+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,001 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar dun aksam da beri sancım vardı bugun hastaneye gittik sancı cıktı nst Altan baktılar, acılmam 1 cm  eve geldim tuvalete gidince az önce boyle birşey geldi nişan mıdır  icinde bir cizik kan var damar gibi SİZCE muane den mi boyle oldu yoksa nişan mı herhangi kanamam yok  Gebelik haftası 37+4  ara ara sancım var 

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (109 puan) tarafından
Benziyor benimde böyle geldi de hemen kliniğe cağırıp muayene etti açılmam var diye yatış verdi doğum oldu o gün
Belirtin var mı peki korkma hiç dr un numarası varsa foto atıp bilgi al istersen
önce (1,001 puan) tarafından
Canım benimde acılmam bir cm nst sancı cıktı işte suyum gelmediği icin sancı duzene iz oldugunu icin eve gondrrdiler
Benim sancım çıkmıştı 9 cm acılmam vardı suyum gelmedi ama ben sezeryan olcaktım zaten. Bol hurma ye sıcak suya otur merdiven inip cık sağ salim kucagına almak nasip olsun
-Reklam-
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Evet Nisan gibi rabbim yardımcın olsun 
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
önce (703 puan) tarafından
Evet ilki benimde böyle 37+2 de gelmişti 
Ne zmn suyunuz gelmişti peki
37+5 te
3 gun sonra dogum olmuş demekki
Evet evet. 37+2de nişan geldi 37+5 te gündüz 1-2 gibi suyum geldi o gün akşamı saat 9 da doğum oldu
Allah bağışlasın inşallah canım benimki işte nst sancı cıktı Altan 1 cm dedi eve gonderdi gelidmde boyle birşey gprdum
Sen yine dikkat et ağrın falan olunca git hastaneye. Sağlıkla kucağına al inşallah
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Evet nişanın gelmeye başlamış biraz benimde doğuma gideceğim gece böyle akıntı olmuştu sürekli 
Peki kac gun icinde su gelir yada dogum olur
önce (18 puan) tarafından
Bu konu hakkında pek bi fikrim yok çünkü benim doğumumu doktorum başlatmıştı suyum kendi kendine gelmedi hastanede doktor müdahalesiyle gelmişti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 225 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
5 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.

409,439 soru

12,305,702 cevap

38,565 kullanıcı

Kategoriler

...