+1 oy
208 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Felsefe hocasi veya ilgi alani olan varsa yazabilirmi bana?

11 Cevaplar

+4 oy
önce (590 puan) tarafından
Kuran-i kerimden aramadığın şifayı felsefecide bulursun kesin.
önce tarafından
Bende artik neyi nerde aricagimi sasirdim ,
-Reklam-
+3 oy
önce (3,452 puan) tarafından
Gün içinde ne yapıyorsun? 

Sonunda dininden olacaksın diye korkuyorum. 
önce tarafından
Normal günlük şeyleri yapiyorum ama hisssiz biri olarak yani hersey anlamsiz geliyo bana
önce (2,528 puan) tarafından
+1
Ben senin fiziksel olarak kendini hiç ama hiç meşgul ettiğini düşünmüyorum. Bir sürü öneride bulunmuştum, birini bile yapmadın muhtemelen.
önce (3,452 puan) tarafından
Demekki önerilenleri dinlemiyorsun ne diyim Allah şifa versin. Kimse anlamıyor dediğini görmüştüm hiç öyle düşünme çoğu kişi ağır veya hafif olarak sıkıntı yaşıyoruz. Zaten anladığımız için ne yapılması gerektiğini söylüyoruz ama öyle geçmeyecek diye düşünerek durup beklersen süreç uzar.
önce tarafından
İndigo yapmaya calisiyorum ama olmuyor
+2 oy
önce (739 puan) tarafından
Napıcaksın ablacım niye bu dünyadayız diye hasbihal mi ediceksin felsefe hocası degil psikolog sor bence
önce tarafından
+1
:( sorcam gun sayiyorum ztn p.tesi gitcem insallah vala cok zorda olmasam post acmam ama bende blmiyom napsam
önce (739 puan) tarafından
Seni anlayabilmek için soruyorum naaıl hissediyosun kendini canım vallahi üzülüyorum sana ya çocugun falan var mı
önce tarafından
Var canim 2 tane ,kendimi cok garip hissediyorum yani aslinda hicbisey hissedemiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum anlam vermek istiyorum biseylere hic anlam veremiyorum sanki biri beni bi bosluga bilinmezlige atmis
+2 oy
önce (358 puan) tarafından
Sen lanet şeytana de ya eüzu besmele çek ayetel kursi Felak Nas oku duaların tesiri herkesten ve her şeyden çoktur 

Boştan yere takılıyorsun

Herkes evreni dünyayı var oluşu merak eder 

Ama merak ettiğin her şeyin cevabı yüce kuran da yazılı meal olarak açıp oku 

İçin rahatlar şeytan öyle bir şey ki seni hiç olmadığı yerden vurur varoluşun felsefe ile bağlantısı bence yok mitolojik olaylar bilmem ne 

Sen Bismillahirrahmanirrahim de yüce Kuran'ı eline al o sana şifa olacaktır 
+1 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Felsefeci değilim fakat evrene pozitif olumlama gönderdiğim doğrudur ✓ :)
önce tarafından
Konisabilirmiyiz peki biraz
önce (1,894 puan) tarafından
Konuşuruz  sen iyi hissedeceksen...
+1 oy
önce (1,777 puan) tarafından
Felsefe sağlıklı insanların uğraşması gereken bir alan. Sen hiç karıştırma kafanı işin içinden çıkması hiç kolay değil. Ahlak felsefesi, din felsefesi, felsefe tarihi dersi aldım konuyu biliyorum ama vakif değilim kafa patlatmadan da olmaz o iş diye kenara koydum 
önce tarafından
Bnde cozumu nerde bulurum diye arastiriyorum
Çözüm teslimiyette bak yuzde yüz Çözüm bu. Allah yarattiysa vardır bir hikmeti diyeceksin. Allah bize ne anlatıyor ve bizden ne istiyor ona odaklanman lazım
önce tarafından
Canim ona hemfikiriz ,ama yerine oturmayan seyler var tabi kendi kendine gelisen dusunce bu dunya boyle bi yaşanti olmak zorundamiydi veya boylemi olmaliydi ne bilim sacma bisey ya
Yerine oturması gerekmiyor ki zaten. Allah bize herkes alim seviyesinde bilgi sahibi olmak zorunda dememiş değil mi? Teslim ol kurtul
+1 oy
önce (13,174 puan) tarafından
Felsefeci felsefe ilmine vakıf olan sorgulamaya iten kişi evrenin anlamını çözmüş olan değil. Sana çözüm olamaz. Pazartesi gününü bekle daha çok bulandırma kafanı. 
önce tarafından
Haklisin :(
0 oy
önce (7,868 puan) tarafından

Yine mi sen ... gerçekten üzülüyorum sana . Nedir bu çektiklerinin sebebi 

önce tarafından
Bilmiyorum:( yoruldum bende
0 oy
önce (823 puan) tarafından
Lisedeyken en iyi derslerimden birisiydi de felsefe ne alaka deist ateist varoluş mu merak ediyorsun?
önce tarafından
Varoluş psikolojisi sanirim yasiyorum
Bunun üzerine kitap okuyabilirsin aslında
Evrende her şey bir nedene bağlı yaratılmıştır herkesin ve her şeyin görevi vardır
önce tarafından
Varmi bir önerin
Varoluş felsefesi hareket felsefesi din felsefesi diye ayrı ayrı kitaplar var internetten bakabilirsin onlar açıklayıcı oluyor internetten de ayrıntılı araştırıp bilgi edinebilirsiniz
0 oy
önce (48 puan) tarafından
Buyur ilahiyat okudum felseye ilgim var 
önce tarafından
Aklim karisik benim son 2 aydir
önce (48 puan) tarafından
Neden
önce tarafından
Bi anda algilarimmi bozuldu noldu bilmiyorum beynim surekli biz kimiz niye variz boyle bir yasam olmak zorundamiydi gibi sorular uretiyor ve hersey bana degisik geliyor kendimi hicbiyere ait hissetmiyorum ,doktor depresyon dedi ama ben tekrar gitcem cnku ne guluyorum ne konusuyorum robit gibiyim
önce (1,229 puan) tarafından
Yeni açtığın postu görmüştüm merak ettim hepsini okuyayım dedim seni böyle sorgulamaya iten şey ikilemde kalmana sebep olan şey bir an da mı oldu yoksa birinden mi etkilendin
0 oy
önce (5,679 puan) tarafından
Kız senin neyin var pek anladım yorumlardan da galiba bir sıkıntın var
Allah yardımcın olsun inşallah canım
önce tarafından
Allah razi olsun canim amin
Senden de canım
önce tarafından
Bi iyi olayim tek istegim bu eskisi gibi hayattan tad alabilmek