+1 oy
57 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,088 puan) tarafından
Kullanıp memnun olduğunuz kablosuz olan sessiz olan nebulizatör var mı 

1 cevap

+1 oy
(13,419 puan) tarafından

pardon nexus

image

aldım ben baya güzel 

(3,088 puan) tarafından
Bende o markayı iyi diye hatırlıyorum canım
(13,419 puan) tarafından
omron un tansiyon aletini aldık yeni kafam karışmış :)) ama omron sağlık ürünlerinde iyi baya
(1,582 puan) tarafından
İyi mi mesh nebulizatör ben kompresörlü kullanıyorum çok ses oluyor ama doktorumuz onu önerdi ciğerlere tam gitsin diye astım bronşioliti var ilaç kullanıyoruz arada büyüdükçe sesi rahatsız etti uyuyunca yapıyordum uyanıyor izin vermiyor artık
(13,419 puan) tarafından
hastalık varsa ona bir şey diyemem ama çok sesli bir şeyde çocuğa bunu kullandırmak zor olabilir. bizler tahammül ediyoruz da çocuklar bunu istemez.
(1,582 puan) tarafından
İstemiyor ya gündüzleri zaten kabul etmiyor gece vereyim diyorum uyanıyor hem uykusu ziyan oluyor hem ilacını alamıyor alamayınca solunum problemleri oluyor hastaneye yatışı gerekiyor doktorda mesh cihazlar ciğerin yüzde 30na gider deyince eşimi ikna edip alamıyorum
(13,419 puan) tarafından
hiç almamasındansa daha iyi bence bu cihazlar o zaman.
ya da böyle müzik falan açsanız uyurken, cihaz yine daha fazla gürültü yapar mı
(1,582 puan) tarafından
Bencede öyle şükür uzun zamandır kullanmıyor ama kış bitmedi heran ihtiyaç olabilir. Yok canım bayağı sesi var ve müzikte de uyanır huylu oğlum benim :)
(13,419 puan) tarafından
doktora sor yine hiç almıyor diğer türlü diye eşinin de içi rahat eder hem. bu erkekler biraz cins ya siyah ya beyaz. işte olmuyor her zaman ortasına razı gel işte :)
(1,582 puan) tarafından
Soracağım canım teşekkür ederim ❤️ gerçekten öyleler işe yaramaz deyip geçiştiriyor doktor söylerse alır belki:)
(3,088 puan) tarafından
Ya benim kızımda sesinden korkuyo sanki pancar motoru makina öyle bir sesi var ki krup oluyo her ay :(
(1,582 puan) tarafından
Kaç yaşında :(
(3,088 puan) tarafından
19 aylık canım
(1,582 puan) tarafından
Allah bağışlasın benimde oğlum 27 aylık sürekli dönemsel hastalanıyor hastaneye yattı 2 kere felan bu sene şükür olmadı olmazda inşallah evde tedavi etmeye çalışıyorum belirti görünce
(3,088 puan) tarafından
Canım bu krupta sadece havayla iyileşiyor ama işte makinanın sesi çocuk sıkılıyor 35 dk yavaş yavaş üflüyo makina
(1,582 puan) tarafından
Evet canım bende hava veriyorum sıkışık olduğunu anlıyorum zaten artık çünkü göğüs kafesi içeri çöküyor nefes alıp verince onu görünce ventolin atak şeklinde uyguluyorum 3 yada 4.defa 20 30 dk arayla veriyorum sonra 4 saatte 1 veriyorum sonra durumuna göre saat aralıklarını açıyorum acilde böyle yapıyorlar o yüzden bende yapıyorum hastanede çok ağlıyor durmuyor
(3,088 puan) tarafından
Banada sabah akşam dedi canım bebekken 4 saate bi veriyorduk
(3,088 puan) tarafından
Canım ben bide oda nemlendiriciylede hava veriyom faydası olur mu ki ya suyu dolduruyom uyurken solucağı şekilde koyuyoö yanına acaba açarmı ciğerleri bide sarımsak zeytin yağı karıştırıp ayağına sürmeyi denicem canım
(1,582 puan) tarafından
Oda nemlendirici hiç denemedim canım bilmiyorum onu Zeytinyağı sarımsak yapıyorum bende iyi geliyor bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mhmthan (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.

410,991 soru