+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar halı koltuk yıkama makinesi almayı dusunuyom hangi markası iyi kullanıp memnunum dediğiniz marka hangisi marketlere kiwi geliyo memnun olan varmı halıya sürekli bişey dokuyo cocuklar almam lazım koltuklar krem rengi çok kirleniyo ne zmndir alcam diyom alcam artık lekeler çıkmıyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(19,870 puan) tarafından
Bende kiwi var. Memnunum
önce (1,418 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
önce (976 puan) tarafından
Linkin: Kiwi marka güzel yıkıyor mu ?
önce (19,870 puan) tarafından
+1
Ya ben memnunum. Halıda performans halı yikamacidaki gibi iyi olmuyor. O bı kesin. Ama iş görüyor. Koltukları güzel temizliyor. Halıda harika diyemem ama halinin kalitesi falan da etkili aslında onlarda. Benim halılar o kadar kaliteli değil sanırım. Ondan da olabilir. Yine de yıkayınca temiz gorunuyor. Halı yikamacinin yüzde 80 i performans gösteriyor oran verecek olursam
önce (976 puan) tarafından
Markasına ve fiyatına göre işini yapıyor o zamn, teşekkürler.
Aynen öyle rica ederim
-Reklam-
+1 oy

image

bende soldaki küçük olan var. Ama o zaman şimdiki aklım olsa sagdakini alırdım. Çünkü halı yıkamak diğeriyle zor oluyor. İmkanın varsa büyük olanı al derim. Daha uygun olsun dersen soldaki de iş goruyor. Ama halıda yoruyor biraz başlığı küçük olduğu için. Koltuklar için çok iyi ama . Benim çok işimi görüyor. 
önce (227 puan) tarafından
Anladım canım çok tşk ederim iş goruyosa iyi o zmn uyguna ariyom bende bide bulaşık makine de alcam ya onun için hani çay kahve vs dökülünce hemen onla yıkarım diye leke çıkarıyor demi
Çay lekesi cikmayabiliyor hemen. Onu parlatıci ile desteklemen lazım. Biraz parlatıcı döküp yıkarsın olmadı. Ama parlaticiya dikkat et. Ortalıkta bırakma asla. Ben öyle bir anlık dalgınlık la yerde bırakıp gitmişim. Kızım alıp az bişey içmiş sanırım. Allah'ım korudu. Şükür bişey olmadı. Ama 8 saat hastanedeydik
Ay çok geçmiş olsun cnm ya Allah korumuş bende dikkat ederim benim oğlan da çok karıştırmaya başladı etrafi
Sağol dostum
0 oy
(229 puan) tarafından
Ben ihlasın makinesini kullanıyorum koltuk ve yataklarda memnunum. Halıları yüzeysel temizliyor. Koltuk ve yataklar için almıştım ben ☺
(227 puan) tarafından
İhlas 50 milyar vardır kız nasıl alayım ne kadara aldin
(229 puan) tarafından
16 bine aldım 2 sene önce
He 2 sene önce bile pahalıymış valla şimdi 50 var baktım da
önce (229 puan) tarafından
Doğrudur
0 oy
(993 puan) tarafından
Paraya kıyar alırım diyorsan bissel al derim. Bende crosswave pro heat olanı var. 10 dakikada yıkıyorum halıyı. Eylül ayında aldım. Geldikten sonra yıkadığım halı koltuğun haddi hesabı yok
önce (4,274 puan) tarafından
Merak ettim o nasıl bir makinesi? Karcher filan duydum da
önce (993 puan) tarafından
Halıyı süpürür gibi yıkıyorsunuz. Birbirine ters dönen fırçaları ve püskürtme sistemi var. Sürekli olarak vakumluyor ve çok güçlü bir makine. Resim ekleyeyim
0 oy

image

benim bahsettiğim makine bu. Ben çok memnunum. Koltuk için ayrı aparatı var. Kutusundan çıkıyor.
önce (76 puan) tarafından
Halıyı yıkadıktan sonra çok ıslak oluyor mu yoksa nemli tarzda mı? Yani dışarı serip kurutuyor musunuz?
Hayır dışarıya serip kurutmuyorum. Olduğu yerde kuruyor. Evim yerden ısıtma ama ısıtma çalışmadığında da kısa sürede kuruyordu yazın falan. Halının altına geçecek kadar ıslanmıyor halı zaten öyle olsa dışarıya sermeden kurumaz kokar
önce (76 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim cevapların için evde çocuk olunca malum her dakika halı kirleniyor benim için de bu halı yıkama makinesi artik çok büyük bir ihtiyaç haline geldi. Son olarak bir sorum daha olacak stor- zebra perdeleride yikayabiliyor mu?
Koltuk aparatıyla denenebilir ama ne kadar verimli olur bilemiyorum ben hiç denemedim. Kesinlikle bütçesi yeten bu veya bunun gibi güçlü bir makine almalı çünkü çocuklu evlerde çok lazım. Çıkan kiri görünce zaten 2 ayda bir yıkayasınız geliyor halıyı koltuğu
Birde zaten koyduğunuz suyu 60 dereceye kadar ısıtarak yıkıyor halı ve koltukları. O açıdan leke çıkarmada çok başarılı. Şampuanı inanılmaz güzel kokuyor ve lekeleri hemen çıkarıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

409,832 soru

12,321,781 cevap

38,979 kullanıcı