+2 oy
82 göst.
önce Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
İyi geceler herkese arkadaşlar benim 4 yaşında kızım var ve ısrarla tırnaklarıni ağzıyla koparıyor ellerine bakınca içim cız ediyor ne yapmam gerektiğini inanın şaşırdım artık acı oje bile banamisin demedi başka çare aklınıza geliyorsa nolur söyleyin

7 Cevaplar

0 oy
önce (399 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sakın onu engelleme canım yapma deme ojeler boş hiç deneme bıle bırak kendı halıne kalsın yapma dedikçe yapar oglumda öyleydi ben uç yapma dedikçe daha çok yapmaya basladı birgün sırtı kaşındı anne sırtımı kası dedı ben parmaklarım kenarıyla kasıdım tırnaklarınla kası dedı tırnağım yokkı dedım sen agzınla koparıyırsum ya bende öyle yapıyırum o Yüzden tırnağım yok dedım .. 

Kaşındı sızlandı falan ama yapmadım sen tırnağını uzat en ıyısı bak nasıl güzel ellerın var nasıl yakışıklısın bu ellerın böyle güzelken onlara zarar verme dedım baktım azaltıyor bır gün ıkı gün derken tırnaklar hafıften uzamıs ders yapıyoruz tabı elinde kalemi var. 

Elınden kalemı aldım ellerını tuttum ellerınde bı değişiklik var ve tırnakların uzamıs nasıl güzel görünüyorlar dedım kalem nasil yakışıyor dedım evet anne dedı artık kasıtabılıyırım da kendimi demez mı :Dkurban olduğum.... 

Velhasılı yapma etme demekle bırakmıyorlar daha çok yapıyorlar kuzı

-Reklam-
+1 oy
önce (3,557 puan) tarafından
Hiç sevmediği midesini bulandırdigi bir yiyecek varsa ez üstüne sür, yada doktora götür derim 
önce (15 puan) tarafından
Turşu suyu sürsem:):):)  yakma olurmu acaba çünkü baya kemirmiş ellerini
önce (3,557 puan) tarafından
Turşu yakar mı emin değilim ama acısa korksa bence bırakır böylelikle
0 oy
önce (594 puan) tarafından
En çok ne yaparken tırnağını koparıyo gözlemle strese mi giriyo ekrana mı bakıyo yoksa sıkılıyo mu
Boş kalinca yapıyor TV izlerken falan
Benim kızda öyleydi tv yi kapattık sadece bir saat bakıo. bıraktı ellerini artık
TV bırakınca neyle ilgileniyordu mesela
Oyuncaklarıyla oynuyo benimki 5 yaşında boya resim filanda yapıo
Benmki herşeyden 1 er dkk oynayıp sıkılıyor artık aktivite bulamiyorz
0 oy
önce (4,147 puan) tarafından
Tirnak yeme anında görmezden gel ,iyibseyelr yapip başka şeyler ile ilgilendiğini bolca sarıl öp okşa tebrik et.

Gorunurluk için yapıyor olabilir.Sanki yapma etme dedikçe göründüğünü hissediyor gibi düşünebilirsin.Bir dene aklıma bu geldiği için yazdim.
0 oy
önce (3,724 puan) tarafından
Eczneden acı oje aldık ben oğluma her gün sürdüm bıraktı
0 oy
önce (20,414 puan) tarafından
Benim oğlumda yapıyor ve çok çaresizim yaa
0 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Ben de kopariyordum küçükken.sonra halam oje sürerdi dedi bak oje tirnaklarin kısa olunca güzel durmuyor bir daha koparmadim :D

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 270 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 74 göst.
0 oy
18 cevap 324 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (25 puan) tarafından soruldu

407,867 soru

12,244,820 cevap

37,051 kullanıcı

...