+1 oy
196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Arkadaşlar kaynanamla arama mesafe koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim saygısızlık yapmadan 

4 Cevaplar

0 oy
(3,792 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yeni yorum yazayım bari dedim:) eski postuna bi göz attım da sana tavsiyem baştan kafana mesafenin saygısızlık olmadığını yerleştirmen. Çünkü karşıdaki anne kaynana komşu akraba kim olursa olsun başta samimi olup sonra biraz kabuğuna çekildiğinde bu sorunmuş gibi algılıyorlar. İnsanlar zamanla değişebilir, bir sorun yokken de mesafeli olmak isteyebilir ama anlamıyorlar işte. Sınırlarını iyi belirle ve o konularda net ol. Israrla falan aşılmasına izin verme. Sen iyi olduktan sonra mesafe saygısızlık olmaz. Terslemek bağırmak surat asmak vs saygısızlık olabilir

-Reklam-
+2 oy
(13,608 puan) tarafından
Telefonlarını hemen açmayarak bi kaç saat sonra dönüş yaparak çok fazla anne demeden çok sohbet muhabbet etmeden :) 
(15 puan) tarafından
Bırakın da ben cvp vereyim yazilanlarada
(15 puan) tarafından
Herkes aynısını yapıyor DİE yapmak zorunda değilsiniz size yapılsa kabul edermisiniz ben soruyorum cvplara siz cvp veriyorsunuz
(3,792 puan) tarafından
Noldu burda ayol :) arkadaşa katılıyorumm herkes için geçerli hatta çok sık arıyorsa bi kaç saat sonra değil ertesi gün dön sen ne kadar istiyorsan o kadar görüş
(15 puan) tarafından
Çok sık aramıyor solsun Bi arkadaş konuyu saptırmayi başarıp cok sık arayan kaynana sorununa çevirdi benim sorum en yukarıda sadece saygısızlık etmeden nasıl araya mesafe korum eskisi gibi olmak istemiyorum çok yiprandim
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Ben yaptım 6 aydır mesafeliyim hatta öyle bir resti çektimki evime dahi adım atamıyolar tabi bu aranızda olup bitenle alakalı bir durum benim kaynanam ve 4 kızı bana saygısızlık çok yaptılar yenge yerine koyulmayı bırak insan yerine koyulmadım hiç bende en son resti çektim şimdi ne torunlarını görebiliyolar ne evime adım atabiliyolar eşimde haklı olduğumu bildigi için ses etmiyor 
(15 puan) tarafından
İşte benim eksiğim de esimin yanimda durmamasi ailesine düşmesi onlara hayatta laf söyletmez haksız görmez kaynanam bana gereksiz yere bağırdı öyle böyle değil halbuki kackez uyardım cocuklarimin yanında bana bağırma diye
(1,758 puan) tarafından
O kadınıda öyle kocayıda birbirine katarım valla sende insan evladısın agaç kovuğundan çıkmadın ağırlığını koy o sana bagırıyormu sende ona bagıracaksın gerekirse kıyamet kopsun seni korumayan kocayıda sal gitsin anasına
(15 puan) tarafından
Katmak nereye birbirlerine tutkun annesi ne derse yapar aynı şeyi ben deyim inadıma yapmaz başta ailesini arkasına alıyormuş gibi gözümü boyadı benim evlenincede onlar kıymetli oldu neden ben her istediğini kabul etmedim diye herseye evet demek zorundamiyim zorunda bıraktılar zaten neymiş günün şartları bunu gerektiriyormus öyle kılıfına uyduruyorlarki bazı şeyleri hayret esim 1 sene dişini sık ondan sonra kendi duzenimize geçeriz dedi evlenmeden 6 sene anası babası ev üstünde ev yaşattı kendi düzenim 6 sene boş durdu eşyalarımı bile kullanamadim Allah dan büyük kizim krese başladıl ondan sonra gelebildim tabi gelene kadar ne saygı ne sevgi bırakmadılar kendilerinde
(1,758 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım böyle insanla ömür geçmez çünkü birinci ailesi sensin sana değer vermiyor anasını senden üstün tutuyor çok zor bir durum asla böyle ömür geçmez
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Laftan anlayan biri mi? Senin söylediğini yanlış anlar mı? Mesela ben kendi yaptığımı söyleyeyim biz aynı binada oturuyoruz ben canım ne zaman isterse o zaman  giderim yanına . Her aradığında bakmam. Her geldiğinde de kapıyı açamam. Bir şey derse aranıyorsun sormuyorsun gibisinden benim yapım bu ben herkese karşı böyleyim derim kapatırım konuyu. Biryere gideceğim de yada biri geldiğinde hiç söylemem haber vermem . Nerde olduğumu bilmez evimde kimin oldugunuda. Bir de eşin karışır mı böyle durumlarda. 
(15 puan) tarafından
Karışır hatta biz 6 yıl beraber yaşadık kaynanayla benimle iyi olmak istiyorsan annemle iyi anlaş diye tehdit ederdi hep
(2,196 puan) tarafından
O zaman işin zor. Benim eşim karışmaz sen nasıl istiyorsan öyle davran seni hicbir şey için zorlayamam içinden gelmiyorsa zorla yaptıramam der. Ama hiç saygısızlık yapmam . Zaten soğuk yapılı bir insanım birazda ondan galiba.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
18 cevap 510 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (79 puan) tarafından soruldu

410,896 soru