0 oy
723 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar günaydın sizi sorularımla çok darladm biliyorum özür dilerim ama etrafta bu konuyu çok konuşacağım kimse olmadığı ve kocamın da öküz olmasından dolayı buraya soruyorum cevap verenlerden Allah razı olsun bilenler bilir eşimle cinsellik yasayamiyorz ondan kaynaklı sertleşme sorunu var. Sertleşme sorunu için pezarativ çözüm olabilir mi nette araştırırken buna benzer bir şey gördüm 

17 Cevaplar

+4 oy
önce (6,102 puan) tarafından
prezervatifle alakasiz ki zaten przrvtifi takmasi icin sertlesecek ki taksin onu. sertlsmdn takilmaz zaten
önce (48 puan) tarafından
Canım çok hafif sert olyo gibi ama o iş olmadan bitiyor yani 10 saniye bile sürmüyor ve o sertlikte öyle tam bir sertlik değil
e ozaman erken bosalma sorunu var. iliski birlesme yasanmaya bile baslamadan boşalip bitiyorsa erken hosalma sorunu var. kendine guveni yok o yizden cinselligi istemiyor. cunku hemen bosalacagini biliyor kendini eksik yetersiz hissettiriyor bu durum. erken bosalip yine mahcup olacagima hic iliskiye girmeyim bari diyor.  bununda tedavisi cok kolay ve basit aslinda buna da dr gtmek ve bol bol iliski yasamak gerek kendini kntrol etmeye alismasi icin. dr gtmese bile geciktrici spreyler alabilirsin . iliskiden on on bes dk once fislatacak. o erkegi uyusturuyor  ve hassasiyeti azaliyor erkek hisstmeyince bosalamiyor . en azindan on saniyeyi 20 30 saniye yapar.  alkol kullaniyorsa bira raki bu da engeller erken bosalmayi ictigi bir gun denese zaten tadi damaginda kalir  az cok anlar cinselligin nasi bise oldugunu. alkol kullanmiyorsa geciktrici sprey falan ise yarar
Hayır canım yanlış ifade etmiş olabilirim bosalmiyo sert olyo sonra ilişki olmadan yumuşuyor hiç bosalmiyot
he bosalmiyorsa tanan. anladim ben bisalip da yumusuyir sandim
Yok canım hiç bosalmiyo
-Reklam-
+1 oy
önce (517 puan) tarafından
Doktora gidin. Düzelir o inşallah 
Doktora gitmiyor canim zaten kavga ettik
önce (517 puan) tarafından
Haklısın canım bu konu göz ardı edilmiyor üzerinde durun
+1 oy
önce (493 puan) tarafından

Hayır canım afedersin sertleşme olmuyorsa pezarvatif nasıl kullanacak bunun tek çaresi doktor çünkü alta yatan sebepleri var olabilir haa egerki seni aldatıp bu bahaneyi  sunmuyorsa  

Bunun ayıbı yok canım nasilki bir kadın isteksiz olabilir ise erkekde olabilir insan bu sonuçta elimiz ayağımız agirinca doktora gidiyorsak buda öyle.Toplum baskısından dolayı yada sana karşı utancından içine atmış ve birikmiş ve sonuçta çıkmaz bir yol almıştır asla kınama karşına al konuş benim de ihtiyaçlarım var onun için doktora gidelim de haa gitmek istemiyorsa demekki aldatma gibi yada eşcinsel gibi bir sorunu var çünkü tedavi olmak isteyen eşini mutlu etmek isteyen her türlü tedaviye yola başvurur
Doktora gitmiyor canim bu yüzden dün kavga ettik şimdi yuzume bakmadan çıktı gitti
Peki sen telinde veya çevresinde hani aldatma ile şüphe edici bişey gördün mu
Yok özellikle kontrol ediyorum zaten evden işe bir adam
Bacım o zmn eşin cinsel yönden rahatsız hani ne yap et tedaviye koy çünkü cinsellik senin en doğal hakkın toplim yüzünden bunu hep baskiliyor insan ama insan fıtrati budur yemek gibi barınma gibi cinsellik de önemli
+1 oy
önce (3,186 puan) tarafından
Kız niue özür diliyon. Biz kadinlar zaten cevremize boyle seyleri sormaya utaniyoruz. Burdada sormuycaksak nerde sorucaz?

