+1 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (2,416 puan) tarafından

image

bu ilacı kullanan var mı aranızda asla tavsiye değil sadece kullanan var mı işe yarıyor mu bilgisi olan varsa yazsın lütfen 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sakinleştirici gibi birsey lisede arkadaşımız vefat ettiğinde çok etkilenmiştim doktor yazmisti ama fayda etmedi.
(2,416 puan) tarafından
Hadi ya :( tamam cnm saol
-Reklam-
+1 oy
(1,119 puan) tarafından
Dedemin vefatından sonra atlatamayınca doktor yazmıştı ama yan etkilerinden dolayı kullanamamıştım
(2,416 puan) tarafından
Yan etkileri neler peki ??
(1,119 puan) tarafından
Çok başımı döndürmüştü halsizlik yapmıştı. Bebeğim küçüktü ilgilenemiyordum neredeyse. O yüzden bıraktım
+1 oy
(1,002 puan) tarafından
Bunu şu an her gidene her isteyene yazıyorlar resmen ya çok bir etkisi yok ne yazık ki dozajı da düşük geliyor biraz malûm hepimiz çok iyi psikolojiye sahip değiliz yaşadığımız coğrafya ve yaşam şartları dolayısıyla yaşadığınız yerde üniversite hastanesinde psikiyatri bölümü varsa oraya görünün derim onlar daha yüksek dozda yada daha farklı ilaçlar yazabiliyorlar. Annem beyin kanaması geçirdikten sonra travma sonrası stres bozukluğu ve panik atak yaşamaya başladı doktoru bundan yazmıştı devlet Hastanesi'nde günde 2 tane alıyordu 30 mg olanından şimdi üniversiteye gidiyor başka bi ilaç yazdı doktoru 1 yıldır onu kullanıyor daha etkili ve yan etkileri az annem bu ilacı kullanırken intihar etmek geliyordu aklıma der hep
(2,416 puan) tarafından
Annene çok geçmiş olsun cnm valla ihtiyacım var yoksa elimde olmadan hiç iyi şeyler yapmicam psikiyatriye gidemem eşimle evliligimiz sorunlu eğer bosanma falan olursa velayet için kullanır şeytan gibi çünkü
+1 oy
(1,749 puan) tarafından
Babam ve iki kuzenim bundan kullanıyor ve kesinlikle fayda ediyor. Eğer doktor size yazdıysa hemen başlayın. Hem öyle çok ağır bir ilaç değil. 
(2,416 puan) tarafından
Bugun aldım inşallah ise yarar yoksa ben cidden iyi değilm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
+1 oy
4 cevap 48 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.

411,421 soru

12,384,829 cevap

43,452 kullanıcı

Kategoriler

...