+2 oy
126 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,935 puan) tarafından
Üç gündür hastayım.dort kere acillik oldum.sebebini bilemiyorlar beni duzeltemiyorlar.Allah kahretsin ki yatırıp nedenini de arastirmiyorlar.surekli derecede oksijen seviyem düşüyor.nefessiz kalıyorum boğuluyorum.o arada bayılacak gibi oluyorum elim ayağım kesiliyor.kalbe gittim o gayet iyi diyor bunu yapacak bir durum yok diyor.gogus hastalıklarına gittim o da cigerlerde birşey yok diyor.pakiyatri ile görüştüm.pskiyatride oksijen seviyesini düşürecek hoc bir hastalık yok evet boğulma hissi olur ama bariz bir şekilde oksijen seviyesi düşmez diyor.oyle ortada kaldım ki .sebebini bulamıyorlar.surekli astım tedavisi uyguluyorlar fakat en ufak faydası yok.bunun yanında yanımda durabilecek tek bir insan yok.cok korkuyorum evde birşey olur da çocuklarım yanlız kalır diye.

Dün gece 3e kadar acildeydim durumum duzelsin diye uğraştılar.yanimda iki çocuk.onlarla mi ilgileneyim kendimle mi bilemedim.sedyede dahi yatamadim.

Annemi çağırdım.gundelik temizliğe gidiyor.gelemem calismazsam para yok diyor.kardesimi çağırdım evde çalışmıyor kendisi.isim var dedi.sonra poflayarak tamam geleyim ama isim var diyor.gel diyen mi oldu sana dedim.nasil buna gel diyeceksin? Çocukların babası iki kere ben hastahaneye gidince çocuklara baktı hastahaneden geldim kavga çıkardı ben hstalanmisim da o ise gidememiş.Bir de utanmadan ben hastahanedeyken annemi aramış demiş ki hastalandı ben çocuklara bakıyorum çalışamıyorum.o annem de tabi ki bakacaksın onlar senin de çocukların demek yerine haklısın demiş ! Evladı hasta ,doktor doktor medet arıyorum yanlız ! Yanımda duracak çocuklarıma bir lokma ekmek verecek kimse yok.rabbimden tek isteğim kim beni böyle meskul durumda biraktiysa aynısını yaşasın.

5 Cevaplar

0 oy
önce (600 puan) tarafından
Tirnagun varsa başını kaşı der annem hep Allah yardımcın olsun. 
önce (11,935 puan) tarafından
Allah razı olsun .
-Reklam-
0 oy
önce (972 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin, eşinle ayrimisin kaynanan falan bakmıyor mu, gel bak desydin canm kardesin sonuçta senin saglindan önemli mi işi.
Önemliymiş canım ne diyim .doktor doktor çare arıyorum çünkü sürekli boğuyor biri beni.ayriyiz.kayinvalidem yok canim
0 oy
önce (716 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin canım üniversite hastanesine gitmeni tavsiye ederim okadar üzüldüm ki bende sen gibi olsam benim kizimada bakacak kimse yok maalesef rabbim annlere güç kuvvet versin 
Gittim canım üniversite hastahanesine.ne olur arastirin var birşeyim dedim .evet yatırıp bakmamız lazım ama şu an yatak yok diyor
0 oy
önce (13,174 puan) tarafından
Özgecan kıyamam sana ya. Rabbim yardım etsin.
Tek sigindigim rabbim
0 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Allah şifa versin. Kafaya takmiyor görünsek bile adamlar yük oluyor omuzlara beynimize kalbimize belki psikolojiktir. Bende de sıkıntılar var aslında iyiyim dik duruyorum da geçen üst üste sinirlerim zorlandı çocuklar uyumuyor yoruldum aslında oğluma falan kızmam kolay kolay afedersin ağzından yüksek sesle gaz çıkardı beni bir gülme tuttu ama nefessiz kaldım içime icime gülüyorum ses yok kızarmışım anne iyi misin kıpkırmızı oldun diyor oğlum. Sonra icime kaçan ses hıçkırıkla geri geldi sonra beni bir ağlama tuttu bağıra bağıra. Psikolojik değil de ne dert yüküm belli. Allah bana da işaret veriyor işte yap artık gerekeni diye harekete geç diyor. Geçecek bugünler de zor da olsa geçecek inş daha güzel günler göreceğiz 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 398 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 436 göst.
11 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 227 göst.