+1 oy
173 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (138 puan) tarafından

2 gün öncesi bebeğimin ayağı yandı kızlar sadece kızarıklık vardı bugün böyle olmuş hametsn sürdüm 2 gün boyunca kızarıklığı alsın diye annem kantaron yağı iyi gelir dedi sürdüm bende. Yarım sağlık ocağına götürecem zaten de elinin altında olsun dediğiniz bi krem var mı iyi gelebilecek hemen alayım 

image

7 Cevaplar

+2 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Canım yandığı gibi niye hastaneye goturmedin enfeksiyon kapar bemim kolum yandı üç günde iyileşti direk doktora gittim bi krem sürdü butun ağrısını aldı su bile tutmadı iz bile yok  geçmiş olsun
Benimkide ilk kızarıkti  ikinci derece yanikti düşün o kadar ağrısı vardı domtor bir krem sürdü ağrı hemen kesildi iki günde yaradan eser kalmadı bide açıkta kalırsa enfeksiyon kapar  küçük bir yanikta direk hastaneye götür cnm evde süreceğin şeyler daha çok  geç iyileşmesine sebebiyet verir
önce (138 puan) tarafından
Anladım canım yarın götüreyim bi kendi doktorumuzdan randevu bulamadım şimdide smmeödeyimbburdaki sağlık ocağı bakar değil mi misafir olarak
Acile götür istersen cnm  onlar karışım yapıyor   kremleri karıştırıp sağlık ocağı krem yazar direk detaylı bakmaz bari acildeki hemşire pansuman filanda yapar
Sağlık ocağına görürdüm bugün antibiyotikli krem ve madecasol diye bi krem verdi 1gün kullanırım sık sık bi etki görmezsem giderim acile canım birde ayak parmağında olduğu için çorap giydirsem mi gydirmesem mi kararsız kaldım emeklediği için ama sürekli çoraplaa olunca da mikrop kapmaz mı doktora onu sormayı unuttum yaa
İşte salgida olması lazım benim 1 harfta salgida kaldı o emekleyince kanar acile götürse krem sürüp salgı yapar  çorap yapışır ayağına cnm
-Reklam-
+2 oy
önce (2,371 puan) tarafından

image

Al canim bu kremde çok iyi 

Teşekkür ederim canım bebekler kullanabilir değil mi
Evt cnm sorun olmaz kızımda bebekti 2 yasindaydi
Doktora bu ilacı sormadım. Madecasol bir krem verdi. Eczaneye gidince ayrıyetten kendim bu silverdini aldım hepsini bir sürsem olur mu acaba
Antibiyotikli krem
Madecasol
Ve bu silverdin
Hayır hepsini üst üste sürme doktorun verdiğini sür yarım saat olur 1 saat sonra silverdini sürersin geçmiş olsun tekrardan inşallah iyileşir bir an önce
Tamam canım teşekkür ederim daha önce hiç böyle bişiylr karşılaşmadım sormayı da unuttum bilmiyordum açıkçası, bilgilendirdiğin için çok sağol
Ben burdayım birsey sormak istersen Rabbım tekrar ettirmesin
+1 oy
önce (498 puan) tarafından
Ah kuzum nasılda yanmistir canı cok gecmis olsun benim bi bilgim yok krem konusunda da gorunce üzüldüm 
Yarın sağlık ocağına götürücem ama annemdeyim şimdi misafir olarak kabul ederler değil mi çünkü kendi doktorumuzdan randevu bulamadım
Çocukların oncelikleri var durumu anlatinca bakarlar
Evet götürdüm bugün baktı canım madecasol krem ve antibiyotikli krem verdi sık sık kullan dedi fakat yanık açık mı olmalı kapalı mı onu sormayı unuttum. Çorap giydiriyorum e bide emekliyor mikrop kapar mı giydirmesem
Kapali sulanir acikta kurur en azından ara ara acman gerekir acikken sürtmüyorsa açık kalsin
Emekliyor canım ayağı hep sürüyor yere birde yara ilgisini çekiyor heralde sürekli ellemek istiyor
+1 oy
Kantaron yağı bire bir benim kızımda tavanın üstüne düştü koklayayim derken üstüne düştü ağzının çevresi yandı kantaron yağı sürüp durdum birde bi tane krem var onuda sürdüm çok işe yaradilqr şuan kızımın yüzünde hiç iz yok foto atacagim
Evet bende sürdüm yatırırken de sürdüm şimdi ama acıdı heralde hep mızıkladı uykusunda da ağladı şimdi acıyordur kıyamam yaktı mı ki acaba
Kantaron yakmaz cnm ama mutlaka cani yaniyordur oyss :(( sen sür durmadan sür çabuk iyileşsin çok faydalı kantaron foto atmayı unuttum şimdi atarım
Tamam canım teşekkür ederim kantoron sürünce mızıkladı ağladı biraz bende yaktı diye düşündüm yarık götüreyim bi sağlık ocağına
+1 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Kantaron yagi ve aloe vera uzerine yanik kremi tanimam

Ne aci kaliyor ne su topluyor
Sağol canım teşekkür ederim yarım götüreyim bi doktora bakalım ne dicek
+1 oy
önce (413 puan) tarafından
Ahh yavrumm benimm kıyamam sana. Annesi geçmiş olsun 

Silverdin asla iz bırakmaz 
Yarın söyleyim o kremi doktora onu öneren olmuş teşekkür ederim canım
Evde buluns7n çok iyi bisey içinde gümüş sulfadiazin var
Bugün aldım canım doktordan
Madecasol krem
Antibiyotikli krem
Ve bunu doktor yazmadı bu silverdini aldım 3ünü bir kullandam sorun olmaz heralde değil mi
Antibiyotik kremi sür kurusun emsin deri daha sonra da madecassol sür madecasol da iz bırakmaz diye biliniyor.
Tamam canım teşekkür ederim şu anda uyuyor sürdüm hepsini
+1 oy
önce (7,775 puan) tarafından
Bebeğim yaa kıyamam baya kötü pansuman falan yapmak gerekir canım niye götürmedin ki sıcağı sıcağına.
İşte ilk böyle değildi canım çok ufak noktası kızarıktı sadece dün böyle oldu bugün sağlık ocağına görürdüm krem verdi 2 tane
önce (7,775 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım tez şifa bulsun minik kuzu.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
+1 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 68 göst.

409,789 soru