0 oy
52 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (291 puan) tarafından
Kızlar Yengemin Kız Kardeşi Hamile 3 Buçuk Aylık Sürekli Kanama Oluyormus Doktor Yatış Wermis Kanama Durmuş Ewe Gitmiş 4 5 Gün Sonra Tekrar Kanama Oluyormus Yani Ara Ara Hep Oluyormuş Sebeb Ne Olabilir İlk Gebelik Bu Arada we Ewlenince Hemen Hamile Kalmış 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,701 puan) tarafından
Görümcem de böyleydi eş bağı kopmuştu 5 aylık doğum yapmak zorunda kaldı ve maalesef öldü bebeği 1 2 aylıkken.baslamisti onun kanamaları yanlış hatırlamıyorsam 
önce (291 puan) tarafından
Üzücü Durum Canım Doktorlar Birşey Dememiş Mi
Bilemeislerdi sürekli kanamayı durdurup gönderiyorlardi bunu en sonunda anladılar galiba ciğer geliştirici iğne yaptilardi anneye zaten çok geçmedi 2 3 gün içinde de doğumu olmuştu
Üzüldüm Walla Basınız Sağ olsun
Sağol canım Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
önce (901 puan) tarafından
Düşük tehlikesi oluyor bende çalıştığım için böyle geçirdim tüm hamileliği. Beraber hamile kaldığım bir arkadaşım var o tüm hamileliği bu sebepten yatarak geçirdi. Yeteince dinlemiyor ya da kendini yoruyor demek ki. Bir süre tuvalet dışında kalkmasın. Bana da yatış verdi ben evde yattım rapor slip. Tuvalet dışında kalkmadim bende. Bir haftw böyle yatınca kanama bitti. Ara ara nokta nokta kahverengi oluyordu dinlenince geçiyordu 
Canım yeni Ewli Kocası Hariç Kimse Yok Oda Yatıyor Sanırım we Kendini Yormasi İçin Yapması Gereken Hicbirsey Yok O Yüzden Yorulmuyor Hiç Ama Neden Oluyor Anlamiyor
önce (901 puan) tarafından
Yorulmak illa ev işi yapmak değil ki, bazı gebeliklerde yürümesi bile vücudu yoruyor yeterince uyumamasi olabilir. Devamlı dinlenmesi lazım tek çare bu
0 oy
önce (4,181 puan) tarafından
3 aylıkken kanamam oldu 1 gün hastanede kaldım ama sonrasin kendimi yormadim özellikle 15 gün yattım. Ağır iş yapıyor olabilir ve yatması gerekiyor, yatmasa  yine kanama olur. İlaç vermistir onuda duzenli kullanması gerekiyor. 
Kendini Yordugunu sanmıyorum çünkü tek yaşıyorlar Ağır İş Yapmıyordur ama Bilemedim
Evin içini bilemeyiz ki canım, dediğin gibi eğer hiç yormuyorsa farklı bir doktor gitsin
Söylerim Canım Sağol Yorum İçin ♥️
Rica ederim canım inşallah sağlıkla kucagina alir ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.