0 oy
72 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından
Ben ben yaklaşık 4ay önce sezaryen doğum yaptım ve kısım vefat etti yeni çocuk yapmak istiyoruz ve bilmiyorum sağlıklı mı riskli mi biz bilmiyoruz 40ım bitince denemeye başladık ve bilmiyorum yani riskli mi Aranızda bir şey bilen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(13,399 puan) tarafından
öncelikle başın sağolsun. yeniden çocuk sahibi olmak istemen de çok normal. doktorlar 1 doğumdan sonra 2 sene eklenmesini ister. ha sezaryen ha normal doğum. özellikle sezaryen için beklemek biraz daha doğru. yara hemen iyileşmiyor. bir de senin ruhen iyileşmen lazım. olsun olsun diye uğraşıp kendini yıpratma. ama biraz daha iyileş bence. 

ha burda da vardır sezaryen olup belki 1 sene geçmeden 2.yi doğuran. bu riskleri doktorunla da konuş mutlaka.

umarım kimse yaşadığın acıyı yaşamaz. sen de bir daha yaşamazsın
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Beklemeni tavsiye ederim. Oğlum 4.5 aylıkken ikinciye hamile kaldım. Ve dikiş yerlerim çocuk büyüdükçe hep acıdı. 
0 oy
(694 puan) tarafından
Başın sağ olsun  acını anliyorum bende bebegimi kaybettim.  Az daha bekle insallah olacak
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Sezaryenden sonra en az 2 sene beklemeyi öneriyor doktorlar. Hemen istemenizi anlıyorum ama acele etmeyin bence
0 oy
(535 puan) tarafından
Arkadaş kızı 3 aylıkken küçük kızına gebe kaldı sorun yaşamadı. Üzüldüm başın sağolsun evlat acısı zordur rabbim dayanma gücü versin benimde 2 evladım vefat etti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
+4 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

410,921 soru

12,365,705 cevap

41,989 kullanıcı

Kategoriler

...