+1 oy
65 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,395 puan) tarafından
Kizlar hava soguk malum biraz disari cikardim hemen hasta oldu yavru kusumun canı sikılıyor onu oyalicak hangi etkinlikleri yapabilirim 

2 Cevaplar

+2 oy
önce (982 puan) tarafından

ev işi :) idolüm annem. ben küçükken anneme yapışık gezerdim her işi beraber yapardık hiç de sıkılmazdım. bulaşık yıkarken tezgaha oturur oyalanırdım, ev süpürürken ben de süpürge sopasıyla peşinden dolaşırdım süpürüyorum diye. her işi beraber yapardık işler bitince oyuncaklarımı kenara dizer evcilik oynardık. benim evime 5 çayına misafirliğine gelirdi anne o ara şakayla karışık bişeyler yedirirdi bana falan falan..

önce (5,395 puan) tarafından
Supurge vileda yaptik canim simdi acikti karnini doyurcam ondan sonra ne yapsam ki oglum var benim aslinda cay takimi falan mi alsam dedim annemde oyuncak tencere var onda balik falan pisiriyor acaba eve bende mi alsam
önce (2,507 puan) tarafından
Kesinlikle, ben de oğlumu oyunla hayata dahil ediyorum. Sarma falan yapar oldu artık :D
kendin ne yapıyorsan ona dahil et bence. hem sen sıkılmazsın hem o. ben yatmak istediğim zaman yere yatıyorum mesela üstümde oynuyorlar. yattığım yerden oyun yapıyorum, ayağıma alıp uçuruyorum falan.. ya da telefona bakacaksam yanıma çekiyorum o da bakıyor. modum yerindeyse eğitici oyun oynuyoruz. mutfağa gidersem benim tencerelerimle oynuyorlar (oyuncak almadım) çamaşır kısmı karışık ama ben sererken onlar askılıktan çekip geri bana veriyorlar orda hızlı olan kazanıyor...
sürekli çocuğa aktivite düşünürsen sen tükenirsin bence
Sen bensin M.K. :) Ben de almıyorum pek oyuncak. Evdeki tencereler sos tavaları falan onun oyuncağı. Ocağın bir ızgarasını da koyuyorum yere. Az kuru fasulye az nohut veriyorum kendince yemek yapıyor bana kuru kuru :D
Küçük bir sehpası var onda oyun hamuru oynuyoruz. Kinetik kum aldım, yere örtü serip ondan şaheserler yapıyoruz :D Kumun içine küçük arabalarını koyuyoruz, çığlık çığlığa sevinçle onları buluyor :D Ben pilates yapıyorum o sırtıma bacağımda uğraşıyor benimle. Yemek yaparken pirinç yıkar, mercimek yıkar, soğan soyar, maydanoz ayıklar...
çok oyuncak memnuniyetsiz çocuğa zemin hazırlıyor çünkü hiç gerek yok... kendileri talep ettikçe almak istiyorum ben. zaten akrabalar özellikle babannemiz sağolsun habire bişeyler alıyorlar ev oyuncak doldu bile...
Bize de yeğenimden geldi hep. Kendim almam. Oyuncakçıya gideriz uzun uzun bakar inceler hepsini. Alma hakkı varsa alır. Bugün alma hakkın yok ama inceleme hakkın var deriz o zaman biraz üzgün çıkar ama olsun uzun vadede kendisine irade yüklemiş oluyor farkında değil :D Canım anam babam diye duacı olacak bugünler için :)
inşallah duacı olurlar amin :)) o kısmına hiç güvenemiyorum
Ben cocuktan daha heves ediyorum o su da olsum bu da olsun diye
ilerde hediye aldığında suratı asık asık durunca pişman olursun :) memnuniyetsiz oluyorlar. yeni nesil hastalığı
Aslında bu sıkıntılı bir yaklaşım, kendi iç çocuğunu tatmin etmek için oyuncak almış oluyorsun farkında olmadan. Evdeki eşyalar çocuğun hayal gücü gelişimi için çok daha faydalı ve yeterli. Mutfak çok ideal bir öğrenme alanı bence.
Ben oglumun baskasinin oyuncaginda gözü kalsin istemiyorum kendimde seviyorum oyuncak almayi imkan dahilinde herseyi yapmayi calisiyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (3,259 puan) tarafından

Bir çok etkinlik var instagramda buldukça kaydediyordum müsait olunca yapıyorum ama her zaman yapamıyor insan. Ordan bakabilirsin. Yaşına göre kendi yaptığın işlere yardım ettir. Hadi küçük yardımcım diyorum, bayılıyor oğlum. Hadi şu ağır taşıyalım vs vs hafif zor şeyleri yaptırmakta gelişimi için iyi. Görev veriyorum ara ara basit şeyler. Çamaşırları taşır mandal verir. Arada mandallarla oynuyor tabi:D

Ev isi yaptiriyorum canim da balkona asiyorum camasiri oglumla zor oluyor l seklinde balkonum obur tarafa gidiyor korkuyorum acikcasi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 12 göst.
2 gün önce Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (163 puan) tarafından soruldu

409,540 soru