+2 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Ay valla bazen çok üzülüyorum başkalarını görünce hiç öyle hep bağlantılı olduğum görüşüp konuştuğum bı arkadaşlık kuramadım elimden geleni de yaptım aslında ama nerde hata ettim olmadı bı turlu şimdi de zaten iki küçük çocuktan ben adım atamadigim için hiç kimse arayıp sormuyor 

15 Cevaplar

+1 oy
(108 puan) tarafından
Ben insan sevmiyorum sürekli bir arada olmayı sadece arkadaşlarımla olursa seviyorum 3 arkadaşım var çok samimi üçüyle ortak gurubumuz var akşama kadar görüntülü konuşup herseyi beraber yaparız arada buluşuruz onlar dışında kimseyle pek görüşmek istemiyorum çocuklardan sonra  değiştim 
(1,699 puan) tarafından
Tamam işte varmış ya benim bı tane bile yok
-Reklam-
+1 oy
(1,253 puan) tarafından
Sana bişey diyimmi arkadaşsız olmak aslında dünyanın en güzel şeyi bak kötü gibi gelebilir yokken ama emin ol şimdiki devir o arkadaşlık hikayeleri filan hep yalan dolan bakıyorsun çok samimiyim dediğin insanın türlü türlü dolapları var . O çok güvendiğin dostun bir gün öyle bir şey yapıyor ki ben ne yaşadım diyorsun ya ben yalnızken daha iyidim diyorsun 
(1,699 puan) tarafından
+1
Bilmiyorum ya gerçekten bı komşuma bile kahveye gel diyorum daha gerisi yok kayboluyor kendi demiyor bugünde sen gel
+1 oy
(1,509 puan) tarafından

Bazen bazi seyler olmuyo ve herseye ramen olmuyo biz buna uzuluyorum ama altinda yatan guzelligi gormuyoruz elinden gelwni yapiyodan kendini tartip dusununce hata gormuyosan demekki Rabbin istemiyo peki niye istemiyo bence bunu dusunme zamani gelmis 

0 oy
(1,182 puan) tarafından
Benim cok arkadaşım var ama kimseyle cok siki fiki degilim mesafeyide cok severim kafa rahat
(1,699 puan) tarafından
Çok arkadaş istemiyorum bı tane bile yok
(1,182 puan) tarafından
Devir sahte devri gordugun arkadasliklarin cogunda neler neler var belki boylesi daha iyidir
0 oy
(14,267 puan) tarafından
Menfaat peşinde koşulan bir arkadaşlık olacağına hiç olmasın. Ben çok sığ düşünceli biriyim kimseye güvenim yok benim evimde yiyip kapimdan çıkıp lafımı edecek değil mi? Gerek yok evimde kendi başıma patlarım ben sıkıntıdan

(Zamanında ailemin komşuluk ve arkadaşlık ilişkileri oldukça coktu ailecek gidilip gelinen yerler vardı. Hepsi de yediği kaba pislediler.  O yüzden uzak durmayı tercih ediyorum)
0 oy
(3,960 puan) tarafından
Sen = ben. Çok nadir arkadaşlık kuruyorum onlarda kazik atip gidiyor:) bazen cok kafaya takıyorum yalniz olduğum icin.
(1,699 puan) tarafından
Evet hep darbe yiyorum işi biten gidiyor niye ya
(3,960 puan) tarafından
Herkes kendine yakışanı yapar. Ben çok değer verdiğim için kendime kızıyorum üzülüyorum sadece
0 oy
(4,366 puan) tarafından

Benim arkadaşlıklar genelde işte başlıyor. Ha iş içinde kalmıyor eve gidip gelme bi yerlere gitme şeklinde devam ediyor. Ben de 2.çocuk oldu hepten koptum. O arkadaşlar da hepsi evlendi bi yerlere gitti. Sadece telefondan devam ediyor şu anda. Ben de özeniyorum valla arkadaşı çok olanlara. Normal hayatta da biraz mesafeli kalıyorum diğerlerine göre galiba ondan olmuyor:dizzy:

0 oy
(250 puan) tarafından
Ayy ben de evlendikten sonra tüm eski çevremi silmek zorunda kaldım. Farklı bir şehire gelin geldim. Buraya da çok uyum sağlayamadığım için hiç arkadaşlık kuramadim. İnsan sıkılıyor bunaliyor gerçekten. Eşiyle veya eşinin ailesi delillerle o iletişimi kurmak istiyor ama olmuyor. Eşimi darliyorum bu sefer, o da bunaliyor... 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
benimde çok yakın arkadaşım yok olduğumdan da kazık 

yedim boşver 

tek daha iyi ama sağlam olsun bir tsnesi olsun diyorum ama kafa dengi yok 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Bence insan belli bir yaştan sonra arkadaşlık kurmak konusunda isteksiz oluyor. Ben de öyleyim sıcak kanlı değilim mesafeliyim. Ben 18 yaşındaydım başka şehire taşındık bütün arkadaşlar orda kaldı tabi. Sonrasında çalışmaya başladım aynı iş yerinde olanlarla gez dolaş falan yapıyorduk. İşi bıraktıklarında devam ettiremiyorduk. Şimdi devamlı görüştüğüm sadece bir arkadaşım var. 10 yıl oldu. Evlendik çocuğumuz oldu hala görüşüyoruz. Zaten çocuklu olunca çok arkadaş olması da sıkıntı bence:) 
0 oy
(87 puan) tarafından

Ayy aynı dertten müzdaribiz bende yalnızım Allah bize candan samimi dostlar arkadaşlar nasip etsin inşallah.Yalnızlık ve gurbet çok zor haa bide eşinin ailesi ile uğraşıyorsan 2 kat daha zor 

0 oy
(4,379 puan) tarafından

Boşver tek tabanca daha iyi dertsiz tasasız 

0 oy
(3,946 puan) tarafından

4 arkadaş olduk burada. Biri akrabam. Her hafta birlikteyiz. Diğeri ortağın esi, biri ben biri de en son tanıştığımiz. Yani son tanistigimiz olmasa hep bir bagdan dolayı arkadaşlık olacaktı. Dışarıdan biriyle arkadaş edinmek bana da zor geliyordu. Yani kimi tanicam nasil olur ne olur insan bilemiyor da gerçekten

0 oy
tarafından

Benim kocamla aram iyi olduğu için arkadaşa gerek duymuyorum. Bekarken arkadaştan yana yüzüm gülmedi. Ama evlendim en iyi arkadaşım kocam oldu. Sizin eşinizle aranız nasıl? Eşiniz bu boşluğu doldursa belki bu kadar yalnızlığı hissetmezsiniz. Yalnızlık duygusunu yaşaması zor Allah karşınıza iyi insanlar çıkarır inşallah:)

(1,699 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim

0 oy
(3,659 puan) tarafından

Önceden kolay arkadaşlık ederdim ama evlendikten sonra çekildim var olanlar da hain çıktı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 380 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde feyza palut (153 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 130 göst.

Kategoriler