+7 oy
1,049 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (67 puan) tarafından
Eşimle cinsel ilişkimz dogumdan sonra tamamen bitmişti dün itiraf etti seninle yapamıyorum dedi benimle mi yoksa bir kadınla mi dedim asla denemedim diyor ama senle yapamıyorum diyor delirecem bu adamla

24 Cevaplar

+3 oy
(2,983 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
 senle yapamıyor ama çocuk yapıyor,ben bunun altında başka birşey ararım 
(67 puan) tarafından
+1
Ne gibi
(2,983 puan) tarafından
+1
Aldatma gibi yada eski gücü yoktur bahane üretiyor senin bilmeni istemiyordur
(67 puan) tarafından
+1
Aldatma yok işten eve çok evci biridir
(2,983 puan) tarafından
+1
O zaman geriye diğer seçenek kalıyor
(67 puan) tarafından
+1
Cozmekde istemiyor sorunu
-Reklam-
+14 oy
(2,660 puan) tarafından
Keşke bebekten önce yapamasaymista kapının önüne koyulsaymıs 
(67 puan) tarafından
+2
Ozamn da yok gibiydi cinsellik
(6,194 puan) tarafından
+2
ya i neden sebepmis? kilo mu aldin kokuyormusun yada ne sogutuyormus da yapamiyormus kendince kafasinda hislanmadigi birseyin mi varmis keske onu ogrenseydin cozum yolu bulmak icin
(67 puan) tarafından
+2
Hiçbir şey yok diyor ben yapamıyorum diyor
(6,194 puan) tarafından
+7
kendisiyle alakali muhtemelen sertlesemiyorsa kusum itmuyir artik ben erkek degilim bir halta yaramiyorum demek agirina gidiyor kendine konduramiyor ve sana b.ok atip senle yapamiyorum diyor . bu onunla ilgili bisey zaten oncesindede istek yokmus . gurur yaomasin doktora gtsin herseyin caresi var. elalem kadin haliyle kendiner erkeklik organi taktirip onu da sertlestirip iliskiye girebiliyor donme olanlar yani.. tip gelismis . gurur yapip doktora gtmemezlik etmesin herseyin caresi var.
+5 oy
(395 puan) tarafından
Ne demek yani doğumdan sonra Bitti deyip kestirip atmak nedir Neye dayanarak bitmiş nasıl bitmiş Ne olmuş da bitmiş
(4,101 puan) tarafından
+1
Aa caiz degilin haram oldugunu simdi ogreniyorum sumis.. teşekkürler
(1,043 puan) tarafından
Canımsın ❤️☺️ olabilir tabiki , her gün yeni bir bilgi ❤️
Dünde ben senden kordon konusunu öğrenmiştim :D
(4,101 puan) tarafından
Ahah . Burdan öğreniyorum cogu seyi . Katkisi cok❤️
Oda qcalimmi ya canim sikiliyor
(1,043 puan) tarafından
Birazdan işten çıkacağım canım eve geçeyim öyle aç
(4,101 puan) tarafından
Tamam
+4 oy
tarafından
sebep neymis yapamamasinin 
(67 puan) tarafından
+1
Yapamıyorum olmuyor diyor
tarafından
+1
ama neden yani sen de ayrinti vermiyosun ki fikir yurutelim
+4 oy
(319 puan) tarafından
Geçenlerde bir söz gördüm. Ev soğuksa evi ısıtmaya çalışırız terk etmeyiz diye. Allah akıl fikir versin kocana . 
(67 puan) tarafından
+1
Amin Allah razı olsun
+4 oy
(235 puan) tarafından
Bizimde cinsellık bıttı artık oda yanaşmıyor bende yanasmıyorum konusunu dahi açmıyorum bıgun nasılsa patlak verır 
(1,846 puan) tarafından
Aynen patlayana kadar devam ne olacaksa olsun
+3 oy
(2,200 puan) tarafından
Canım ona yok buna yok o zaman kocan gizli gay
(5,203 puan) tarafından
Valla memlekette erkek kalmadı artık
+2 oy
(7,780 puan) tarafından
Allah Allah bağlandı mı bunun erkekliği acaba yada başka birine tutuldu .
(7,780 puan) tarafından
Doktora gitmesi lazım yoksa bu sorun evliliğinizin sonunu getirir.
(67 puan) tarafından
Doktora gitmiyor
(7,780 puan) tarafından
Belli ki sorunu halının altına süpürme niyetinde aklınca çocuk ta oldu bundan sonra böyle kardeş kardeş te devam eder evlilik diyor ama o iş öyle olmaz işte cinsel tatminsizlik bir zaman sonra öfkeye düşmanlığa dönüşür çiftler arasında sonra arada ne sevgi kalır ne saygı bu hiç şaşmaz.
(67 puan) tarafından
Ne yapacam doktor haricinde
(7,780 puan) tarafından
Onu sen bilirsin artık canım benim ama bu adamda sertleşme sorunu varsa onun tek çaresi doktor.
