+1 oy
73 göst.
önce Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
A101 e gelen süt sağma makinesinden kullanan var mı? (Pierre Cardin) 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (901 puan) tarafından
Kiwi markayı soruyorsanız kullananlar oldukça memnun ben 9 ay sagarak besledim lansinoh kullandım ama kiwiyi almak istemiştim bebeğim hiç içmek istemeyince kestim. Kullanıcı deneyimleri oldukça iyi
önce (21 puan) tarafından
Pierre Cardin geliyormuşta yarın
-Reklam-
+1 oy
önce (2,079 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Kiwiden bahsediyorsan bizzat kendim kullandım oldukça memnundum tavsiye ederim

Pierre Cardin geliyormuşta yarın kiwinin hangisinden aldınız
önce (2,079 puan) tarafından
Paylaştım görselini ama sonradan giyilebilir olanları gördüm yani o büyük kolaylık şimdiki aklım olsa ondan alırdım bütçe varsa bir bak istersen giyilebilir göğüs pompalarına☺️
Tamam canım bakayım almak istiyorum çünkü
+1 oy
önce (1,917 puan) tarafından
Ben kiwi aldım lansinohun yanında çöp resmen. ama kablolu makine amelelik. Hepsi buradadan bebebao marka şarjli makine aldım ben çok memnunum. Bebe birini emerken diğerini sagiyordum sütum çok arttı 
önce (1,917 puan) tarafından
Evet çok memnunum. Yemek yaparken falan da takiyosun emzirme sütyeninin içine sağlıyor. Diğerlerinde elinle makineyi memede tutuyorsun kablo falan.  Bebebao çok kolaylık sagliyor
önce (2,948 puan) tarafından
Bende kiwi kullandım ama çekişi çok çok iyi denmez tabiki sora bebebao aldım giyilebilir pompa sora da sattım.
Ondan memnun değilmiydin
önce (2,948 puan) tarafından
Ben memnundum ama ikiz oldukları için meme reddi başladı oğlumda kızımda gazliydi emmiyordu zaten  artık izin vermiyordu yapamiyordum sütüm de azalmıştı sagmayi bırakmak zorunda kaldim
Anladım canım çok teşekkür ederim sağlıkla büyütelim inşallah
0 oy
önce (1,559 puan) tarafından
A101 e gelen hangiis bilmiyorum ama makine ihtiyciniz varnise her iki bebegimde de sagma mak kullandim oglumda lansinoh kullandim memnundum ama tekti ve uzun suruyordu. Simdi kizimda giyilebilir makine aldim sarjli ve kullanimi rahat tavsiye  ederim e bebekten aldim 1000 lira civari birsey
Pierre Cardin geliyormuş ne zaman aldın
önce (1,559 puan) tarafından
E bebekten 2 ay once aldim giyilebilir makine 1000 lira civari.
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.

409,534 soru

12,309,537 cevap

38,664 kullanıcı