+1 oy
302 göst.
önce Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

image

Evet kızlar iyi akşamlar naber napiyorsunuz ? Bugün anlık modum tam da bu beni ifade ediyor :D :D 

Amaaaa yaşadığım peki :D oğlumu uyuttum ve eşimle kendime en mod yükseltici bir kahve yaptım :D kendimi prenses hissetmek için :D 

image

Sizler napiyorsunuz benim oğlan büyük ihtimal gece uyancak suani bari degerlendirim dedim :D 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (95 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hahahahahahaha çok güldüm yaa ilk fotoğrafa :D

Afiyet şifa olsun canım bende güya kalkil kahve yapacam hade bismillah diyip koşayım senin kahveyi  görünce daha çok canım çekti ☺

önce (223 puan) tarafından
Hahhahah :D kalk kalk canım gündüz beni sen kaldırmıştın kalk diye akşam da ben gaza getirim :D
önce (39 puan) tarafından
Bende istiyom
Hemen gönderim:D
önce (39 puan) tarafından
Icemiyom bir süre yasak :) yemin verdim
Hmmm o zaman Allah kolaylık versin canım çok da mühim bişey değil yani olmasa da olur :))
Hahahahahahaa kalktım canim pişsin atacam sana da ☺ aaa gündüz sendin demi canım unutmamişsin☺
Unutmam canım :D ben daha önce de burda uyeydim bikac ay takıldım sonra çok zaman harcıyorum diye kapadım o yüzden az çok bilindik kişilere asinayim :D
Ahanda yaptım da geldim canım ☺ fotoğraf ekledim
Ayyy evet yaa burda takılmak güzel ama dediğin gibi zaman çok harciyoruz☺
Afiyet olsun sana da canım :)) aynen ama zaman her türlü kadinlara yetmiyor zaten iş guc tükenen birşey değil bari kafamız biraz rahatlasin :D
Çok teşekkür ederim canım benim ♥️ aman bitmiyor iş güç bitmiyor en güzeli kendimizi mutlu etmek vallahi gerisi hepsi hallolur biz iyi olursak mutlu olursak her şey daha da güzel olur ☺
Aynen öyle canim :))
-Reklam-
+1 oy
önce (2,321 puan) tarafından
Afiyet olsun sjsjs 

Bende helva yaptım dinlenmeye bıraktım eşime daha var ona sunum yapacam bende sjsjjs 
Teşekkürler :) oo ellerine sağlık size de afiyet olsun :) un helvası mi irmik mi merak ettim un çok severim de ama çok yorucu geliyor yapması kavurmak falan :D
önce (2,321 puan) tarafından
İrmik helvası ayy sorma kolum uyuştu şimdi sırtıma attı ağrı sjsjs
Aynen canim yaptıktan sonra kolu mahvediyor
+1 oy
önce (2,427 puan) tarafından
Ooohhh afiyet olsun  

Bende çocukla ilgileniyorum hastaydı iki gün anamı ağlattı şimdi çok şükür daha iyi ama kucaktan inmiyor 
Teşekkürler :) bizimkide öyleydi ateş ishal falan iki gündür iyi şükür size de geçmiş olsun
Hastalık onları daha da nazlı hale getiriyor. Bizimde hastalıktan sonra uyku alt üstü oldu gunduzleri çok uyudu cunku geceleri ayakta
önce (2,427 puan) tarafından
Tşk ederim evet ya salgın var bütün çocuklar hasta
+1 oy
önce (4,188 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Bende küçük oğlanı uyutuyorum sonra sıra büyüğe gelecek sonra aç karnımı doyurmam lazım bebeler yedi bana sıra gelmedi :D

Teşekkür ederim :) ahh analar çilekeş analar :D herşey çocuklar yatınca ancak :) afiyet olsun şimdiden :)
+1 oy
önce (7,766 puan) tarafından

image

Benim mood da böyle hamilelik hormonlarının verdiği yetki ile :D 

Afiyet olsun canım oğlanları uyutuyorum bende 

Hahhahahha çok iyi ya :D Allah kolaylık versin canım o hormonlarla bas etmek de zor :D teşekkür ederim :))
önce (7,766 puan) tarafından
Çok zor ya :D
+1 oy
önce (832 puan) tarafından

afiyet olsun cnm mutfağı temizledim hamur yoğurdum bende 

eşimin iş yeri için ekmek srası yarjmda pizza için :O

Teşekkür ederim :) oo elinize sağlık simdiden afiyet olsun :)
önce (832 puan) tarafından
teşekkürler:))
+1 oy
önce (4,333 puan) tarafından
Afiyet olsun canım kahven çok güzel gözüküyor rica etsem tarifini verir misin :)
Teşekkür ederim :) canım aslında dümdüz sutlu bi kahve :) iki kaşık granül kahve kullanıyorum. Kaynamış suyu bardağın çeyreği kadar koyuyorum kahve erisin diye. Üstüne kaynamis süt ekliyoru sütü kopurtucu makineler varya onla kopurturuyorum ama kavanozla da oluyor.ustune de onu koyuyorum. En üste de kaşıkla kalan köpükleri koyuyorum :)
önce (4,333 puan) tarafından
Sağol canım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
10 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 493 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 185 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Emeklipolyanna (223 puan) tarafından soruldu
+6 oy
22 cevap 686 göst.

409,429 soru

12,305,304 cevap

38,553 kullanıcı

Kategoriler