0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (3,110 puan) tarafından
TOKİ evimiz çikti kaynanm söz verdiği gibi evi bize verdi peşinatı verdik biz tasinicaz ,ama içimde bilmediğim bir his var ben senelrdir kendi evimin hayalini kurdum içindeki duzneim huzrum vs ama evi görmeye giderken bile o his bı değişikti bı tuaf hissetim , eşim şimdiden ev için eksik olan şeyleri almaya başladı ankestra dolap ölçüsü falan gibi ama o heyecan bende yok oldu birden ,, eşim de bu hafta içi iki kere akşam geç geldi alkol almıştı aldığı zmanlar telefonu kapatıyor ulaşamıyoruz soyelemiuor sözde gizliuor bu akşam da geldi yarım saat durdu evde ben cikiuorm işim var dedi usteleyince arkadalarla olucagini soyeldi 8,30 da evde olucam aramiz bozulmasin guzellikle gidim dedi bende gönlüm yok gitme diye biraz tartıştık yinede gitti aradım açmadi sonra 2 saat snra aradm  yoldayım dedi şuan saat 10 kendis yok ya valla kafayı yiyicem ya kendimi gereksiz bir eşya gibi hissediyorum  alisamiuorum asamiyorum biliyorm geç gelecek faln ama yinede kabullenmiuorum vazgeciremiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(13,783 puan) tarafından
Bir insanın evinde huzuru yoksa değil 1 göz oda villası, sarayı olsa o ev ona yük olur. Kendini yük gördüğün için sendeki bu burukluk
(3,110 puan) tarafından
Doya doya sevinemedim boğazımda düğümlendi, tamam içiyor hafta bir vs ama 8 yıl.oluck kabullenmiyorum dediği saatte gelse yine bişi demiycem hayla yok aramakta istemiyorum
(13,783 puan) tarafından
Sanırım sizin evlilik de bitmiş bir evlilik pek çok kadın gibi
(3,110 puan) tarafından
Öyle mi oluyor
(13,783 puan) tarafından
Huzur olmayan bir evde evlilik var mıdır canım sence
-Reklam-
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Evden dolayı değil eşinden dolayı bence o sevinç yok içinde. Eşinle aranda çözemedigin sorunlar olunca gözünde olmuyor hiçbir şey.
(3,110 puan) tarafından
Düğümlendi boğazımda sevincim , okadar hayal kurdum ki evle ilgili ama eşim ben buyum kabul et diyor tamam hafta da bir faln yapıyor napiyorm sizimi dövdüm sizemi bişi dedim köşeme çekiliyorum sesizce diyor eksik birakmiuorm diyor ama ben asamiyorum
(4,171 puan) tarafından
Çok haklısın canım. Ama çok fazla üzerine düşme bence erkekler yapısı gereği sıkılıyor böyle birşey üstlendiğinde ya da ben istemiyorum yapma gibi emrivakilerden . Zamana bırak ona telefonu kapatmaması gerektiğini aklının onda olduğunu korktuğunu falan anlat bu kadarına hakkın olduğunu söyle canını sıkma bol bol dua et düzelmesi için
(3,110 puan) tarafından
Beni daralma dedi telefonu kapatmiycam dedi , bende yoldayım dedikten sonra aramadim ama huzursuzum her alkol durumda böyle hissediyorum sanki hayat gulmemi mutlu olmamı istemiyor gbi
(4,171 puan) tarafından
Öyle düşünme canım neden mutlu olmanı istemesin bak ev çıkmış sana bu istediğin bir şeydi eşin yüzünden hemen bozma moralini sıkma canını gerekirse tavrını belli et ama kırmadan dökmeden birbirinizi
(3,110 puan) tarafından
8 yıldır hiç bişi değişmedi ne bilim o heyecanimi kaybettim kendimi gerçekten boş hissediyorum moralim çok bozuk için daralıyor , 2 ccougum var ruhsal olarak çöküntü hissediyorum
(4,171 puan) tarafından
Duygusal boşluk mu hissediyorsun . Eşin ilgisiz mi sevgisini mi belli etmiyor sana canım bazen eşler arasında olabiliyor uzaklaşma soğuma gibi hissiyat

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 742 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Annesinin bitanesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Asabii (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Ht (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.

410,755 soru

12,359,624 cevap

41,370 kullanıcı

Kategoriler