+1 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,848 puan) tarafından

Coook mutluyum cokkkk..

Dünden bu yana  gerek   haberler gerekse sosyal medyadan takip ediyorum Gazze  19 ocakta ateşkes imzalıyor ,  Hayran olmamak elde değil iman güçlerine mutluluklarına.... RABB'İM daimi kılsın zafer inananların her zaman ELHAMDÜLİLLAH 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (474 puan) tarafından
Okadar  insan gitmiş bebekler çocuklar ateşkes olmuş da ne olmuş giden canlar var rabbim Allah belasını versin o İsrail'in çok insanın canını yaktılar 
önce (5,848 puan) tarafından
Evet çok çok insan şehit edildi malesef bence öyle düşünmen yanlış daha nice insanlar var bu savaşta kıyamette umudunu kaybetmeden evlenen bile var . Umut Allah'tan herşey Allahtann. Rabbimin gazabı yakindir inşallah kahrı perişan etsin İsrail ve onu destekleyenleri
önce (474 puan) tarafından
Cnm ben yanlış bir şey demedim Rabbim daha da acı çektirmesin onlara zaten demek istediğim benim keşke o kadar insan bebekler çocuklar kadınlar erkekler gitmeden önce bu kadar olmasaydı Savaş uzamasaydı bitseydi ben bunu demeye getirdim tabii ki de şükürler olsun rabbime bitti diğer insanlar da kurtuldu benim demek istediğim bu anladın şimdi canım benim
Anladım tatlım ;)
-Reklam-
+1 oy
önce (51,542 puan) tarafından
insallah hainlik yapmazlar 19 ocaka 4 gün var bu surede daha katliama devam etmezler
Bende böyle düşündüm aslında . Allah'ın izniyle gecicek hemen bu 4 gün sağ salim
önce (795 puan) tarafından
Aynen öle hocalar eşim gile hutbede konuşmayın 19unu bekleyin felan demiş ateşkes ile ilgili yorum yapmayın demisler
önce (582 puan) tarafından
Ediyorlar
+1 oy
önce (986 puan) tarafından
Ateşkes sağlandı ama kalıcı olacağını sanmıyorum. İsrail'de o gözü dönmüşlük varken. Sadece belki bir süre durulur. Ama yine boykota devam edeceğim. İsrail ve ona destek olan herhangi birinden hırlı bişey geleceğini düşünmüyorum. Olan onca insana bebeğe çocuğa oldu
önce (924 puan) tarafından
Boykota devam edilmesi gerekiyor çünkü bu hep tekrarlanacak. Sabahtandir sosyal medya çalkalanıyor. Boykota devam edelim lutfen
önce (986 puan) tarafından
Evet. Boykot markalarını İsrail'i besleyen kan damarları gibi görürsek elimiz o ürünleri almaya gitmez zaten. Ama bir çok kişinin boykotu bırakabileceğini düşünüyorum maalesef :( benim öyle bir niyetim yok. Boykot ürünlerinden başka yerli veya sağlıklı bir sürü alternatif varmış. Boykot sayesinde keşfettim
önce (1,399 puan) tarafından
Bundan önce de ateşkes imzalanmıştı ama Hamas bozdu ve İsrail'i katliam konusunda hırslandırdı. Eğer anlaşmaya sadık kalinmayip tekrar bozulursa bu sefer dünya savaşı çıkabilir diye düşünüyorum
İnşallah kalıcı olqrqk devam eder Rabbimin izniyle bende boykota devam bu kadar zaman oldu almıyoruz galiba alışkanlık hâline getrdik
+1 oy
İsrail hala devam ediyormuş Gazzeyi bombalamaya.
+1 oy
önce (2,523 puan) tarafından

Ateşkes elbette çok sevindirici ama sanki Filistin zaferle çıkmış gibi kutlamak niye bilemedim.

Gidenlerin yeri belli inşallah, hepsi şehit statüsünde cennettedirler, ya kalanlar? Onlar dünyanın cehenemine kaldı. Evlatsız anneler, annesiz evlatlar... Kimsesiz yaşlılar... Ya ölmeyip engelli kalanlar... Ateşkes en başından beri merhameti olan her insanın isteği ama bu bir zafer değil maalesef... Ne zaman Netanyahu ve onun kıyım erleri sürüne sürüne, kendi tarifeleriyle can verir, işte zafer o zamandır.
önce (2,257 puan) tarafından
+1
Sonunda böyle düşünen biri
Sevindirici, ama asla zafer değil...
Ölmeden kurtuldulari için  olabilir mi zafer sevinci
Zafer kazanmak demek, Filistin zafer kazanmadı ki... İsrail ateşkese tamam dediği için ateşkes oldu Filistin onları köşeye sıkıştırdığı veya galip geldiği için değil...
ABD',nin arkası almış katil devlet İsraile karşı direnmek ve toprak kaybetmemek zaferdir.
Direnmek tam olarak bu, ama mağlup etmek zaferdir. İnşallah o günleri de görürüz.
İnşallah
önce (2,257 puan) tarafından
İnşAllah. Zaferlerine şahit oluruz
0 oy
önce (662 puan) tarafından
Bomba atmışlar yine gazzeye
0 oy
önce (282 puan) tarafından
Herkes öldükten sonra imzanın bir anlamı yok
0 oy
önce (3,474 puan) tarafından
O kadar can gittikten sonra gazzeyi baştan yapsalar da boş o Netanyahu i.t.i can çekiştiğini görmeden rahat edemem
0 oy
önce (513 puan) tarafından
Çok çok mutlu oldum bayram sevinci var bende:⁠-⁠)

İlgili sorular

+8 oy
22 cevap 475 göst.
+5 oy
9 cevap 231 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde DP (865 puan) tarafından soruldu
+5 oy
5 cevap 83 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (324 puan) tarafından soruldu

409,579 soru

12,312,921 cevap

38,766 kullanıcı

Kategoriler

...