+2 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım sayılır kızım 45 günlük sürekli ağlıyor sürekli huysuz karnı tok altı temiz gazı çıkmış yine agliyo uyanık asla durmuyor uykuya dalmasi bile çok zor he agliyor Bi tanıdığım ismi iyi gelmemis dedi bu ne kadar doğru olabilir ebced hesabı yaptı nedir bilmem ama düşük cikiyodegistir dedi bana buraya da danışmak istedim sizlere kafam çok karıştı kızımın adı elif size de sormak istedim bu anlattigimin gerceklikpayi varmi yada tanıdığınız bildiğiniz elifler nasil

24 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından

Dün akşam misafirliğe gitmiştik ev sahibi 27 yaşındaki oğlunun isminşn farklı olduğunu bebekken değişmiş olduğunu söyledi tıpkı bu sorduğunuz konu yüzünden değiştirmiş. Bebeğine nazar değdiğini çok ağır hastalandığını ismini taşuyamadığını söylemişler oda değiştirince iyi olduğunu söyledi. Ev sahibi bunu anlatırken çoğu kişi iyi olması denk gelmiş batıl inanç falan dedi ama bende bilemedim açıkçası 🙃

-Reklam-
0 oy
(3,157 puan) tarafından

Daha 1 aylık bebek dünya ya alışmaya çalışıyor sen gazı çıkıyor sana bilirsin ama kolik bebekler de belli saatlerde ağlama krizleri olur uyku geçişi zor memede kalmak ister , hafif sallamayi deni uyusn diye masaj yap karnına olmazsa çocuk doktoru a götür bi

0 oy
(214 puan) tarafından

Bizim ailede iki tane elif var Elif naz ve Elif Nur ikiside cok nazlıdır annelerine yapışık gibi gezerler , baya da akıllı kızlar 

0 oy
(61 puan) tarafından

Benimde kızımın adı elif öyle değildi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 241 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 636 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu

412,280 soru

12,411,011 cevap

44,839 kullanıcı

Kategoriler

...