Üç gündür hastayım.dort kere acillik oldum.sebebini bilemiyorlar beni duzeltemiyorlar.Allah kahretsin ki yatırıp nedenini de arastirmiyorlar.surekli derecede oksijen seviyem düşüyor.nefessiz kalıyorum boğuluyorum.o arada bayılacak gibi oluyorum elim ayağım kesiliyor.kalbe gittim o gayet iyi diyor bunu yapacak bir durum yok diyor.gogus hastalıklarına gittim o da cigerlerde birşey yok diyor.pakiyatri ile görüştüm.pskiyatride oksijen seviyesini düşürecek hoc bir hastalık yok evet boğulma hissi olur ama bariz bir şekilde oksijen seviyesi düşmez diyor.oyle ortada kaldım ki .sebebini bulamıyorlar.surekli astım tedavisi uyguluyorlar fakat en ufak faydası yok.bunun yanında yanımda durabilecek tek bir insan yok.cok korkuyorum evde birşey olur da çocuklarım yanlız kalır diye.
Dün gece 3e kadar acildeydim durumum duzelsin diye uğraştılar.yanimda iki çocuk.onlarla mi ilgileneyim kendimle mi bilemedim.sedyede dahi yatamadim.
Annemi çağırdım.gundelik temizliğe gidiyor.gelemem calismazsam para yok diyor.kardesimi çağırdım evde çalışmıyor kendisi.isim var dedi.sonra poflayarak tamam geleyim ama isim var diyor.gel diyen mi oldu sana dedim.nasil buna gel diyeceksin? Çocukların babası iki kere ben hastahaneye gidince çocuklara baktı hastahaneden geldim kavga çıkardı ben hstalanmisim da o ise gidememiş.Bir de utanmadan ben hastahanedeyken annemi aramış demiş ki hastalandı ben çocuklara bakıyorum çalışamıyorum.o annem de tabi ki bakacaksın onlar senin de çocukların demek yerine haklısın demiş ! Evladı hasta ,doktor doktor medet arıyorum yanlız ! Yanımda duracak çocuklarıma bir lokma ekmek verecek kimse yok.rabbimden tek isteğim kim beni böyle meskul durumda biraktiysa aynısını yaşasın.