+1 oy
169 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (969 puan) tarafından
Hanımlar vajinamda kaşıntı ve yanma var bayadır var fitil ve kremler kullandım ama fayda etmiyor ne yapsam kurtulabilirim bu şeyden

8 Cevaplar

+1 oy
(14 puan) tarafından
Nioli yağı var onu kullan faydası olur allahın izniyle
(969 puan) tarafından
En kısa zamanda alcam inşallah işe yarar
(969 puan) tarafından
Bi marka varmı önerebileceğiniz trend yolda baktım çok marka var
önce (14 puan) tarafından
Monoville
Ben bunu kullanıyorum
-Reklam-
+1 oy
(7,921 puan) tarafından

Travazol kullandinmi 

(969 puan) tarafından
Kutu kutu bitirdim ama işe yaramdı
+1 oy
(888 puan) tarafından
Canım hijyen der susarım . Eşinin hijyenine dikkat etmesi gerek. Trivazol kullan 1 hafta Allah'ın izniyle hiç birşey kalmaz 
(888 puan) tarafından
Bende ondan dolayı hep yıkıyordum canım , abdest alıyorum pislenmesin diye ama doktor üzerine basa basa kesinlikle yıkamamamı söyledi.  Ben bu şekilde çözüm buldum canım
(969 puan) tarafından
Artık dikkat edeyim ozaman
(1,333 puan) tarafından
Kızlar kimse benim kadar hijyen delisi değil ama 7 ay tedavi herşeyi ütüle falan filan hepsi boş ciddi anlamda mahfoldum ama diğer yorumda dediğim gibi yaptım şükür çok iyi geldi
(888 puan) tarafından
Canım ben hamileyim yapamam ki
önce (3,294 puan) tarafından
Aa yikanmak dogru degilmiymis. 2 gündür bu problem bendede var ya:(
Evet abdest aldigim icin asiri titiz oluyorum yikanmak konusunda.
Kizlar nioli yagi kac tele olan bir sey. Burda 1  milligramı 300 tele . Cok pahali degilmii ya . 1 milli 1 damlatmada bitmezmi
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Sabah akşam kuru dut çayı ic çamaşırına nioli yağı her gün 1 cay kaşığı Hindistan cevizi yagi
(1,479 puan) tarafından
Ben arifoglu aldım çok da memnun kaldim
(8,372 puan) tarafından
Sabah akşam yapmı diyorsun yani ben başka marka aldım günde 1 kez yeterli diyodu ama enfeksiyon içinmi diyorsun
(1,479 puan) tarafından
Ben sabah akşam yaptım enfeksiyon için kullandım memnun kaldim 2. Gün bile agri bitmisti 3. Günden sonra günde 1e düşürdüm
(8,372 puan) tarafından
Benim enfeksiyon çok dirençli bayadır çekiyorum bugün ilaç değişimi yaptık inşallah bakalım ise yarar havalandırınca yanma yapmadı bu arada teşekkür bilgi için
(1,479 puan) tarafından
Rica ederim inşallah iyi gelir kurudut çayını da mutlaka deneyin ikisi bir daha iyi geliyor
0 oy
(700 puan) tarafından
Elma sirkesini ılık suyla karıştır yıka. Sonrada travazol krem sür
(969 puan) tarafından
Çok yakıyor diyorlar cesaret edemedim açıkçası
önce (700 puan) tarafından
Benimkini aksine dinlendiriyor sende az az deneyebilirsin
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Sana süper bişey söyleyecem ama mutlaka uygula  Sabah akşam maydanoz veya soğan kürü yap birini sabah birini akşam sadece bir hafta düzenli yap turp gibi olursun 7 ay boyunca tedavi oldum enfeksiyon mantar mahvetti beni ama bu kürü 15 gün yaptım bir yıldır çok şükür iyiyim
önce (204 puan) tarafından
Kesinlikle bu doğru
önce (3,294 puan) tarafından
Canim detayli yazarmisin. İcicezmi bhnu nasil yapcaz:)
İbrahim Saraçoğlundan daha detaylı dinleyebilirsin cnm denendi
önce (8,372 puan) tarafından
Sapınımı haslıyoruz yoksa maydonozun kendinimi
Maydanozu sapıyla hasladim ben hep soğanda kabuğu soy öyle haşlanır
önce (969 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende başkyaım ozaman
0 oy
(701 puan) tarafından
PBende öyleydim şükürler olsun ki geçti ne fitiller kremler kullandım bana mısın demiyordu bir fitil var üxretli alıyorsun ama ile yarıyor canditon ha diye geçiyor 5 tanesi 500 civarı ama çok iyi tek o geçirdi brnimkini
0 oy
önce (152 puan) tarafından
Cnm hamileyim dr sirkeyi du ile karıştır durulama onu kullan dedi bende ise yaradı. 
Kız çok kötü yakıyor ben hamileyken enfeksiyon kalmıştım ölüyordum kaşıntıdan herşeyi denedim artık ağlıyordum yani onuda yaptım ama en iyisi su içip sürekli havalandırmak

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Azrainci (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde htchyl (323 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,913 cevap

39,053 kullanıcı

Kategoriler

...