+1 oy
52 göst.
önce Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlar benim kızım 3 yaşında ve ara ara bacaklarım dizim ağrıyor falan diyordu saglik ocagina götürdüm kan tahlili istedi verdim kanım enfeksiyon olduğu vitamini eksik olduğunu söyledi. ve beni çocuk doktoruna yonlendirdi çocuk doktoruda sonuçlara baktı sadece vitamini eksik olduğunu ve vitamin eksikliği olan çocuklarda eklem ağrılarının olduğunu soyledi sadece iğne verdi haftada 1 kere ve 5 adet bulunuyor bu iğne yaş sinirina baktım 6 _18 yaş arası çocuklarda kullanılır diyor anlamadım benim kızım 3 yaşında nasıl kullana bilir bunu ben fotoğrafini koyucam ilacın . Yani kızlar çocuğumun bu durumu normal mi devamlı ayak ağrılarım var diyor gerçi bendede bildim bileli devam bı yürüyüş yapım biraz ayakta durayım sabaha kadar ayaklarım bacaklarım ağrır hani bana mı çekti bu konuda desem bilemedim ki özele gotursek mi eşim iğneler bitsin oyle gidelim diyo 5 tane iğne her hatfa bitana vursak 1 ay oluyor bilemedim ya neyse şimdiden cvblariniz için çok teşekkür ederim 

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından
Özele götür bence bir de
önce (116 puan) tarafından
Devam ederse goturcem
-Reklam-
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Yaa benim oğlumda sürekli bacağım giriyor kolum ağrıyor diyor o vitaminsizlik ten mi 
Evet çocuk doktor vitamin eksikliği olanlarda eklem agrilari olur dedi siz yinede bı goturun herşeyin erkeni iyidir geçmiş olsun
0 oy
önce (1,115 puan) tarafından
Ailenizde kalp rahatsızlığı iltihaplı romatizma gibi kalıtsal hastalıklar varmı veya teşhis edilmemiş olabilir mi eş tarafinda yada sizde .anne baba da değil dedenizde ninenizde bile olsa genetik geçişli bu hastalık .3 yasnda çocuğun ayağı ağrımaz normal şartlarda .kanda sedimentasyon ,crp gibi değerlerine baktırın iyi bir çocuk doktoruna götürün özel olması önemli değil.bizim ailede yegenlerimde  böyle 5 6 yaşlarında hep ayak ağrıları olurdu büyüme agriis der geçerdi doktorlar .sonra iltihaplı romatizma çıktı .çocuk romatolojisi ve çocuk kardiyolojisi takip ediyor şuan .

Allah korusun tabiki inşallah yoktur ama aklınızın bir kosesinde bulunsun . önlem almak lazım her ne varsa ilerlemeden.
Kanda romatoid artrid değerine baktirin
Çok geçmiş olsun yok çok şükür ailemizde bu tür hastalık bel fıtığı falan var biz kan verdik doktor herseyr baktircam dedi bilmiyorum bu soylediginiz teste kanda çıkmaz mı zaten
Kanda o hastalıklarla ilgili değerlere bakılması lazım romatoid artrid faktörü var kanda onunla belli olur
0 oy
önce (1,898 puan) tarafından
Kendi kucuklugumu hatırlıyorum benim de bacak ağrım çok olurdu bazen ağlardım. Büyüme ağrısı derlerdi babam da bana cekmissin bende romatizma var derdi :D 
Geçmiş olsun cnm benimde öyledir bilbildim bileli ara ara ağrıları olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyney (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,378 puan) tarafından soruldu

409,295 soru

12,301,444 cevap

38,443 kullanıcı

Kategoriler

...