0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından

Merhabalarrr 12 haftalık olduk Cinsiyet tahmini yapabilen arkadaşlar bakabilir mi tamamen meraktaaan♥️

image

4 Cevaplar

+1 oy
(8,185 puan) tarafından
Kiza benzettim canim . Hayırlısı olsun
(206 puan) tarafından
Neye gore acaba merak ettim :)kız çok istiyoruz ♥️
(8,185 puan) tarafından
Benimkizimin kesesine benziyor sadece bundan hiss etdim sanki. Ama olmuyada bilir canim
İnşallah rabbim gönlümüzdekini nasip eder☺️
(206 puan) tarafından
Tabiki ihtimal olarak soruyoruz canımmm sadece bir tahmin kesin olacak diye birşey yok teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(10,330 puan) tarafından
Bende kız diyorum:)
(206 puan) tarafından
Ay inşallah ♥️
(10,330 puan) tarafından
Kardeşiminde 2 oğlu var şimdi yine hamile dün cinsiyeti öğrenmek için özele gitmiş bebek kendini göstermemiş eve geldi msj attı korkuyorum ya erkekse dedi hem güldüm hem kızdım:))
(206 puan) tarafından
Kızı erkeği olmaz evladın ama bizimde bir oglumuz var dolayısıyla şimdide hayirlisi ile bir kız evlat istiyoruz Allahtan♥️hevesleniyor insan
(856 puan) tarafından
Nisan çiçeği kardeşin kaç aylık hamile
(10,330 puan) tarafından
Kardeşim 16 haftalık canım
 bende 13 haftalık hamileyim
0 oy
(856 puan) tarafından
Yazmışsın bana cnm.Cevabım kız.Herkes kız demiş zaten.Vende 12 haftalık oldum.Vee 16inci haftaya verdiler saat.Peki seni nezaman çağrıyorlar yine
(206 puan) tarafından
Ben tiroit ilacı kullanıyorum 3 hafta sonra tekrar çağırdı
0 oy
(17 puan) tarafından
Bende kıza benzettim çünkü çıkıntısı yok dümdüz duruyor kız dua ette benimde olsun gerçekten istiyorum duanı 
(206 puan) tarafından
Çıkıntı belli olur muydu bu hafta da sencee ?sendemi kız istiyorsun :))
(17 puan) tarafından
Evet kız istiyorum ama bütün herşeyi erkek gösteriyor
(206 puan) tarafından
Kaç haftalık nerden anladin erkek olduğunu neye gore yani merak ettim
(17 puan) tarafından
9 haftalık çok üşüyorum ayaklarımı isitamiyorum kaşık ve bel ağrım var erkek belden girer derler Ramzi teorisine göre erkek bebek kesemde sağ tarafta ama kasıkta sol tarafta göğüs hassasiyetim var bulantım yok kusma yok
(206 puan) tarafından
Kız belirlileri nasıl oluyor bilgin varmı acabaa ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah gönlümüzden geçeni versin rabbim kaçıncı çocuğun bu arada ♥️

İlgili sorular

413,266 soru

12,442,615 cevap

46,042 kullanıcı

Kategoriler

...