+2 oy
(957 puan) tarafından
Burada biri vardı evlenmiş evlendikten sonra eşinin eşcinsel olduğunu ogrenmis Allah korusun böyle birşey olmasın mi
(67 puan) tarafından
Allah korusun ya nasıl anlarım bunu
(957 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım  belki o kullanıcı postunu görüp yazar birşeyler
(67 puan) tarafından
Teşekkürler canim
(4,101 puan) tarafından
O kullanici su an yok . Bir süreliğine ara verid buraya girmeye.
O evlenip hic cinsel iliski yasamamisti . Esine her teklif əttiginde redd ediyordu. En sonda telefondami nasilsa eşcinsel.oldugunu yakalamisti .
+2 oy
(1,409 puan) tarafından
Ne demeye evlenmiş o zaman.
(67 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
+2 oy
tarafından
Erkekler bizden daha psikolojisi zayıf insanlar bence doğumdan bizden çok etkileniyorlar bence bir cinsel ilişki terapisine gözüksün böyle şöyle sana makul olmaya çalışıyorum sorun bende değil senin erkekliğinde de bence o zaman yola gelirde sorunun kendinde olduğunu anlar
(67 puan) tarafından
Bunu desem daha kötü olmaz mi
(2,228 puan) tarafından
Niye kötü olsun canım düzgün bir dille söyle senlik bir durum yok kuş ötmüyordur belki
tarafından
Daha ne kadar kötü olabilir ki bacım ya kabul.eder cinsel.terpaiste senle gider yada anla ki sorun sen de değil
(67 puan) tarafından
Teşekkürler canım
+2 oy
(6,096 puan) tarafından
Dr gitsin yorumlara  bakdim sertleşme yoksa onun tedavisi var üroloji ye gitsin kestirip atmakla olmaz 
(67 puan) tarafından
Konusunu bile actirmiyor
(6,096 puan) tarafından
İkna ediceksin nedenek actirmiyor evlilik karsilikli  oturup bakismak mi sanıyor kendi istemiyorsa diyceksin ki ben  istiyorum buna bir çare bul bu şekilde olmaz diyceksin  ben istiyorum  diyceksin
+2 oy
(6,853 puan) tarafından
Yareneda mısın sen canım.
+2 oy
(2,240 puan) tarafından
O sorunun seninle alması yok yorumları okudum sertleşme yok demkssin doktora gitsin herşey düzelecek , araya hamilaleik doğum falan girince erkekler istemsizce uzaklaşıyor cinsellikten 
(67 puan) tarafından
Doktora gitmiyor canim
+2 oy
(168 puan) tarafından
Cinsel yönelimi farklı olabilir, gay ya da biseksüel olabilir. Toplum baskısından yönelimini gizlemek ya da kendi yönelimini tanımadan evlenmiş büyük ihtimalle. Aksi maalesef mümkün değil. 
+1 oy
(3,466 puan) tarafından
Canım bence cinsel yönden kendini yetersiz hissettiği bir konu vardır. Yoksa neden senden çocuk yapsın ki? 
(67 puan) tarafından
Nasıl yani canim
(3,466 puan) tarafından
Yani kendini cinsel ilişki sırasında yetersiz buluyodur. Erken boşalma sorunu falan varsa erkekler böyle ruh hali değişimi yaşayabiliyor. O yüzden yapamıyorum demiş olabilir
+1 oy
(6,921 puan) tarafından
Cnm birazda ortak yolu bulun bence bu durum psikolojik olarak da olabiliyor...
+1 oy
(29,322 puan) tarafından

Kapı orada deseydin bazı erkeklerin beyinlerinin tahtaları eksik kalmış maalesef 

+1 oy
(158 puan) tarafından

Erkekten erkeğe fark var benim kocam da bir an önce kırkım çıksın diye dokuz doğurcaktı nerdeyse 

Erkolar şaka gibi :woot:
(67 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun:)
(158 puan) tarafından
Üstünden 1 sene geçti :D
(67 puan) tarafından
Pardon canım :)
+1 oy
(555 puan) tarafından
Ya esin cok igrenc bisi demis tamam hersey cinsellikte deil evlilikte ama evli saglikli bi erkek esinden cinsellik ister heleki dogumdan sonra demesi daha kotu
(2,228 puan) tarafından
Kendi kusurunu eşinin üstünden kapatmış çok kırıcı ve acımasızca bir kadına söylenemez bu

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 301 göst.
+1 oy
13 cevap 415 göst.
0 oy
7 cevap 217 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 930 göst.

411,008 soru

12,369,268 cevap