+1 oy
281 göst.
önce Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar bugun benim zorumla esimle cocuklari kafeye goturduk  kafe dedysem oyun alani mevcut cocuklar icin neyse esim bana dedi beraber alalim cayi gittik neyse cocuklar.oyun alanindan cikinca kostum yanlarina sonra tekrar esimin yanina gittim bakdim kizla gülüsüyordu kiz kahkaha atiyordu esim de guluyordu ne oldu neye guluyorsun dedim esimde anlatcam dedi masaya gectik  . Elimdeki yaziyi sordu esimin elinde 58 dovmesi var abi nerelisin demis sivas neresinden falan bend3 tokatliyim demis gülüşmusler ben cok sinir oldum anlattigi  bu yalan mi gercekmi bilemedim 

11 Cevaplar

+5 oy
önce (426 puan) tarafından
Çakıcan bi tane agzının ortasına...
-Reklam-
+4 oy
önce (2,051 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben olsam Tokat orda kızın memleketi olarak kalmazdı sadece :woot:

önce (2,512 puan) tarafından
Ahahah:))
önce (4,595 puan) tarafından
Hahaha bu iyiydi
+3 oy
önce (951 puan) tarafından
Yani saçma geldi bana tanımadığı biri bile nerden geliyor bu içtenlik 
önce (48 puan) tarafından
+1
Hep ayni samimi
önce (951 puan) tarafından
Kadınlar yapsa terbiyesizlik olur ama adamlar da yok o terbiye anlayışı
+2 oy
önce (4,267 puan) tarafından
58 in neyine gülmüşler cok mu komik 
önce (48 puan) tarafından
+1
Bende anlam veremedim
önce (4,267 puan) tarafından
+2
Yalan bence bu kadar saçma biseye ancak deli güler
+2 oy
önce (3,477 puan) tarafından

Yani dövmenin nesine o kadar gülmüşler anlamadım.  büyütmeye değmez lakiiinnn trip atmaya değer bi mevzu. :D

+1 oy
önce (64 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam kıza nispet yapar gibi aşkım diye seslenirdim kocama ya da aşkım kızımızı ya da oglumuzu alirmisin falan derdim catlatirdim
+1 oy
önce (911 puan) tarafından
Bende kafede çalıştım . Eğer bir erkeğin sevgilisi varsa hep yanındaki  kadınlarla konuşmaya gayret gösterdim Yoksa da kimseye öyle laubali hareketlerde de bulunmadım çok yanlış gerçekten 
önce (1,880 puan) tarafından
Böyle erkekleri sevmiyorum ya karısı yapsa ne tepki verirdi acaba
0 oy
önce (426 puan) tarafından
Benim yetisme tarzimdan kaynaklimi bilmiyorum ama cok yanlis bi bayanla sohbet etmesi bide ustune gulmusler aynisini sen yapsan adedersin oç oliyosun erkek yapinca hic bisi yok sen yapinca yanlissa madem o yapincada yanlis ben konusmazdim o aksami dar ederdim ona
0 oy
önce (3,340 puan) tarafından
Çok komikmiş gerçekten şaka gibi elin adamın dövmesinden ona ne acaba
0 oy
önce (5,665 puan) tarafından
Bir tane çakıcaktın o zaman nereli olduğun aklına gelecek ti sonra sen gülerdin 
0 oy
önce (761 puan) tarafından
elinde 58 yazıyo diye nerelisin dite zoran yavşaktır bemde sivaslıyım  eee napalım yani tokatla sivas yan yana diye kardeş mi olalım şhlhlhl

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 470 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
16 cevap 1,361 göst.
0 oy
6 cevap 302 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

409,130 soru

12,296,232 cevap

38,334 kullanıcı

Kategoriler

...