+1 oy
143 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından
 Merhaba kızlar ben kürtaj olalı 1 ayı geçti doktorum 2 adet bekle dedi ama ben hala adet olmadım 1 adetten sonra hamile kalan çok tanıdığım oldu sizce sıkıntı olur mu? Benim ilk gebeliğimdi eşim asker olduğu için sürekli yanlız kalıyordum resmen benim eksik yanım gibiydi küçük te olsa yalnızlığıma ortak oluyordu aşırı bağlıydım 1 aydır resmen boşluktayım her boş kaldığımda aklıma düşüyor şimdi yaşasaydı bu kadar olurdu diye çok üzülüyorum tekrar yaşamak istiyorum o duyguları. Kimileri çocuğu olsun istiyor ama ben o hamilelik duygusunu içimdeki parçayı hissetmeyi istiyorum yanlız ve gurbette olanlar beni anlar 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,237 puan) tarafından
Ben 2 çocukta yasadim ikk adetden sonra korunmadk 5. Ayda anca oldj
önce (43 puan) tarafından
Benim sağlık sorunlarım var gebeliğin oluşması çok düşük ihtimaldi zaten ama hemen olmuştu gebe kalma ihtimalim gün geçtikçe düşüyor o yüzden erken gebelik istiyorum ama doktorum 2 adet dedi her adetin de arasında 2 aya yakın olabilir dedi o kadar beklemek istemiyorum ama tekrar aynı durumu yaşarım diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
önce (1,457 puan) tarafından
Benim doktorum 3 ay korun dedi ben de korundum sonrasında tam hatırlayamıyorum ama sanki 9. Ay falan hamile kaldim bence doğru zamandi. Arkadaşım hiç korunmadi hemen hamile kaldi o gece bile pişman olup ilaç almak istemis esi engel olmuş su an kızı 1 buçuk yaşında hala keşke bekleseydim hemen hamile kalmasaydım diyor doktorlar bekleyin diyorsa bir bildikleri var bence hem fizyolojiyi hem psikolojiyi düşünüyorlar 
Ben psikolojik olarak hazırım fiziksel olarak ta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum normalde kürtaj sonrası 20-25 günde adet oluyorlarmış benim bir ayı geçti hala belirti bile yok normalde önceden kendini gösterir. Bu arada size de geçmiş olsun . Siz ne zaman adet oldunuz peki kürtajdan sonra
önce (1,457 puan) tarafından
38. Gün oldum ben 40 45 güne kadar normal dediler o zaman bana
Anladım benimki normal o zaman daha var teşekkür ederim bilgiler için
0 oy
önce (5,280 puan) tarafından
Ablam kürtaj olalı 9 ay oldu cnm hala hamile kalamadi adet oldukdan sonra ara verme  doktor adet oldukdan sonra dene dedi oda ara vermedi olmuyor 
Hadi ya üzüldüm Allah kucağını doldursun ablanın inşallah. Ben de işte çok geçe kalmak istemiyorum bekle diyorlar ama bekledikten sonra olmayada bilir zaten gebe kalma ihtimalim düşük kistlerim var bir de beklersem bu sefer hiç olmaz diye korkuyorum
önce (5,280 puan) tarafından
Bekleme derim cnm ablamda  beklemedi olmadi
Teşekkür ederim yorum için her tecrübe o kadar önemli ki
0 oy
önce (6,003 puan) tarafından
Cnm kürtaj oldum ilk adet ten snra hamile kaldım şuan yeni doğum yaptım 40 imiz çıktı hiçbir sorun yaşamadım 
Teşekkür ederim çok faydalı oldu bilgileriniz mutlaka deneyeceğim
Rica ederim Allah sağlıkla yerini doldursun peki sen kaç haftalık kürtaj oldun niye kürtaj oldunki
Amin inşallah Ben 8 haftalıktım girdim bebeğin gelişimi durmuştu kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım bir de ilk gebeliğimdi biraz psikolojik olarak çöktüm şimdi toparlamışken tekrar anne olmayı istiyorum ama işte çok korkularım kaygılarım var bir daha aynı durumu yaşarsam toparlanamam o yüzden herkese soruyorum kimi görsem tecrübelerini dinliyorum öyle işte
Senin haftan ilerymis cnm yine doktoruna danış derim çnkü bna 6 hfta lik ve öncesi 2 ayda oneryoruz sen YouTube izle kürtaj snrasi nezman olur dye doktor bilgi veriyor
Araştırırım teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
5 cevap 131 göst.
18 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 674 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 982 göst.

409,701 soru

12,316,226 cevap

38,834 kullanıcı

Kategoriler

...