+1 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (3,861 puan) tarafından
Kimseye baglanmamak gerek .

Anneme bağlı bı insanmisim zamanında ama şimdi 30 yaşındayım gurbetdeyim .

Çocuğun kesin bakar demeyin .onun için büyütmüyoruz 

Eşinize sonsuz güveniyorum demeyin .hele bu devirde kimseyee güvenmeyin ..

Tek sen varsın .teksin vede yikilmamak içiň yıpranmaman için bunu anlamak lazım ..

7 Cevaplar

+5 oy
(1,906 puan) tarafından
Tek fikrim su olmuştur Mezar tek kişilik tabutada tek yatacağım ✓boyle diye diye 30 yaşıma geldim. Severim sayarım ama herşey bi yere kadardır benim icin✓ben sonsuz değilken duygularım nasıl sonsuz olsun #fikrimce
-Reklam-
+2 oy
(3,294 puan) tarafından
Annesine benim kadar bagli biri daha varmiydi bilmiyom. Yani koskoca kizdim ninrmlere gece kalmaya gidince agliyordum annemi ozluyup. 

Ama gel gör ki tam 1 yil oldu annemin o güzel kokusunu içime çekmiyeli. Ona sarilmiyali.. o kadar ihtiyacim varki.  Bak harfleri goremiyom su an:((((((
+2 oy
(19,880 puan) tarafından
Dediklerin doğru da böyle dümdük diyince insan bı üzülmüyo değil. 
(3,861 puan) tarafından
Bende zaten üzgünken böyle sorgulama geliyor ama şuan 2 aydır kafamda sorgulama var susturamiyiyorum
+1 oy
(14,835 puan) tarafından

Kendine yaslanan dik yürür. Hep böyle kalmak dileğiyle ;)

(3,861 puan) tarafından
İnşallah bu seviye geldim önceden çok yipraniyordum şimdi sakinimmm
+1 oy
(358 puan) tarafından
Çok sevdiğim bir şarkı sözünde der ki

Tek başınalığın yolcusu Tek olur..
+1 oy
(18,045 puan) tarafından
Kimseye baglanmamak lazm çok dogru ama insan o mesafeyi koruyamıyor 
+1 oy
(1,618 puan) tarafından
Valla ben bu dünyaya anne rahminden tek geldim mezara da tek gireceğim hiçbir zaman evladım bana bakar diye büyütmedim elalemin eline baksın diye de büyütmem güven konusuna gelince sağ gözümden sol gözüme güvenmezken bir insana asla sonsuz güven duymam insan beşer şaşar demişler biri bakar diye çocuk doğuran kişileri de anlamıyorum bunlardan biri de kaynanam ben yaşlandığımda bakarsınız bana diyor ama bakmam bana güvenerek mi erkek evlat doğurdu sanki 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,861 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,824 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...