+1 oy
50 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (526 puan) tarafından
İlk gebeliğimde bebegimin hareketlerini 19 da hissettim 21 e kadar kuvvetli degildi hareketleri şimdi ikinci gebeliğim yine kızım olacak inşallah ama 15. Haftamdan itibaren ufak ufak hareketleri hisssetmeye başladım şuan 21+2 oldum ama hareketleri çok kuvvetli karnıma attığı tekmeler çok güçlü dışardan görünüyor karnımı hareket ettirecek kadar acaba bebeklemi ilgili çokmu hareketli olduğundandır yoksa ikinci gebelikle ilgili biseymi şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarimi çok merak ediyorum açıkçası ya hareketleri hissetmek tabiki müthiş bir sey ama sonlarına doğru biraz can yakıyor o nedenle soruyorum bide doğunca nasıl olacak korkuyorum :D

1 cevap

0 oy
(90 puan) tarafından
Anne karnında hareketli olan bebek doğunca da hareketli oluyo bacım, şimdiden Allah yardımcın olsun:D ikinci gebelik olması ister istemez hissetmeyi kolaylaştırıyo sanırım, ya da belki neyin bebekle alakalı olduğunu bildiğinden daha çabuk anlıyosun. 
(526 puan) tarafından
Oda olabilir haklısınız inşallah öyledir ya ama dışardan anlaşılması için çok erken ya
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 330 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Asel_34 (170 puan) tarafından soruldu

411,011 soru

12,369,276 cevap

42,269 kullanıcı

Kategoriler