+1 oy
49 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Göğüs hassasiyeti hat safhada, rahimde kendini hissettirecek şekilde gerginlikler seğirmeler, çişe çikmaktan bikmiş durumdayım zaten. Test yapacam ama erken diyorlar. Belli olanda çok kişi gördüm bu kadar erken tarihlerde

2 Cevaplar

+1 oy
(957 puan) tarafından
Adetin gecikti mi
tarafından
Gecikse derdim ne.  Daha var. 8 gün.
(957 puan) tarafından
Erken gebelik testi yapın o zaman benimde adet olmama daha vardı ama belirtilerde vardı adetim 1 gün geçti yaptım baya belirgin kırmızı çizgi çıkmıştı
(166 puan) tarafından
Erken gebelik testleri 2 3 gün öncesinden adet geciktiği günden gösteriyor diye biliyorum ben diğer testler adetinin gecikmesinden bir kaç gün sonra görünüyor çok şaşırdım valla bir hafta önceden gosteren benimde ilk ama cevremde de çok vardı erken test için en az bir günü bekle diyen
tarafından
Ben gördüm duydum çok. Beklemeyio yapan. Çıkabiliyor.
(166 puan) tarafından
Belki çıkar sende yap en iyisi kan testi vermek Allah gönlüne göre versin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(166 puan) tarafından
Canım o saydığın belirtiler ben 6 aylığım bende 1 aydır var onlar yeni öğrendiğinde çıkmıyor bebek büyüdükçe tuvalete çok çıkıyorsun göğüs hassasiyeti bebek buyudukce göğüs süt topluyor o yüzden olmaya başlıyor ama yine de belli olmaz sen geciktiği gün test yap çıkar o zaman 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kebelekk2 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayris03 (24 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,296 cevap

43,213 kullanıcı

Kategoriler

...