0 oy
26 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. 23 aylık kızım var 12 kilo(şimdi 11.500). Kızım ek gıdaya başladığından beri yemesi normal bir bebekti kilo alımı boyu persentilin hep orta düzeyindeydi hiç kilo verem bir bebek değildi. Son 1.5 aydır resmen yemiyor herseyi denedim ama bir çözüm bulamadım. Kan değerlerine 4 ay önce baktırıp takviyeler veriyordum zaten kan değerlerinden dolayı sıkıntısı yok. Size 2 gündür yediği şeyleri yazcam

SaLI: 2 küçük dilim börek    4yemek kaşığı erişte

ÇRŞ:2 minik krep         1kase çorba       2 dilim kek

Prş: ekmek/tahin pekmez    yarım kase çorba

Ek gıdada kuruyemiş meyve protein karbonhidrat et tavuk bunlara gayet dikkat edip özen göstern birisiyim. Bu yediklerinide çok iştahlı yemiyor. Evde hergün taze yemek pişer. Çocugum yesin diye çeşiti artırıyorum ama hepsini reddediyor. Evimizde aburcubur bulundurmuyorum. Yediği şey kuru ekmek ve yoğurt çorbası bunun dışında hiçbirini yemiyor.haftasonu randevu aldım. Ama tecrubeli anne tavsiyesinede ihtiyacım var nasıl yol almalıyım. Ne olur cevap verin

1 cevap

0 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Benim kizimda 23 aylık ve 12 kilo 2 3 aydir ayni kilosu saglik problemi olmadiktan sonra kilo alır verir hareketli oluyor çocuklar normal bence
önce (12 puan) tarafından
Evet ama 1 aydır hiçbir çesit yemek yemiyor en son ne zaman sulu yemek yedi gerçekten hatırlamıyorum. Bu attığım menü nerdeyse 1aydır bu şekilde. Evet hareketli bir bebek hastalığı falan yok ama bu kadar seçmesi normal mi patates kızartması bile yemiyor
önce (1,894 puan) tarafından
Dönem dönem degisiyor yiyip icmeleri bir gün hic birsey istemiyorken ertesi gün sürekli yemek ister doktora götürdüğünüzde vitaminlerine bakar istah acici verir bizim doktorumuz kilosu iyi ayina gore diye vermedi
önce (12 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 116 göst.
5 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Fattma (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 56 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.