Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Oğlumun Kıyafet Takıntısı: Bu Sorunun Üstesinden Nasıl Gelebilirim?
0
oy
145
göst.
13 saat
önce
Çocuk & Ebeveyn
kategorisinde
aybala
(
180
puan)
tarafından
soruldu
Oğlumun ikinci bır problemi de kıyafet kızlar yazdan beri kıyafet takıntısı oluştu evde pijama dışında hiçbir şey giymiyor ve sadece belli pijamaları mi giyiyor kalın sweat eşofman altı asla giymez ısrarla aynı kıyafetleri giyiyor ve sık sık değiştiriyor gün içinde belli başlı 5-6 tane takım pijaması var bı onu giyiyor çıkarıyor bı bunu deli gibi bir de asla ama asla çorap giydiremiyoruz sanki çorabın içinde ayağını ısıran bı şey var gibi çorap diyince kendini parçalar yine giymez. Dışarı çıkarken böyle bı sorun yok dışarı çıkacağımız zaman misafirlik gezme fark etmez hemen normal kıyafetlerini corabini getirir giyer eve girdiğimiz anda soyunmaya başlar böyle takıntılar beni aşırı yoruyor ben napicam ya nedeen böyle oluyor yaşayan var mı ?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
13 saat
önce
Baby boyumm
(
132,644
puan)
tarafından
cevaplandı
kac yasinda
13 saat
önce
aybala
(
180
puan)
tarafından
yorumlandı
3,5 yaşında
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 saat
önce
Aysegul&20
(
5,405
puan)
tarafından
cevaplandı
Normal bence amcamin ogluda o yaslardayken bir esofman alti vardi asla baska birsey giymezdi benim oglumda 32.5 aylik kendi kiyafetlerini kendi seciyor dolaptan alip geliyor bunu giycem diye artik kendi benliklerinin farkindalar birey olmaya calisiyorlar usteleme zamanla gecer
12 saat
önce
aybala
(
180
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarım geçer ya yipratici
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 saat
önce
Emineninanesii
(
4,988
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu benim kızım Nisan da 4 yaş olacak evde asla ve asla günlük kıyafet giymez çıtçıtlı body altına şort yaz kış farketmez çorap asla giymez biryere giderken giyse bile daha gittigimiz yerin kapisindan girerken çıkartır ama dediğin gibi gezmeye giderken normal kıyafet giyer ama seçtiği birşeyi giyer az üstüne su değse baştan aşağı değişir üstünü
12 saat
önce
aybala
(
180
puan)
tarafından
yorumlandı
Birebir aynı ve Nisan'da 4 yaş olacak bı de o su olayı var delirtiyor beni mutfaktayim mesela ellerim nemli olduğunda filan üzerine dokunursam bunu ıslattın hep su oldu diye ağlıyor kızıyor hemen degistiriyor
5 saat
önce
Asyam
(
2,366
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kızımda Mayıs da 4 yaş olacak aynı problem var 1 damla su olsa çığlık çığlığa ne yapacağımı şaşırıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 saat
önce
Oslemomur
(
6,074
puan)
tarafından
cevaplandı
Oglumda 3.5 yaşında gün içinde evde pijamayla durur öyle rahat ediyo disari cikarken esortman takimi dışında giymiyo sevmiyorum diyo:) uyaninca asla yere basmas corap der hemen üstüne 1 damla su değmesin aninda değişir makinaya atar kurusun birak atma desem de pis der direk atar bilmiyorum sayısını o pijamalar oyke cok yıkanıyor ki asla bu huyunu değiştiremedim
12 saat
önce
aybala
(
180
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle su derdimiz var bir damla su olsa hemen çıkarır kızarak tek olmadığımiza sevindim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 saat
önce
Zeyna1453
(
598
puan)
tarafından
cevaplandı
Erkek kilotlu çorapları var onlardan al , yada patikli pijamadan giydir soğuğu ayaktan alıyor çocuklar benim oğlum da 4 olacak oda pijamaları seçer beğenmez ama ev sobalı çorapsız geze geze hasta oldu kilotlu çorap aldı m
12 saat
önce
aybala
(
180
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım o patikli pijamaları bebekken bile cekistirirdi şimdi asla giymez öyle bı şeyi komple cikarwbiliyor artık bir saniye bile durmaz onunla Allah'tan ev sobalı değil sobalı olsa hastalıktan kurtulamazdik herhalde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 saat
önce
-anne-
(
13,655
puan)
tarafından
cevaplandı
O dönemler galiba arık ben merkezci oluyorlar artık bir birey olmayı öğreniyorlar kızım 3 yasa bisi kalmadı yavaş yavaş başladı kendi seçiyor giymek istediklerini çorap dediğin gibi giydiremiyorum saçlarını toplamak istemiyor gibi gibi ama disarda bi problem yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 saat
önce
Asyam
(
2,366
puan)
tarafından
cevaplandı
3,5 yaşında kızım aynı sorunları yaşıyoruz ve artık çıkdırmak üzereyim ama evdeyken müsade ediyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
2
cevap
48
göst.
Yalnızlık ve Aile İlişkileri: Ne Yapmalıyım, Kimsesizliğin Üstesinden Nasıl Gelebilirim?
1 gün
önce
Aile & Aşk
kategorisinde
Ecrin sena
(
77
puan)
tarafından
soruldu
0
oy