0 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından

Kızlar geçenlerde bebeğim için kontrole gittiğimde doktor sağ yumurtaliginda küçük önemsiz bir kist var büyüyeceğini düşünmüyorum ama haberin olsun dedi. Şimdiye kadar çok doktora kontrole gittim hiç biri kist var falan dememisti. Bu kist yeni mi çıkmış yani? Sizde de dontorun kist var ama önemsiz dediği oldu mu? Bir de acaba benim ilk kızım ilk denemede olmuştu. Bu bebeğim için 9 ay uğraştık. Doktora da gittim herşey normal demişti ama tutmamasinin sebebi de bu kist olabilir mi acaba? O zaman da vardiysa doktor neden kist var demedi ki acaba şimdi geldi aklıma. Kafamda deli sorular :)

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,779 puan) tarafından
Bazi kistler oluştuktan sonra kendiliginden kaybilabiliyor, belki onceden yoktu bir anda belirdi
önce (625 puan) tarafından
Olabilir belki de önemsiz diye söylememiştir
-Reklam-
0 oy
önce (607 puan) tarafından
Yinede kontrolleri aksatma  kardeşim 2 gun once ameliyat oldu sol yumurtlaikta kist vardı patlamış sol yumurtaligi almışlar. 
Gecmis olsun. Aynen ben de yine de arada kontrol ettirmeyi düşünüyorum
önce (607 puan) tarafından
Evet kontrol şart haliyle oyuna gelmez sağlık sonuçta inşallah mühim bisey değildir
Teşekkür ederim canım amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine S (17,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.

409,551 soru

12,311,624 cevap

38,710 kullanıcı

Kategoriler

...