Tabiikide soru sekline de bagli . Senin sorunda  her hangi bir sapık cumleler yoktu.  Senin derdin aileni kurtarmak
Teşekkürler canım yinede utanıyorum bu kadın kudurmuş diyecekler
önce (0 puan) tarafından
Yok ya estağfurullah
Altta birisi dediğime benzer bir şey yazmış ve gerçekten çok kırıldım
önce (0 puan) tarafından
Kim ve ne yazmissinizki
+1 oy
önce (675 puan) tarafından
Aktardan atom hazırlat işe yaramazsa doktora gitmesi şart 
Peki onu kiskandirmaya çalışmak gururunu incitip doktora götürmeye bir sebep olur mu biri öyle bir şey demişti
kiskandirmak falancanin kicasi soyle bende heves ediyorum vs demek daha cok sinirlendirir asla ise yaramaz bence
Teşekkürler casperiye hiç denemeyim o hâlde
önce (5,114 puan) tarafından
Hayır tabıı ki de denır mı öyle sey. Düşün sen de problem var o başka kadından bahsedıyor ayy cinnet sebebi
aynn daha inada hiner olay. sey diyebilirsin genciz ve herkes icin normal olan sey hwrkesin yasayabildigi sey seninde hakkin benimde hakkim . ben hakkim olani istiyorum . dr gt tedavi ol eger caresi yoksa bile en azindan denedik elimizden geleni yaptik deriz kaderime biyun egerim . ama tedavi olmadan bilemeyiz neden herkesin yasadigi seyden mahrum kalayimki falan diyebilirsin
+1 oy
önce (198 puan) tarafından
Eşine kuruyemiş tarzı seyelr verebilirsn birde tâbi doktora gitmeli yaşı kaç bilmiyorum ama ileride daha büyük sorun yaşayabilir 
Teşekkürler canım
+1 oy
önce (900 puan) tarafından
Haticecim eşin alkol sigara vs kullanıyorsa azaltmalı çünkü çok etkisi var gerçekten eşin iktidarsız oldugu için sana yaklaşmak istemiyor çünkü erkekler için gurur meselesi bu bunu da sana açık açık söyleyemez sende fazla üstüne gitme bırak kendi haline seni seviyordur ama kendi gururuna yediremedigi için sana yaklaşmıyor bence
Alkol kullanmıyor ama çok zaman oldu yasamayali ve bu bir ihtiyaç
önce (198 puan) tarafından
Eşin mecbur gitmek zorunda o ne öyle çalışıyorum eve bakıyorum çocuk karıma bakıyorumla olmuyor bu kesinlikle senin ihtiyaçlarini karşılamak zorunda bence sen konuyu inatla aç k.bkmasn böyle erkeklik olmaz sorun onda kabul etsen iyi oluck doktora gittin diye mahallede anons gecilmeyecek yani neyin inadı bu
Sigara içiyor mu
Keyfimiz paşa da yok iki kere sordum diye beni burda abaza yaptı bazıları gerçekten kendimi kötü hissettm daha da kocama bile dermiyim bilmiyorum
Ya niye söylemicen canım tabiki söylicen bana çok saçma geldi hatice= cinsellik yazması ne alaka sadcee erkeklerin mi ihtiyacı ama hatice beni yanlış anlasan da canım benim üstüne gitme derken yani onu da incitmeden bir çözüm yolu bulmalısın demek istedim yoksa tabiki üstüne düşeceksin özelden yazıyorm bakarsan sevinirim canım ❤️
+1 oy
önce (291 puan) tarafından
Sen we Esin Kaç Yaşındasınız Canım 
Ben bunun yasla alakasi olduyunu asla dusunmuyorum canim:)
önce (291 puan) tarafından
Ewet Öyle Ama Merak Ettim Belki Aralarında Baya Yaş Farkı Wardir Adam Büyük Kadın Küçüktür Oda Etkiler Bu Durumu
Tamam:)))
+1 oy
önce (19,849 puan) tarafından
Dostum biraz aşırıya kaçmış olabilirim. Kusura bakma ama burda neler gördük o sebeple soracağım. Eşinin cinsel yönelimi farklı olabilir mi? Çok özür dileyerek soruyorum. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak açısından. 
Sorucm diyom unutuyom:)
Sen burhan altintopmusun:)
Eşcinselliktenmi.bahs ediyorsun ?
Şeker kız evet ben Burhan ahshs.
