+2 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (474 puan) tarafından
Burda çok görüyorum Allah rızası için yardım diye admin lütfen böyle yazıları engele insanların duygularıyla oynamasinlar

11 Cevaplar

+2 oy
önce (501 puan) tarafından
Bedava para kazanma onların deyimi ile enayi çok mantığı maalesef...
önce (474 puan) tarafından
Malesef öyle
önce (501 puan) tarafından
Biraz kaba bir tabir oldu ama maalesef öyle görüyorlar çevrenizde gördüğünüz duyduğunuz kişilere yardım yapmak en doğrusu
Tabiki ya benim eşimin arkadaşı var durumu kötü ikide bebesi var benim oglumunda kucuklukleri var boş boş durcana veririm giysin tertemiz beş yaşa kadar
-Reklam-
+1 oy
önce (884 puan) tarafından
insanlar da kanmasın 

ankara abisi yasin abiye atın böylelerine vereceğinize
+1 oy
önce (118 puan) tarafından
Aynen ya yalancı mı değil mi nereden bilecez hadi verdik diyelim gerçekten muhtaç mı ki bunu bilmiyoruz hep de yeni hesap açıp da giriyorlar istedikleri şey yok kıyafeti yok bez istiyorlar yok para istiyorlar
Para yok o yok bu yok yalan ya
+1 oy
önce (29,187 puan) tarafından

Postları kapanıyor zaten uyarıda yapılıyor 

Maalesef çok var

Çok bakıyorum hep yeni hesaplar
+1 oy
önce (4,181 puan) tarafından
Admin ve editörler kaç kere uyardı inanmayın diye canim.
Beyle bir paylaşım yapildinda otomatik olarak kapancak hiç paylaşım bile olmucak cnm
önce (4,181 puan) tarafından
Evet onu yapabilirler burada çok kandırılan kişiler var, hepimiz anneyiz çocuğum aç bezi yok kiyafeti yok çok üzücü. Malesef yeni hesaplar bu yöntemi kullanip yardım istiyor, ben valilik onaylı hesaplara yardım ediyor en azından paramın nereye gittiğini ne olucagini biliyorum
Aynn öyle cnm
+1 oy
önce (5,443 puan) tarafından
Burda kaç tane post açıldı kandırıldım diye o yüzden çok yardım etmek istiyorsan çevrende elbet vardır yada ysedım kuruluşları burda insan ne kadar güvenebilir 
Hiç güvenilir olmaz
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Sosyal medya dilenciliği bu başka birşey değil . ☺️☺️☺️ Hele ki burada çok kişi dolandırılmış hatta minnoşumun biri yardımcı olduğu için dolandırıcı damgası bile yedi 
Yaaa ne kadar kötü yardım edeyim derken
önce (879 puan) tarafından
Tabiki. Eşim öyle eşim böyle diye dert yanarlar. Karnım burnumda ben çalışıyorum . Bırak çocuklarını kocana git çalış madem. Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Bedava ekmek elden su gölden insanların vicdanları ile oynuyorlar
Malesef öyle cnm yolda yürüyorsun dilenci kötü durumda duruyor adama bir bakiyorlar araba var ev var yüklü parası var
0 oy
önce (551 puan) tarafından
İnsanlar kolay yoldan kazanç sağlama peşindeler çünkü o yüzden bu kadar arttı bu tarz şeyler
Çok artı önüne geçilmesi lazım artik
0 oy
önce (2,840 puan) tarafından
Çok görüyorum burada ama gram inanmıyorum 
Çünkü yalan zamanında bizimde durumumuz çok kötüydü ama benim eşim gece gündüz çalıştı kimseye muhtaç etmedi bizi bunlari anlamıyorum ben
0 oy
önce (2,096 puan) tarafından
Postları engelleseler nolur mesajdan yazmıştı daha dün bir tanesi...Yalancılar yüzünden gerçekten ihtiyaç sahibi olanlarda kaynıyor arada
Öyle ama kimseye inanası gelmiyor artık
0 oy
önce (1,024 puan) tarafından
Burda iki kere dolandırıldım ben çok iyi niyetli bir insanım ama normaldede asla kolay kolay inanmam kimseye neyse oldu işte haram zıkkım olsun asla verdiğim şeylerde değilim o insanların durumuna üzüldüm her namazda dualar ettim yazıklar olsun gerçekten herşey bu dünyadan ibaret değil Allah var hak var ahiret var belki yorumumu görürler ki eminim hala burda sinsi sinsi geziniyolardir hakkım asla helal değil 
Yaaa geçmiş olsun cnm ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde PEFEKEGE (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecriinn (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy