
Ne kadar fiyati canim
+1 oy
(593 puan) tarafından
Annemde var hiç güzel değil içi bile çok kalitesiz duruyor güzel yıkamıyor kurutmayı bile iyi yapmıyor hiç alma parana yazık
(227 puan) tarafından
Ay sağol cnm ya emin olmadım bende siza sorayim dedim iyiki sormusum nerdeyse internetten sipariş vercektim vazgeçtim sonra mağazaya bakayım en iyisi
0 oy
(450 puan) tarafından
Ben geçen aylarda grundig aldım fiyatı uygun güzelde yıkıyor memnunum
0 oy
(387 puan) tarafından
Benimki beko 5045i 5 programlı hususu gidip aldım Çünkü çamaşır makinemden çok memnundum ama bulaşık makinesi o kadar iyi çıkmadı beyaz eşya şans işi Beğenmedim yani İlk başlarda idare ederdi Bu bir sene oldu kullanıyorum şu anda hiç hoşuma gitmiyor Bir de inoks almıştım inoks'u da hiç tavsiye etmem Çünkü el izi lekiydi Çok belli oluyor inoxlarda
(227 puan) tarafından
Sağol canım iyiki sordum size mağazadan bakayım en iysii sağol fikir verdiğin icin
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Uzun ömürlü eşyalarda daha bilindik markalardan seçmek gerekir bence. 
(227 puan) tarafından
Çok haklısın cnm mağazadan bakayım en iysii cuma gidecem
0 oy
(1,958 puan) tarafından
SeG kullanmaya çalıştım olmadı...her ne kadar gariban dostu gibi görünseler de can yakıyorlar 3 5 kuruş fazla olsun Beyaz eşya dükkanlarından bilindik garantili bir mal olması daha cazip✓bence#
(227 puan) tarafından
Evet canım çok haklisin iyiki sordum size valla belkide gidip almıştım SEG makineyi . Cok doğru diyon mağazadan almam daha iyi olacak cuma günü gidip bakcam cnm
(1,958 puan) tarafından
Öyle ya 3 u ona vercene 5 e alırsın birşey olduğunda hey servis bak bakalım bizim makinenin neyi varmış diyebilirsiniz ✓

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
12 cevap 267 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hocadegilogretmenim (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
4 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emellllsdkkk (357 puan) tarafından soruldu

410,539 soru

12,350,152 cevap

40,408 kullanıcı

Kategoriler

...