0 oy
271 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,007 puan) tarafından
Kızlar dışarı balkona asiyorim yağmur deyiyor zaten bizim balkon açık braz yağmur yağsa gol oluyor geçen elbiselr su içinde kaldı ben evde kapılara yere.koltiklariin arkasına petege yakın asyorim eşim petek.ustune koyma ev soğuyor ıslak ıslak.eve koyuyorsun ev kokuyor rutubet gbi dyor iki gün öyle yerlde maf oldu çok kıyafet çıkıyor.sagdan soldan kıyafet toplamaktan nefret ettim artık sizin nasıl kuruyor 

20 Cevaplar

+1 oy
önce (55 puan) tarafından
Bir tane boş odam var bnm içinde lazım olmayan eşyalarım var kurutmalık açıp akşam seriyorum sabaha topluyorm odayida her zaman havalandırirm 3 yıldır böyle kurutuyorm rutubet falan olmadı çok şükür 
önce (6,007 puan) tarafından
Hee kızim uyuyir artık bikiyor kurumuyr bide ya
-Reklam-
0 oy
önce (1,023 puan) tarafından
Kurutma telinde kurutuyorum 
Tmda nereye birakiyirsun bnm kirildi
önce (1,023 puan) tarafından
Ben antreye seriyorum evin içi de mis gibi kokuyor evim biraz küçük zaten tek antre var oraya seriyorum
Antre dediğin koridor mu cnm valaha sağa sola seruyom çamaşırlık kiridli rüzgar dan
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
çamaşırlık al yağmurlu havada ona asarsın
Balkonda kurumuyirki çamaşırlık kırıldı ipe asyorim
önce (13,062 puan) tarafından
bir çamaşırlık alıp onu odanın birine koyacaksın işte
0 oy
önce (961 puan) tarafından
Kurutma telini yağmur yokken balkona koyup yağınca içeri alabilirsiniz kalorifer yanına koyarsınız hem ısıyı etkilemez hem hepsi ısıdan dolayı çabuk kurur eşiniz haklı petek üstüne asmak hem ısı verimini düşürür hem gereksiz nem yapar evde küflenmeye sebep olur 
Ya bizim balkon ters taraf olduğu için uçuyor kıyafet flnn kurutma teli kırıldı rüzgar şiddetinden evet ya petek üstüne koyunca taş gbi oluyor bide
0 oy
önce (29,187 puan) tarafından

Kurutma teli çözüm yine peteğe yakın koy imkanınız varsa kurutma makinası alın cok zor kurutmak kışın çünkü 

Malesf imkan yok bıktım sağ solda hep elbise askılık kırıldı ipe asyorum ya
önce (29,187 puan) tarafından
Rabbim imkan versin insAllah
0 oy
önce (740 puan) tarafından
Petek yanına kurutma askısı aldım petegin yanına koyuyorum akşam serip sabah kurumuş oluyo zaten
Benim kırıldı rüzgar uçurdu ters taraf balkonum
0 oy
önce (1,888 puan) tarafından
Bacım bende artık bunlara son vermek için bir tane kurutma makinesi aldım .kafam rahat. Asmaktan da kurtuldum artık
Valla inşallah bnada nasıp olur
En güzeli nasip olsun hemde❤️
önce (1,729 puan) tarafından
Kurutma makinesinde pamuklu ayarında kıyafetler de küçülme oldu cnm. Sen hangi ayarda kullanıyorsun?
Canım ben sürekli dolap kuruluğında kurutuyorum

Koyu renkler ve mix dry da genel de yaptığım için hiç bir sorun yaşamadım. Bir tane eski tişört üm vardı bir tek o çekti Allah tan ☺️

Bunlar da tam kurutma yapıyor zaten canım . Pamuklu atsam da bu ayarlarda kurutuyorum . Hiç o ayarı kullanmadım
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Kullanmadığım odaya çamaşır kurutma teli koyup asıyorum o odayı da bol bol havalandırıyorum öyle 
0 oy
önce (4,181 puan) tarafından
Kurutma telim var ona seriyorum balkonda kurutuyorum, balkonum kapalı akşamdan seriyorum öğlene kadar kurumuş oluyor 
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Bizim karanlık oda var asansör için mış sonra iptal olmuş eşim kapadı bize orayı oraya asıyorum askıya geç kuruyor biraz ama ıslanmaz hiç değilse diyorum 
0 oy
önce (5,414 puan) tarafından
Acil olanlar petek ustune acil olmayanlar balkona gecen banyoya actim teli orda da zor kurudu koridora sersem oglum rahat vermez balkonda yagmur olmadigi surece 3 gunde kuruyor iste
0 oy
önce (214 puan) tarafından
Kurutma makinam var benim onda kurutuyom elim ayağım oldu resmen 
Valla ben hep günlük 1 buçuk saate atıyorum çok güzel kuruluyor hiç degistirmedim ayarı montları bile onda kurutuyorum
Ya servis kurulumcu bana hep pamukluda yıka dedi. Öyle yaptım sonrada kıyafetlerle çekme farkettim .
Bizimde hep günlükte at dedi yada dolap kurulugu
Markası ne cnm makinanin
Altus markası
0 oy
önce (17,327 puan) tarafından
Kurutma teline asıp sobanın arkasına asıyorum. 
0 oy
önce (5,575 puan) tarafından
Kurutmam var :) 

Bi de petek askiligim var. Giyinme odasinda ki petege takili. Kurutmaya girmeyen kiyafetler ya da az bisey yikaninca ona seriyorum. Peteklerin uzerine de sererim ama benim evim sicak.
0 oy
önce (6,743 puan) tarafından
Çamaşır teliyle koridorda seriyorum koridorum büyük. Sabaha kalmadan kuruyor
0 oy
önce (7,904 puan) tarafından
Niye kokuyor ki ben eve seriyorum mis gibi yumuşatıcı kokuyor jajsjs. Havalandirsan sıkıntı olmaz bence 
0 oy
önce (2,486 puan) tarafından
Canım bütün yorumlarda askılık kırıldı diyip durmuşsun çıkıp alabilirsin yeni bir tane gece uyumaya geçtiğiniz zaman salona as çamaşırları sabaha kadar kurur zaten 
Kurumuyor cnm hiç doğru düzgün braz kuruyor braz ıslak
önce (2,486 puan) tarafından
Ozaman evin sıcak değil 1 günde kurumazsa bile akşamına mutlaka kurumuş olur
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Uzunlamasına kurutma askılıkları var, onlardan kullanıyorum. Peteğin dibine getiriyorum. Sıcak olunca sabaha kurumuş oluyor. 
0 oy
önce (293 puan) tarafından

Bos bir odaya kalorifer yanina kurutma teline asin ya da kalorifer yanı şart değil normal olarak asın camı açın kapısını kapatın kapı altını  ve anahtar deliğini kapatın diğer odalara soğuk girmesin diye.  Bulunduğunuz ortama kesinlikle asmayın hele hele uyuduğunuz odada asla olmasın o camasirlarin ve deterjanın verdiği nem koku akciğerlerin en büyük düşmanıdır. En yakın zamanda bir kurutma teli almaya çalışın keşke imkan olsa da direkt makinesini alsanız <3

0 oy
önce (1,460 puan) tarafından
A101den falan bi tane çamasır kurutma teli al canim oraya yine uyguna geliyor arada takip et. Petegin önüne koyarsin hemen kurur hem de etrafta camasir olmaz. Ben salonda petegin onune koyuyorum. Yattigin odalarda olmamasi gerekiyor islak camasir falan. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 303 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,205 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 143 göst.
4 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.