0 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar bı önceki postuma gerekenleri yazmıştım idrar testi pozitif kan negatif çıktı diye ben kan verdim burda neden idrar yazıyor ve bu nasıl bir sonuç anlamadım ben 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,070 puan) tarafından
Idrar da negatif  canim
önce (5 puan) tarafından
İdrar vermedim ben kan verdim sadece
önce (5 puan) tarafından
Evde yaptığım idrar testleri pozitif ti bı önceki postuma bakarsan görürsün kafam iyice karıştı
önce (6,070 puan) tarafından
Bakdim ona da evet bir test daha al evde yeniden yap bakalım belki test sorunlu  kanda idrar vs cikar haftasi küçük olsa bile ilk gebeliğimde gunume  5 gün kala kanda cikmisdi  sen yeniden test yap yine cizgi cikarsa yeniden kan ver
önce (5 puan) tarafından
Beklicem ya ne karmaşık işler vallahi
-Reklam-
0 oy
önce (229 puan) tarafından
Bala vallahi seni anlıyorum ama kendini bi rahat bırak . Adete 8 gün var bu çok fazla . Belki döllenme dün oldu bilemezsin . Hele bir adetin geçsin tekrar gidersin. Hatta adetten sonra biraz daha bekle. Gecikme sebebi hamilelik mi dönemsel mi adet olacak misin o bile belli olmaz . Bekle . 
önce (5 puan) tarafından
Kız yok vallahi birşeyden değil kan verdim idrar yazıyor ve çıkan sonuç çok karışık ne olduğu belli değil neyse sağol canım
0 oy
önce (323 puan) tarafından
İdrar testi eski ama yeni alınmamış ki 26 Kasım 2024 yaziyo kan testi 14 Ocak 
önce (5 puan) tarafından
Ay bilmiyorum vallahi iyice karıştı kafam adetimi beklicem bakalim
Bence orda bı yazım hatası olmuştur ya bencede adeti bekle beta tam adet günü yükselenler bile oluyo
önce (5 puan) tarafından
Evet öyle yapıcam cnm bakalım en iyisini Allah bilir
Daha 2 hafta var önünde 1 hafta adete kadar artı 1 haftada gecikme olması lazım yani daha çok erken bu arada herşey olabilir negatif diye şimdi kafana takma canım hayırlısı olsun inşallah
önce (5 puan) tarafından
+1
İnşallah sağol beklicem bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.

409,166 soru