+1 oy
73 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhaba anneler :) sorum şu tuvalet ihtiyacını trk başına artık karşılayabiliyorlsr mı yani küçüğü özellikle erkek çocukları için kolay ama iş büyük abdeste gelince ne şekilde oluyor siz mi su döküp temizliyorsunuz kendisini de o mu siz mi temizliyor klpzet olunca sorun olmuyor sifona basıyor ama diğer türlü yapamıyo temizliğini henüz normal mi her çocuk mu bu yaşta böyle

6 Cevaplar

0 oy
(8,026 puan) tarafından
Kızım büyük abdesti dışında kendi hallediyor.Ama klozette tabi.
-Reklam-
0 oy
(931 puan) tarafından
Tam 4. Yaşını geçti gidiyor sifina basıyor ama temizleyemiyir ben giriyorum temizliyorum üstünü çekip elini yıkar 
0 oy
(309 puan) tarafından
Bizde gece bezini 2 3 gündür bıraktık dısarı içinde yeni deniycez çiş ve büyük abdesti yapınca sifona basıyor  temizlemeyi ben yapıyorum 2 buçuk yaş kızım
0 oy
(7,769 puan) tarafından
5 yaşına girdi ayın 9 unda bir senedir kendi hallediyor büyük tuvaletinide kendi temizler 
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Okula gidiyor mecbur okulda da kendileri yapıyor. Evdede alıştı hiç çağırmıyor çoğu zaman girdiğini bile görmüyorum hiç uzun oturmaz çünkü. Yıkamıyor ama ben denk gelirsem yıkıyorum. Peçeteyle sonra ıslak mendille siliyor. Ellerini güzel sabunlar gelir. Şubat sonu 4.5 dolacak
0 oy
(6,625 puan) tarafından
Bnm oğlumda 4,5 yaşında kendisi gidip yapıyor suda döküp yıkıyor ama bnm kadar temiz değil 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
15 cevap 270 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 255 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.

410,029 soru

12,328,171 cevap