Eşcinsellik ten bahsediyorum evet. Hatice Kübra sorsan cevap vereceğini zannetmem. Telefonuna bı bak bakalım . Nerelere giriyor
Baktım öyle şeyler görmedim başka yolu yokmu anlamanin
Bilemiycem bacım. Aklıma bu geldi
0 oy
önce (1,795 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anlıyorum nasıl karnı çok acıkmış biri karnını doyurmazsa o açlık hissi geçmez aklı hep orda olur. Sende ihtiyaca binaen bu günlerde fazla kafaya takmış görünüyor olabilirsin. Ben bir dönem epey zorluk yaşamıştım ciddi derecede, artık ağlıyordum o durumda düştüğüm için. Sonra sonra bende hissizleştim. Benim gibi olmaması gerekiyor tabi. Keşke kabul etse de tedavi olsa 
Seninkinin sorunu nedir canim ben bir yildan fazla oldu ilişki yaşamıyorum
O konuda sıkıntı varsa hafife alınmaması gerekiyor bu net. Bir türlü işleri her anlamda yoluna koyamadık. Boşanma kararı aldım ama henüz beklemedeyim işe dönünce bakicam çaresine
0 oy
önce (2,824 puan) tarafından
Kavga da etse, inkar da etse, doktora gitmeli eger eevliligini surdurmek istiyorsa. Bu ayip değil, insaniz, donemsel bir problem olabilir, belki fiziksel belkinde sadece psikolojik. Ne yap et doktora gotur
Bir yıldır böyle ve asla doktor lafı gecistirmiyor
Olay cikaracaksin o zaman baska yolu kalmamis
Ben öyle bir kadın değilim burdaki hemcinslerim bile bana azmis gözüyle bakıyir
Ne alakasi var azmakla, siz kari kocasiniz. Cinsellik istemen en dogal hakkin, millet donup kendine baksin.
0 oy
önce (359 puan) tarafından
Kız ben sana dün de söyledim Dedim ki Eğer böyle bir sorun varsa farklı yönleri yöntemleri var dedim yani eşine bunu söyle sana o şekilde şey yapsın çok zor durumdaysan yani Belli ki zorlanıyorsun artık zaten birçok kadın o şekilde tatmin olamıyor Yani bunun bir zararı yok Çok nadir insanlar vardır ilişki esnasında tatmin olabilen illaki sertleşmesin gerekmiyor sana bir faydası olması için eşinin diğer uzuvlarını kullanması gerekiyor
0 oy
önce (107 puan) tarafından
Canım eczanelerde ilaçlar var yada Trendyol dan sipariş verebilirsin  eşine kulandirabilirsin
Korkuyorum yan etki yapar
0 oy
önce (6,738 puan) tarafından
Bence sen kendin kalk git Dr derdini anlat gelmiyor ikna edemiyorum diye anlat olmaz böyle bir yıl ne demek 
Doktor beni tersler kesin
0 oy
Yine kavga yine 
önce (6,738 puan) tarafından
Kız üzülüyorum valla bu duruma.  Dr tek başına gitmekten başka çaren yok bence
Teşekkürler zehra
1 hafta falan geçince mi açsan konuyu acaba. Sabah kavga edip çıkmıştı bugün zaten olumsuz davranırdı
0 oy
önce (708 puan) tarafından
Benim eşim bı macun almıştı internette sertlik için erkekler malesef bu konulardan dolayi doktora gitmiyor benim eşimin öyle bı sorunu yoktu ama yinede daha fazlasıni istiyordu istersen ismini verebilirim
Çok iyi olur canım nasıl bir etkisi oldu
önce (708 puan) tarafından
Valla iyiydi şimdi hamile olduğum için kullanmıyor ama biraz burun tıkanıklığı yapıyor onu söyleyim
0 oy
önce (163 puan) tarafından
Özelden yazdım bakarmısın

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 418 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde siynem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 652 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 386 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu

409,740 soru

12,317,823 cevap

38,878 kullanıcı

Kategoriler

...